Az pontosan mikor van???MessiFan írta:Én úgy tudom, hogy a megjelenés után 1-2 nappal.kakasugynok007 írta:Megköszönöm ha valaki válaszolkakasugynok007 írta:xbox-360ra nCoreon mikor lesz fent Magyar nyelven????Természetesen Magyar kommentárral.
Fifa, PES, FM
-
- Capitá del Barça

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
Én úgy tudom, hogy a megjelenés után 1-2 nappal.kakasugynok007 írta:Megköszönöm ha valaki válaszolkakasugynok007 írta:xbox-360ra nCoreon mikor lesz fent Magyar nyelven????Természetesen Magyar kommentárral.
-
- Capitá del Barça
Megköszönöm ha valaki válaszolkakasugynok007 írta:xbox-360ra nCoreon mikor lesz fent Magyar nyelven????Természetesen Magyar kommentárral.

nekem volt. a c meghajtómon van a win és ha nem arra telepítettem a fifát,akkor jött ez elő.FCBMessi19 írta:A Reloaded verzió amit töltöttem kedvenc oldalunkról, nekem nem működik. Felinstaláltam, lecrackeltem és nem indul el. Bejön 1 másodpercre egy szürke ablak, mint a 11-esnél is amikor beindul, és egyből kilép, leáll. Volt valakinek hasonló problémája? Köszönöm, ha segítetek.
Sajnos nálam is ugyanez van. Most töltök 1 dvd5-s fifa 12-t, remélem nem ugyanaz és indulni fog, de ez így elég tré :/FCBMessi19 írta:A Reloaded verzió amit töltöttem kedvenc oldalunkról, nekem nem működik. Felinstaláltam, lecrackeltem és nem indul el. Bejön 1 másodpercre egy szürke ablak, mint a 11-esnél is amikor beindul, és egyből kilép, leáll. Volt valakinek hasonló problémája? Köszönöm, ha segítetek.
-
- Capitá del Barça
xbox-360ra nCoreon mikor lesz fent Magyar nyelven????Természetesen Magyar kommentárral.

- FCBMessi19
- Jugador d'estrella
A Reloaded verzió amit töltöttem kedvenc oldalunkról, nekem nem működik. Felinstaláltam, lecrackeltem és nem indul el. Bejön 1 másodpercre egy szürke ablak, mint a 11-esnél is amikor beindul, és egyből kilép, leáll. Volt valakinek hasonló problémája? Köszönöm, ha segítetek. 

igen,megtudodPerrero írta:és megváltoztatni is megtudom
daffy: VGA/directx frissítésre gondoltál
azt is,net framework-öt is,zsír új win-re is raktam. prioritást is állítottam,mindenféle segédprogramot is próbáltamű
az van,de már nem csak ati probléma. van,akinél atival is megy,van akinél nvidiával sem. de olyan szinten,hogy i7es procival,8giga rammal,csúcs vidkarival,stb. az ea hivatalos forumán szoktak egyébként panaszkodni. azt gondolom,hogy jönnie kell rövid időn belül vmi javításnak,mert az ea ilyet nem engedhet megNem azt írtad daffy, hogy Ati kártyád van?Lehet az a baj!Én még nem játszottam vele majd kíváncsian várom, ha megérkezik milyen a game!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
ez az idei fifa is élvezhetetlen lett pcre.
Nekem csak néha akad,de nem tetszik az egész játék,a mozgások.
Lehet konzolon jobb,de pc-n szvsz a pes jobb.
érdekes,hogy az teljesen akadásmentesen tud futni,a fifa meg minimálon is akad.
Szóval nekem idén is 5 percet élt meg a fifa a gépemen.
Jövőre újabb próba
Nekem csak néha akad,de nem tetszik az egész játék,a mozgások.
Lehet konzolon jobb,de pc-n szvsz a pes jobb.
érdekes,hogy az teljesen akadásmentesen tud futni,a fifa meg minimálon is akad.
Szóval nekem idén is 5 percet élt meg a fifa a gépemen.
Jövőre újabb próba

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
felraktam még a demot a laptopomra csak azon tudok sajna játszani. elfut de nem a legjobb.
AMD Athlon X2, 2.1 GHz Proci, ATI 3200 256 MB, 2 GB memória.
szerintetek kicsit lehetne tuningolni hogy esetleg a rendes játék jobban fusson?
AMD Athlon X2, 2.1 GHz Proci, ATI 3200 256 MB, 2 GB memória.

- samy85
- Capitá del Barça
kanty, a demo kicsit laggol de amúgy meg simán m1... tehát semmi más...annyi hogy amikor elkezdődik a "meccs", akkor húz kicsit... elvileg a procinak bírni kellene dual core e6600 3.07 gigaherz..., a memóriám "csak" 2 giga... ezért erre gyanakszom amugy a rendes full game még nem jött le... 

