Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kanty írta:Lejátszott a csapat már pár meccset ebben az új mezben, de valahogy a szemem képtelem megszokni. Szerintem messze ez a legrondább az elmúlt években. Túl sok a csík és túl fakó.
A második számú mez viszont nagyon el van találva. Ez a fekete-sárga páros igazi felüdülés a tavalyi zöld és az azt megelőző lazacrózsaszín után.
Igazából, valamennyire biztosan. Saját magam példáját tudom felhozni, amikor nekünk is egy ilyen "tapadós, megszívja magát" mezünk volt. Hát úgy éreztem, hogy megfojt, megöl, végem van. Nem szellőzött semmit a bőröm, az izzadságot mind beszívta, és nehéz volt. A csapat többi tagjának sem volt könnyű úgy futballozni...Chino írta:mindig cserélnek, de azért tényleg nem lehet kellemes ha tapad rád meg jól megszívja magát, de azért nem hiszem, hogy ennek ki kellene hatni a teljesítményükre
Cseréljenek mezt a félidőben...
Össz-visz 8000 Ft volt(szállítási költség+felirat és szám+maga a mez)Messi-Ini írta:Kezdem sajnálni hogy hazait vettem...Firefox írta:Nem tudom hova írjam, hát ide írtam ...
Szóval megvettem az új szezon idegenbeli mezét.Tessék lássék![]()
http://imageshack.us/photo/my-images/836/abcd0002b.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/19 ... 001gt.jpg/egy ilyet is be kell szereznem mindenképp
Amúgy szabad megkérdeznem hogy mennyiért szerezted be?
És egyébként,a Tv sem adja vissza teljes egészében a mez igazi kinézetét,mert Tv-ben nekem egy olyan közepes kreálmánynak tűnt,de most hogy már felvettem párszor,és élőben láttam,roppant mód tetszik,és szerintem fényévekkel jobb mint a tavalyi!
Kezdem sajnálni hogy hazait vettem...Firefox írta:Nem tudom hova írjam, hát ide írtam ...
Szóval megvettem az új szezon idegenbeli mezét.Tessék lássék![]()
http://imageshack.us/photo/my-images/836/abcd0002b.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/19 ... 001gt.jpg/
Talán. Bár ilyen ellenérzéseket belőlem egy mez sem váltott még ki, az utóbbi x évben csak olyan mezek voltak amik tetszettek meg amik kevésbé tetszettek.d írta:Megszokás kérdése... tavaly ilyenkor mindenki rühellte a sárga nyakörvet és a piros gatyát, most meg azt sírjuk vissza pont. Megjegyzem szerintem ehhez a fazonhoz nem állna jól a sárga nyakörv. És számomra a gatya a kék színnel egyenlő. Nem is emlékszem utoljára mikor rohangáltak piros alsóban a srácok...
Legyen 6 kupa, és maradhat jövőre isBarca_10 írta:Elhitetitek, h ha triplázik a csapat magasról tenni fogtok a mezreLondonban láttam hazait és idegenbelit is és élőben egyáltalán nem ronda.Nekem tetszett
![]()
Messi-Ini írta:A szmból vetted ki a szótlevproff írta:Sokan ki voltak akadva tavaly a sárganyakörvre, de nekem esküszöm hiányzik. Jól rikítottak a srácok felülről.![]()
Plusz én a piros gatyát is jobban preferálom.
Nekem túl sötét ez az egész, bár lehet csak a nedvesség miatt.
Mindentösszevetve a tavalyi nekem jobban bejött, de majd megszokom ezt is.Nekem nagyon hiányzik a srága ebből a mezből,na meg a piros nadrág is,mert e amez szerintem tök jó lenne,csak kicsit sötét!
A szmból vetted ki a szótlevproff írta:Sokan ki voltak akadva tavaly a sárganyakörvre, de nekem esküszöm hiányzik. Jól rikítottak a srácok felülről.![]()
Plusz én a piros gatyát is jobban preferálom.
Nekem túl sötét ez az egész, bár lehet csak a nedvesség miatt.
Mindentösszevetve a tavalyi nekem jobban bejött, de majd megszokom ezt is.
Ohh.mindorokke_barca írta: Felkészülési meccseken mindig csak számok szerepelnek. Amíg nem végleges a keret, vagyis az első hivatalos meccsig ez így is marad.
Felkészülési meccsen így szokásBogyó írta:Hát...ööö...Enjoy írta:Nagyon jól nézett ki a srácokon az új hazai mez.![]()
Amúgy még a Quatar felirat is tetszett![]()
Egyébként most kajak eltűntek a nevek hátulról, és csak szám lesz?Ez milyen már?
Felkészülési meccseken mindig csak számok szerepelnek. Amíg nem végleges a keret, vagyis az első hivatalos meccsig ez így is marad.Egyébként most kajak eltűntek a nevek hátulról, és csak szám lesz? Ez milyen már?
Hát...ööö...Enjoy írta:Nagyon jól nézett ki a srácokon az új hazai mez.![]()
Amúgy még a Quatar felirat is tetszett