Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na végre. NyomjukFtcSikiHun írta:MessiFan, ha vagy nyomjuk le, már csak veled van meccsem.
ha jókl tudom 3-3ról folytattátok!csababarca írta:nem tudom... elvileg 2-1 nekem. de itt már csak 1 golyód volt,úgyhogy 2-2 legyen.sjay írta:Csaba, így egyszerűen nem lehet játszani. Állandóan megszakad, vagy lefagy. Mit tegyünk ?
próbálkozzunk.hátha. szóval 2-2ről.
Már mindegy, mert nyertél, ugye tegnap 3-3-nál hagytuk abba. Azért köszi.csababarca írta:nem tudom... elvileg 2-1 nekem. de itt már csak 1 golyód volt,úgyhogy 2-2 legyen.sjay írta:Csaba, így egyszerűen nem lehet játszani. Állandóan megszakad, vagy lefagy. Mit tegyünk ?
próbálkozzunk.hátha. szóval 2-2ről.
matyi te ezt honnan vetted?S.Agüero írta:na megvan az első csoportban is a két továbbjutó, mert Csababarca-5-4re nyert Sjay ellen.
nem tudom... elvileg 2-1 nekem. de itt már csak 1 golyód volt,úgyhogy 2-2 legyen.sjay írta:Csaba, így egyszerűen nem lehet játszani. Állandóan megszakad, vagy lefagy. Mit tegyünk ?
Szerintem "fcbarcaszámok"-kal játszik, mert nekik volt egy meccsük a csoportban.MessiFan írta:Na gyere.. De úgy látom már játszol valakivel.levproff írta:Most vagyok fél 9-ig. Ha valaki van a csoportomból, nyomjuk.
Már játszok vele.MessiFan írta:Na gyere.. De úgy látom már játszol valakivel.levproff írta:Most vagyok fél 9-ig. Ha valaki van a csoportomból, nyomjuk.
Na gyere.. De úgy látom már játszol valakivel.levproff írta:Most vagyok fél 9-ig. Ha valaki van a csoportomból, nyomjuk.
akkor kereslek 8kor.sjay írta:Srácok, 20:00 után kihívható vagyok.