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Demo ment rajta rendesen? Mert, ha igen, akkor a játéknak is kellene.samy85 írta:hát emberek... tegnap a fifahungaryt nézem, kiirják hogy :"pár perce megjelent hivatalosan a fifa 12 észak Mamerikában..." mondom megnézem az isohunt-ot... apám már fent volt vagy 15 féle változatban ... a 7.45-től a 3.4 giga-ig terjedő skálán minden méretben fent volt... a seedek meg 1760 stb....komoly...
aztán pár percel később egy másik portál beszámolt arról hogy a játékkiadók több millió dolláros pert indítanak az Isohunnt oldal ellen.... na komoly.... vajon miért???amugy elég [auto_cenzúra]ántos kis game lett... mondjuk nálam még csak a demo van, de huzza lehet kicsi a memóriám? 2 giga... valami 5let???

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- samy85
- Capitá del Barça
hát emberek... tegnap a fifahungaryt nézem, kiirják hogy :"pár perce megjelent hivatalosan a fifa 12 észak Mamerikában..." mondom megnézem az isohunt-ot... apám már fent volt vagy 15 féle változatban ... a 7.45-től a 3.4 giga-ig terjedő skálán minden méretben fent volt... a seedek meg 1760 stb....komoly...
aztán pár percel később egy másik portál beszámolt arról hogy a játékkiadók több millió dolláros pert indítanak az Isohunnt oldal ellen.... na komoly.... vajon miért???
amugy elég [auto_cenzúra] kis game lett... mondjuk nálam még csak a demo van, de huzza lehet kicsi a memóriám? 2 giga... valami 5let???
aztán pár percel később egy másik portál beszámolt arról hogy a játékkiadók több millió dolláros pert indítanak az Isohunnt oldal ellen.... na komoly.... vajon miért???

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
3 GB Ram, GeForce GT 520M, Intel Pentium P6200.
Semmi extra, de fut rajta jól.
Daffy!
Nem tudom, h Nálad mi lehet, írtad, h a 11essel is gond volt.
Semmi extra, de fut rajta jól.

Daffy!
Nem tudom, h Nálad mi lehet, írtad, h a 11essel is gond volt.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem azt írtad daffy, hogy Ati kártyád van?Lehet az a baj!Én még nem játszottam vele majd kíváncsian várom, ha megérkezik milyen a game!

milyen konfigod van? mert nekem stabil 60+ fps-sel fut és laggolkanty írta:Feltettem mindent, megy, nincs gond vele.
Nagyon jó minden, kicsit azért még szokni kell.
Azért csinál érdekes dolgokat egy-egy szabálytalanságnál, vagy az se semmi amikor gólörömnél kirepül a közönség közé.

már minden gyógymódot kipróbáltam,de semmi
Feltettem mindent, megy, nincs gond vele.
Azért csinál érdekes dolgokat egy-egy szabálytalanságnál, vagy az se semmi amikor gólörömnél kirepül a közönség közé.

-
- Jugador d'estrella
hogy tudnék szurkolói hangokat , zenéket berakni PC-n ?
hova kéne bemásolni őket?
hova kéne bemásolni őket?
igen. a beállításoknál van irányítás menüpont vagy a meccs elején a térfélválasztáskor nyomsz egy "y"-t(ez a hosszú indítás gomb,csak y-ként van kiírva a játékban). ott pedig az egérrel kattints a lt vagy rt gombra és kijön a gombkiosztás(alapból asszem a shift-et kell nyomni az rt helyett)Perrero írta:Irányítást meg tudom nézni/át tudom állítani valahol
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Még csak a demo van meg, ott közvetlenül a lejátszandó barimeccs előtt lehet beállítani.Perrero írta:Irányítást meg tudom nézni/át tudom állítani valaholLionel85 írta:Jó. Évről-évre élethűbb. Nagyon jól megcsinálták. Ami jó benne, hogy simán kivitelezhető benne az igazi Barçás labdatartós játék. Nagyon fekszik nekem.kanty írta:Valakinek jött-e már le? Milyen?Igazi nem Alexis Sánchezzel a jobbszélen, ahogy az alapkezdőben van, hanem Pedróval, mert gyorsabb.
amúgy a teljes verzió letölthető a swzforum.com oldalról!

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Jó. Évről-évre élethűbb. Nagyon jól megcsinálták. Ami jó benne, hogy simán kivitelezhető benne az igazi Barçás labdatartós játék. Nagyon fekszik nekem.kanty írta:Valakinek jött-e már le? Milyen?

Eszméletlenül jó lett szerintem. Az újításoknak köszönhetően nem verek szharrá mindenkit... persze,ha megszokom könyebb lesz,de végre nem olyan egyszerű szerelni. És végre a játékosok hasonlítanak a valódi önmagukra... Xavival ugyanúgy lehet forgolódni Messi ugyanolyan könnyen cikázik a védők között stb.
Ma egésznap az xbox előtt ültem,mert szerencsére nem kell a héten suliba mennem. Így lesz ez egész héten,de azért kondiba elmegyek.
Ma egésznap az xbox előtt ültem,mert szerencsére nem kell a héten suliba mennem. Így lesz ez egész héten,de azért kondiba elmegyek.