Már.Firefox írta: ezzel csak annyi a probléma, hogy Oriol nem Barca fiatal
La Masia - Barça fiatalok
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Nemtom ti hogy vagytok vele, engem a labda kezelése (labdaátvétel, tologatások, lefordulás, stb) full Xavira emlékeztet.Game90 írta:Oriol Romeu vs Fulham - Carling Cup
ezzel csak annyi a probléma, hogy Oriol nem Barca fiatalGame90 írta:Oriol Romeu vs Fulham - Carling Cup

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
-
- aka Game90
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.09.28. 14:43:02-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Minden első osztályból nemrég kiesett csapattal az elején játszik az atletic?
-
- aka Game90
Félidőben, Barca B - Recreativo 2-1, Riverola és Tello lőtte a góljainkat. 0-1-ről fordítottunk 
2-2.

2-2.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- Subinho
- Director del Fútbol
sokkal jobbak voltak a srácok, mint a hercules!!! sajnos kijött a rutin vs. rutintalanság... azé' a herc tavaly mégis csak az első osztályban szerepelt, nem is rosszul!!!
simán meglehetett volna a meccs, sokkal több helyzetet dolgoztak ki, de láttunk már ilyet a nagy csapatnál is... nem is olyan rég...
simán meglehetett volna a meccs, sokkal több helyzetet dolgoztak ki, de láttunk már ilyet a nagy csapatnál is... nem is olyan rég...

-
- Director del Fútbol
Másban nem is. De van amikor ki lehet törölni a szép játékkal, a tegnap ilyen volt. Senkinek nincs ilyen utánpótlása a világon, nagyon büszke is vagyok, de az első osztályban még jobban kiütközne a rutintalanság.shutterisland írta:igen, de gyakorlatilag ez az egyetlen (runti&tapasztalat), amiben elmaradnak a gyengébb első osztályú csapatoktól, a játék többi elemében (pl. összjáték,tecnikai képzettség,stb.) viszont nem hinném.Felejtsük el a feltételezéseket. Rutin, tapasztalat nélkül a másodosztályban is néha koppannak a srácok, ez a Hercules 1000 sebből vérzett és 10 emberrel fordítottak, pedig még Mino is technikásabb volt mindenkinél az ellenfélből.
Montoya egy "beadással" és egy "lövéssel" azért jelezte tegnap hogy Dani méltó utódja lesz

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- shutterisland
- Director del Fútbol
igen, de gyakorlatilag ez az egyetlen (runti&tapasztalat), amiben elmaradnak a gyengébb első osztályú csapatoktól, a játék többi elemében (pl. összjáték,tecnikai képzettség,stb.) viszont nem hinném.Felejtsük el a feltételezéseket. Rutin, tapasztalat nélkül a másodosztályban is néha koppannak a srácok, ez a Hercules 1000 sebből vérzett és 10 emberrel fordítottak, pedig még Mino is technikásabb volt mindenkinél az ellenfélből.
Montoya egy "beadással" és egy "lövéssel" azért jelezte tegnap hogy Dani méltó utódja lesz
amúgy montoya nekem is tetszett, deolofeu is hatalmas játékost lehet, ha kevésbé lesz önző...kiko sem volt rossz. meg úgy a többiek sem, nagyon tetszik ez a csapat nekem.
Amíg ilyen önző, addig szerintem sok esélye nincs felkerülni. De az azért bámulatos, hogy tavaly még az ifiben tolta, elsőszámú sztár volt, idénre került fel a B-csapathoz, és a 4. bajnokin már kezdő is, 17 évesen. Oké, Messi 17 évesen már az A-keretben is játszott, gólt is lőtt, de belőle csak egy van. És mióta Pep ismét a klubnál van, az utánpótlásrendszerben nem az a megszokott, hogy 17-18 évesen felkerülnek a srácok az A-kerethez...Szóval Gerardnak még bőven van ideje ezeket levetkőzni, kb 2-3 évre gondolok, 2t sztem tuti el fog tölteni a B-keretben, aztán meglátjuk. És és és és dream team 3MessiFan írta:Tocy, majd ha felkerül a nagyokhoz, és ott csinál ilyet akkor alapos fejmosást kap majd Puyoltól, Peptől és a szurkolóktól. Szóval ha fel akar kerülni az első keretbe, úgy kell játszania minden meccsen hogy jövőre már szerződése legyen. És ennek örömére a többi játékos is belehúz és és és és dream team 3

