Segitség kéne
Nem tudna vki 1 linket adni h honnan lehetne leszedni az msnhez azt a plugint,ami kiírja h mit hallgatok?
- Fernando
- Llegenda del Barça
Azt megköszönném ha át tudnád küldeniSaviola007 írta:Hali nem kell megvenni crackelni kell ha estetleg gondolod msn-en átküldömFernando írta:Nekem is elkelne a segítség!![]()
Szóval a Nod 32 vírusírtó programomat csak úgy tudom teljessé tenni ha megveszem???
Add meg a címed és átküldheted
- Fernando
- Llegenda del Barça
Van egy kis gondom
Szóval:
Letöltöttem egy nagyon fain kis progit ami azt eredményezi hog a Media Player-ben hallgatott zenéknél elő jön egy kis figura és elkezd táncolni a tálcán
Nagyon mulatságos csak az a gond hogy csak 3 alak van hozzá mikor mutatja hogy van több is csak azok nem használhatók le kell töltenem csak nem találom!
A program neve: Plus! Dancer LE Azt hiszem!
És ezek az emberem már megvannak: Scooby-doo, Cobey, Evan & Michele
Szóval nekem kellenének a többiek is
Csak nem találom, it egy kiindulási pont ha valaki megszánna: http://www.microsoft.com/windows/plus/tryit.asp
Előre is köszi
Jah és ők vannak: http://www.microsoft.com/windows/plus/d ... sp#pagetop

Szóval:
Letöltöttem egy nagyon fain kis progit ami azt eredményezi hog a Media Player-ben hallgatott zenéknél elő jön egy kis figura és elkezd táncolni a tálcán

Nagyon mulatságos csak az a gond hogy csak 3 alak van hozzá mikor mutatja hogy van több is csak azok nem használhatók le kell töltenem csak nem találom!
A program neve: Plus! Dancer LE Azt hiszem!
És ezek az emberem már megvannak: Scooby-doo, Cobey, Evan & Michele
Szóval nekem kellenének a többiek is

Csak nem találom, it egy kiindulási pont ha valaki megszánna: http://www.microsoft.com/windows/plus/tryit.asp
Előre is köszi

Jah és ők vannak: http://www.microsoft.com/windows/plus/d ... sp#pagetop
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
helló.
MERX barátom nem tud bejelentkezni, mert valami kritikus hibát ír ki.
????
MERX barátom nem tud bejelentkezni, mert valami kritikus hibát ír ki.
????
- Melkor
- Entrenador del Barça
Ha új detonator drivert akarsz felrakni, akkor előbb el kell távolítanod a régit!PetI írta:Lenne egy nagy problémám: nem tudom frissíteni a képernyő-vezérlő programokat. NVidia GeForce FX5200-as kártyám van. Belépek a telepítőbe, elmegy kb 30%-ig és megáll...Ha ki próbálok lépni, vagy lefagy, vagy kiírja, h :"a telepítő nem tudta megindítani a telepítést, a távoli eljáráshívás nem sikerült."
A DirectX-nél is egyszerűen megáll valahol és nem csinál semmit.![]()
Tudna valaki segíteni, h mit kellene ilyenkor csinálni?
Köszi
Először az uninstalláld az összes nvidiás progit, amit a régi driver progi felrakott (programok telepítése/törlése menüpont alól a legegyszerűbb), azután az eszközkezelőben távolítsd el a videókártyát.
Indítsd újra a gépet - akkor, ha xp-d van felismeri hogy új hardvert talált - ezt mégsézd le, és egyszerűen telepítsd fel az új detonátor drivert - mégegy újraindítás és már kész is!

MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Jugador del Barça
szeva majd ha még fenn áll a problámád adok linket mert most ahol vagyok [auto_cenzúra] a netPetI írta:Lenne egy nagy problémám: nem tudom frissíteni a képernyő-vezérlő programokat. NVidia GeForce FX5200-as kártyám van. Belépek a telepítőbe, elmegy kb 30%-ig és megáll...Ha ki próbálok lépni, vagy lefagy, vagy kiírja, h :"a telepítő nem tudta megindítani a telepítést, a távoli eljáráshívás nem sikerült."
A DirectX-nél is egyszerűen megáll valahol és nem csinál semmit.![]()
Köszi
-
- Jugador del Barça
Hali nem kell megvenni crackelni kell ha estetleg gondolod msn-en átküldömFernando írta:Nekem is elkelne a segítség!![]()
Szóval a Nod 32 vírusírtó programomat csak úgy tudom teljessé tenni ha megveszem???
- PetI
- Hírhozó-cikkíró
Lenne egy nagy problémám: nem tudom frissíteni a képernyő-vezérlő programokat. NVidia GeForce FX5200-as kártyám van. Belépek a telepítőbe, elmegy kb 30%-ig és megáll...
Ha ki próbálok lépni, vagy lefagy, vagy kiírja, h :"a telepítő nem tudta megindítani a telepítést, a távoli eljáráshívás nem sikerült."
A DirectX-nél is egyszerűen megáll valahol és nem csinál semmit.
Köszi

A DirectX-nél is egyszerűen megáll valahol és nem csinál semmit.

