Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az pontosan mikor van???MessiFan írta:Én úgy tudom, hogy a megjelenés után 1-2 nappal.kakasugynok007 írta:Megköszönöm ha valaki válaszolkakasugynok007 írta:xbox-360ra nCoreon mikor lesz fent Magyar nyelven????Természetesen Magyar kommentárral.
Én úgy tudom, hogy a megjelenés után 1-2 nappal.kakasugynok007 írta:Megköszönöm ha valaki válaszolkakasugynok007 írta:xbox-360ra nCoreon mikor lesz fent Magyar nyelven????Természetesen Magyar kommentárral.
Megköszönöm ha valaki válaszolkakasugynok007 írta:xbox-360ra nCoreon mikor lesz fent Magyar nyelven????Természetesen Magyar kommentárral.
nekem volt. a c meghajtómon van a win és ha nem arra telepítettem a fifát,akkor jött ez elő.FCBMessi19 írta:A Reloaded verzió amit töltöttem kedvenc oldalunkról, nekem nem működik. Felinstaláltam, lecrackeltem és nem indul el. Bejön 1 másodpercre egy szürke ablak, mint a 11-esnél is amikor beindul, és egyből kilép, leáll. Volt valakinek hasonló problémája? Köszönöm, ha segítetek.
Sajnos nálam is ugyanez van. Most töltök 1 dvd5-s fifa 12-t, remélem nem ugyanaz és indulni fog, de ez így elég tré :/FCBMessi19 írta:A Reloaded verzió amit töltöttem kedvenc oldalunkról, nekem nem működik. Felinstaláltam, lecrackeltem és nem indul el. Bejön 1 másodpercre egy szürke ablak, mint a 11-esnél is amikor beindul, és egyből kilép, leáll. Volt valakinek hasonló problémája? Köszönöm, ha segítetek.
igen,megtudodPerrero írta:és megváltoztatni is megtudom
daffy: VGA/directx frissítésre gondoltál
az van,de már nem csak ati probléma. van,akinél atival is megy,van akinél nvidiával sem. de olyan szinten,hogy i7es procival,8giga rammal,csúcs vidkarival,stb. az ea hivatalos forumán szoktak egyébként panaszkodni. azt gondolom,hogy jönnie kell rövid időn belül vmi javításnak,mert az ea ilyet nem engedhet megNem azt írtad daffy, hogy Ati kártyád van?Lehet az a baj!Én még nem játszottam vele majd kíváncsian várom, ha megérkezik milyen a game!
Demo ment rajta rendesen? Mert, ha igen, akkor a játéknak is kellene.samy85 írta:hát emberek... tegnap a fifahungaryt nézem, kiirják hogy :"pár perce megjelent hivatalosan a fifa 12 észak Mamerikában..." mondom megnézem az isohunt-ot... apám már fent volt vagy 15 féle változatban ... a 7.45-től a 3.4 giga-ig terjedő skálán minden méretben fent volt... a seedek meg 1760 stb....komoly...
aztán pár percel később egy másik portál beszámolt arról hogy a játékkiadók több millió dolláros pert indítanak az Isohunnt oldal ellen.... na komoly.... vajon miért???amugy elég [auto_cenzúra]ántos kis game lett... mondjuk nálam még csak a demo van, de huzza lehet kicsi a memóriám? 2 giga... valami 5let???
milyen konfigod van? mert nekem stabil 60+ fps-sel fut és laggolkanty írta:Feltettem mindent, megy, nincs gond vele.
Nagyon jó minden, kicsit azért még szokni kell.
Azért csinál érdekes dolgokat egy-egy szabálytalanságnál, vagy az se semmi amikor gólörömnél kirepül a közönség közé.
igen. a beállításoknál van irányítás menüpont vagy a meccs elején a térfélválasztáskor nyomsz egy "y"-t(ez a hosszú indítás gomb,csak y-ként van kiírva a játékban). ott pedig az egérrel kattints a lt vagy rt gombra és kijön a gombkiosztás(alapból asszem a shift-et kell nyomni az rt helyett)Perrero írta:Irányítást meg tudom nézni/át tudom állítani valahol
Még csak a demo van meg, ott közvetlenül a lejátszandó barimeccs előtt lehet beállítani.Perrero írta:Irányítást meg tudom nézni/át tudom állítani valaholLionel85 írta:Jó. Évről-évre élethűbb. Nagyon jól megcsinálták. Ami jó benne, hogy simán kivitelezhető benne az igazi Barçás labdatartós játék. Nagyon fekszik nekem.kanty írta:Valakinek jött-e már le? Milyen?Igazi nem Alexis Sánchezzel a jobbszélen, ahogy az alapkezdőben van, hanem Pedróval, mert gyorsabb.
Jó. Évről-évre élethűbb. Nagyon jól megcsinálták. Ami jó benne, hogy simán kivitelezhető benne az igazi Barçás labdatartós játék. Nagyon fekszik nekem.kanty írta:Valakinek jött-e már le? Milyen?