Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ozsi, ha vagy, akkor Let's get ready to RUMBLEEEEEEE!ozsimiki írta:Okés, 22.15re itt tudok lenni.
Kösz Matyi,de nem. Majd ha bejutok,akkor élesben játszok csak veled legközelebb, ill ha nem,akkor majd mehet bari. De egy esetleges döntő előtt már nem akarok játszani veled.
Most kezdjük. Legkésőbb 10-re vagyok. (cigiszünet, stb...)ozsimiki írta:Itt vagyok. Mikor van vége annak a filmnek? Nem elégedetlenkedek,elvégre én nem voltam itt,de írhattad volna,hogy egy gyűrűk urát nézel meg ami laza 4óra,vagy egy 1órás limonádétP.U.Y.O.L. írta:Köszi Matyi! Jó volt, bár még mindig elemi hibákat vétek, de azért fejlődök. Hozzád még nagyon kevés vagyok, de a jobbtól nem szégyen kikapni.
Na megyek, megnézek egy filmet asszonkámmal, aztán visszanézek. Remélem addigra Ozsi koma is itt lesz...
Itt vagyok. Mikor van vége annak a filmnek? Nem elégedetlenkedek,elvégre én nem voltam itt,de írhattad volna,hogy egy gyűrűk urát nézel meg ami laza 4óra,vagy egy 1órás limonádétP.U.Y.O.L. írta:Köszi Matyi! Jó volt, bár még mindig elemi hibákat vétek, de azért fejlődök. Hozzád még nagyon kevés vagyok, de a jobbtól nem szégyen kikapni.
Na megyek, megnézek egy filmet asszonkámmal, aztán visszanézek. Remélem addigra Ozsi koma is itt lesz...
Jolvan, kibírom holnapig, de jobb lenne még ma letudni.P.U.Y.O.L. írta:Végül is eddig se kapkodtunk. (nem is baj) Majd meglesz a döntő is. Ha nem ma, akkor holnap.
Mikor lesz a következő torna? Vannak új jelentkezők?
Miért érne?9Dave írta:Kösz a játékot Matyi.
Eddig nem tudtam, hogyha az ellenfél golyójával ütöm be a feketét, akkor ő nyer
Tudom a neved és én is fent vagyok...S.Agüero írta: beírom a neved, de nem adja ki, h fent lennél.![]()
nevem: S.Matyi
beírom a neved, de nem adja ki, h fent lennél.P.U.Y.O.L. írta:Hívj ki, mert én nem látlak...S.Agüero írta:nincsen.
Hívj ki, mert én nem látlak...S.Agüero írta:nincsen.
Ok. Ozsi nincs fent?S.Agüero írta:ahogy látom most nem játszol, szval nem akarsz velem nyomni egy barit?P.U.Y.O.L. írta:Ozsi, ha vagy, akkor nyomhatjuk!
Aztán még kurdtal meg kell vívnom a 3. helyért a meccset...
Bocs, közben dolgom volt. Holnap lesz már csak jó.ozsimiki írta:
Socio nehezen, max Kurdt játszana Puyollal vagy velem.
felőlem mehet majd.
Puyol!
meccs előtt még nem lehet? van még 25perc...ha nem,akkor holnappal kapcsban még írok.
socio66 írta:a kint lévő kérdésre,mely szerint 'Milyen bajnokságot szervezzünk a közeljövőben?',én azt mondom olyat,amiben Ozsi nem játszik/nem jó.