-
- Director del Fútbol
Felejtsük el a feltételezéseket. Rutin, tapasztalat nélkül a másodosztályban is néha koppannak a srácok, ez a Hercules 1000 sebből vérzett és 10 emberrel fordítottak, pedig még Mino is technikásabb volt mindenkinél az ellenfélből.shutterisland írta:lluisllach89 írta: Remélem most már látod hogy nem igaz.
a "ki tudná harcolni" és "kiharcolná" között óriási különbség van, és én most beleszámoltam ebbe a felvetésbe fontást és thiagot is, annak ellenére, hogy idéntől a felnőtt keret tagjai.
a tehetség, összeszokottság, ambíció, stb...egyértelműen lehetővé tenné, hogy benn maradjanak, ami hiányzik, az a rutin, illetve hogy még fejben kevesek.
nem beszélve arról, hogy ha lehetséges lenne, hogy két barca legyen az élvonalban, akkor azért a barca b-be is igazolnának pár játékost erősítés gyanánt (bár ezt nem írtam le korábban, de ez nyilván így lenne.)
a baj csak az, hogy sosem tudjuk meg, de rohadt jó lenne pedig.
az első csapatnak a bajnoki címért, a B csapatnak pedig a bennmaradásért lehetne szurkolni.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lluisllach89 2011.09.17. 09:38:57-kor.

Tocy, majd ha felkerül a nagyokhoz, és ott csinál ilyet akkor alapos fejmosást kap majd Puyoltól, Peptől és a szurkolóktól. Szóval ha fel akar kerülni az első keretbe, úgy kell játszania minden meccsen hogy jövőre már szerződése legyen. És ennek örömére a többi játékos is belehúz és és és és dream team 3 

Kövezzetek meg, de nekem Deulofeu játéka határozottan nem tetszett. Passzolni egyáltalán nem tud, nem is akar, megkapja a labdát, és elindul vele, 15x belevezeti a védőbe, többször simán szerelték. 1x persze összejön egy szép csel, akár kettő, de akkor sem adja le, inkább megpróbálja a 3.-at is...a gólja szép volt, higgadtan megoldotta. Ja és sokszor elég flegma is, sétálgat, védekezésben abszolút nem csinál semmit, mellette sprintel fel a szélsőhátvédjük, ő meg csak sétálgatva nézi...ezek nekem nagyon nem tetszenek. A tehetsége vitathatatlan, nagyon sok van benne, de rengeteg olyan játékos volt/van, akinél a flegmaság/nagyképűség és az önzőség ezt eltüntette.
Amúgy a csapat nem játszott rosszul, de bő 1 órát emberelőnyben játszva illett volna megnyerni a meccset...fejben nagyon kevesek még a srácok, de a nem Barca-ifi Rodri is az, ekkora helyzetet így elrontani...Montoya is kihagyott egyet, Rafinha meg legalább kettőt. Ennek ellenére benne sokkal többet látok mint Gerard D.-ben, tud passzolni, tud helyezkedni, bár a tegnapi pozíciója picit rejtély volt, mert a két szélső és Rodri mögött helyezkedett általában, de szerintem ő nem éppen irányító...
Kevés egy kicsit a kreativitás, de hát ifikről beszélünk, és Xaviékkal hasonlítjuk össze őket
Ez van, remélem a bentmaradás azért nem lesz kérdés, nagy kár lenne, ha kiesnének, és az ifik csak a 3. osztályban játszhatnának.
Amúgy a csapat nem játszott rosszul, de bő 1 órát emberelőnyben játszva illett volna megnyerni a meccset...fejben nagyon kevesek még a srácok, de a nem Barca-ifi Rodri is az, ekkora helyzetet így elrontani...Montoya is kihagyott egyet, Rafinha meg legalább kettőt. Ennek ellenére benne sokkal többet látok mint Gerard D.-ben, tud passzolni, tud helyezkedni, bár a tegnapi pozíciója picit rejtély volt, mert a két szélső és Rodri mögött helyezkedett általában, de szerintem ő nem éppen irányító...
Kevés egy kicsit a kreativitás, de hát ifikről beszélünk, és Xaviékkal hasonlítjuk össze őket

viszont az nso-n nem rég olvastam egy cikket, és volt egy ilyen benne.... 
elég érdekes lehetett

elég érdekes lehetett

madridista
Vicces scenario, de sajnos nem lehetséges...menczel írta:Elgondolkoztam, hogy ad absurdum előfordulhat, hogy a Barcelona kiesik az első osztályból a B viszont feljutó helyen végez, szóval helyet cserélhetnének? Ugye csak azt tudjuk hogy két csapatot nem lehet indítani ugyanazon sorozatban.
Ha tovább gondolom, akkor viszont a nagycsapat játékosainak át kellene igazolniuk, átigazolási pénzért a B csapatba és akkor megint az elsőosztályban játszanának?
1. ha kiesik a Barça, a Barça B-t automatikusan küldik vissza a harmadosztályba, bárhogy végeznek...
2. mivel a Barça B nem sima másodosztályú csapat, hanem tkp. "ificsapat", ezért vonatokznak rá különféle szabályok: limitált számú 25 feletti játékos lehet csak a keretben és asszem egyáltalán nem lehet EU-n kívüli játékosuk...
de amúgy tényleg király gondolat!

