Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
4-3-ra vezetek mindjárt vége sztem9Dave írta:Na hogy áll? Csak mert addig én nem tudok semmit csinálni.Messiboy19 írta:2-1-re vezet Fecooo.
nem úgy :DD csak máraozsimiki írta:nem lenne fain, én is csak felindulásból írtam...Initom írta:eddig jó 2 vereségde én be is fejezem ...
mivel mi játékban vertünk meg,többieknek meg odadobnád simán a győzelmet, holott lehet nyernél is. szóval ha elkezdted,fejezd be, köszi.
ja, sjay-jel, mindjárt végzünkozsimiki írta: kurdt tolod?
1. Ozsi ; csabav2 ; sjay ; initom ; brainsamplerMessiFan írta:Ismét megkérdem. Lemaradtam valamiről? Már megy a bajnokság?
Az előbb is válaszoltak... Olvass vissza, keresd meg melyik csoportba vagy. Amúgy az enyémbe.MessiFan írta:Ismét megkérdem. Lemaradtam valamiről? Már megy a bajnokság?
RendbenS.Agüero írta:Bob! 5 perc és kb mehet!
nem lenne fain, én is csak felindulásból írtam...Initom írta:eddig jó 2 vereségde én be is fejezem ...
Ozsi-Initom 5-1. köszi a meccset.ozsimiki írta:Ozsi-kurdt 2-5, alább meccselemzés :S
Ozsi-sjay 5-2, volt ott is hiba, én is elraktam egy fekete-fehér kombót.
Initom ha vagy,vagy Csababarca, írjatok ide,és mehet.
Matyi!
egyenlő állásnál egymáselleni számít, körbeverésnél pedig game arány.
2-1-re vezet Fecooo.9Dave írta:Na, mennyi az állás?Messiboy19 írta:Most játszok vele9Dave írta:Tudja valaki hogy ki az a nevemsenki?
Most játszok vele9Dave írta:Tudja valaki hogy ki az a nevemsenki?