Your village called. Their idiot is missing.
- shutterisland
- Director del Fútbol
lluisllach89 írta:Remélem most már látod hogy nem igaz.shutterisland írta:azért elnézve a meccset, én továbbra is azt vallom, ez a barca b (fontással és thiagoval kiegészülve) ki tudná harcolni a bennmaradást az első osztályban is.
a "ki tudná harcolni" és "kiharcolná" között óriási különbség van, és én most beleszámoltam ebbe a felvetésbe fontást és thiagot is, annak ellenére, hogy idéntől a felnőtt keret tagjai.
a tehetség, összeszokottság, ambíció, stb...egyértelműen lehetővé tenné, hogy benn maradjanak, ami hiányzik, az a rutin, illetve hogy még fejben kevesek.
nem beszélve arról, hogy ha lehetséges lenne, hogy két barca legyen az élvonalban, akkor azért a barca b-be is igazolnának pár játékost erősítés gyanánt (bár ezt nem írtam le korábban, de ez nyilván így lenne.)
a baj csak az, hogy sosem tudjuk meg, de rohadt jó lenne pedig.
az első csapatnak a bajnoki címért, a B csapatnak pedig a bennmaradásért lehetne szurkolni.
menczel : ha előfordulna ez a lehetetlen szituáció, szerintem az lenne, amit írtál (barca a másodosztályba, barca b az elsőbe.) , az átigazolásról nem mondanék semmit, mert ahhoz nem értek, meg amúgy is, a feltételezés is sértő lehet xaviékra nézve.

Elgondolkoztam, hogy ad absurdum előfordulhat, hogy a Barcelona kiesik az első osztályból a B viszont feljutó helyen végez, szóval helyet cserélhetnének? Ugye csak azt tudjuk hogy két csapatot nem lehet indítani ugyanazon sorozatban.
Ha tovább gondolom, akkor viszont a nagycsapat játékosainak át kellene igazolniuk, átigazolási pénzért a B csapatba és akkor megint az elsőosztályban játszanának?
-
- Director del Fútbol
Remélem most már látod hogy nem igaz.shutterisland írta:azért elnézve a meccset, én továbbra is azt vallom, ez a barca b (fontással és thiagoval kiegészülve) ki tudná harcolni a bennmaradást az első osztályban is.

- mes_que_un_club_
- Jugador del Barça
Kiba..... zseniális utánpótlásunk van. Lehet, hogy nincs még annyi tapasztalatuk, amivel meg tudják nyerni a meccseket (sőt, lehet hogy el is veszítik őket), de olyan megmozdulásaik vannak, hogy tátva marad az ember szája. Fifikásak a szabadrúgásvariációk (nem lenne rossz ötlet egyiket-másikat a nagyoknál is kipróbálni), Rafinha és Deulofeu bármikor őrületbe tudják kergetni a védőket és az egész csapat egyszerűen egyben van.
- shutterisland
- Director del Fútbol
pont ezt akartam beírni, mostanság ez barca betegség lett, hogy előnyről bukunk pontokat..Alberto10 írta:Tisztára, mintha a nagyokat látnám...
Tisztára, mintha a nagyokat látnám... 

- shutterisland
- Director del Fútbol
dejólófejű gól
nekem nagyon tetszik ez a csapat.
na jó, ez az egyenlítés nem.

nekem nagyon tetszik ez a csapat.
na jó, ez az egyenlítés nem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shutterisland 2011.09.16. 22:06:43-kor.
-
- Director del Fútbol
Deulofeu góóóóól!!! 
Szerk.: Első gólja a spanyol másodosztályban, ugye? Mármint most már full B-s kerethez tartozik, de amikor néha játszott itt tavaly nem lőtt sztem.
Erre már 1-1...

Szerk.: Első gólja a spanyol másodosztályban, ugye? Mármint most már full B-s kerethez tartozik, de amikor néha játszott itt tavaly nem lőtt sztem.
Erre már 1-1...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lluisllach89 2011.09.16. 22:06:45-kor.