Köszi
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Igen.Fernando írta:Nekem is elkelne a segítség!![]()
Vagy letöltöd mikor már nem tudod frissíteni az újabb verziójú demot.

- Barcaboy!!!
- Jugador d'estrella
Ez tökéletes lesz

VISCA EL BARCA!!!HAJRÁ THAC!!!Póker közvetítések a Sport csatornán KORDA GYÖRGGYEL!!!
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
http://www.spanish-fiestas.com/football ... istory.htm
tessék parancsolni.bár nem tudom mennyire fog megfelelni.
ha nem tetszik,akkor írd be a google-ba,hogy fc barcelona history..sztem annyit fogsz találni,mint a fene
tessék parancsolni.bár nem tudom mennyire fog megfelelni.
ha nem tetszik,akkor írd be a google-ba,hogy fc barcelona history..sztem annyit fogsz találni,mint a fene

- Barcaboy!!!
- Jugador d'estrella
Kellene a barcáról egy angol nyelvű szöveg ami leírja a klub történetét a kezdetektől napjainkig.1-2 oldalas anyag kéne angolórára hnapra fogalmazás gyanánt...Egy ausztrál tanárunk van aki magyarul nemtud ugyhogy nemkell nagyon pontosnak lennie csakhogy legyen vmi...Sajnos nincs időm keresni ugyhogy ha vki tud egy linket adni előre is megköszönömm!
VISCA EL BARCA!!!HAJRÁ THAC!!!Póker közvetítések a Sport csatornán KORDA GYÖRGGYEL!!!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Már vhogy megcsináltam de azért kössz 

- Barcaboy!!!
- Jugador d'estrella
Én ezt úgy oldottam meg hogy a súgóban van olyan hogy rendszervisszaállítás,és ott beállítasz egy régebbi időpontot amikor még jó volt...Nekem úgy sikerültRivaldinho írta:Srácok!! Nekemegy kummagyors segítség kéne! Vázolom a helyzetet: van 1 gép, aminek 2 felh ja van! Namost az 1iknek ha belépnek, nem jelenik meg semmi, ikonokse semmi, csak egy homokórajel h tölt! de fél óráig nem csinál semmit, nem tolt! tehát vmi gebasz van, az indítópult mappába nincs semmi! és vmi segítség kéne mi lehet a baj, mivel lehet helyrerakni! vagy egy ilyen gép helyrerakó progi kéne! mer csökkentett módban elindul, de víruskereső semmit se talál! na egy kumma gyors segítséget nagyon megköszönnék!

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Srácok!! Nekemegy kummagyors segítség kéne! Vázolom a helyzetet: van 1 gép, aminek 2 felh ja van! Namost az 1iknek ha belépnek, nem jelenik meg semmi, ikonokse semmi, csak egy homokórajel h tölt! de fél óráig nem csinál semmit, nem tolt! tehát vmi gebasz van, az indítópult mappába nincs semmi! és vmi segítség kéne mi lehet a baj, mivel lehet helyrerakni! vagy egy ilyen gép helyrerakó progi kéne! mer csökkentett módban elindul, de víruskereső semmit se talál! na egy kumma gyors segítséget nagyon megköszönnék!
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldinho 2005.11.12. 15:43:09-kor.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nagyon kösszBarcaboy!!! írta:Lekell szedni a windows media player legújabb verzióját,és ott eszközök,beépülő modulok ,msn messenger kipipálva...Fernando írta:Emberek nem tudja valaki, hogy az msn messenger 7.5-ös progiba (egyébként az elQzQkben sem volt jó), szal ha beállítom hogy amit hallgatok a Media Playerrel azt jelenítse meg, és nem jeleníti, pedig be van kapcsolva!![]()
![]()
Ez mért lehet?
- Barcaboy!!!
- Jugador d'estrella
Lekell szedni a windows media player legújabb verzióját,és ott eszközök,beépülő modulok ,msn messenger kipipálva...Fernando írta:Emberek nem tudja valaki, hogy az msn messenger 7.5-ös progiba (egyébként az elQzQkben sem volt jó), szal ha beállítom hogy amit hallgatok a Media Playerrel azt jelenítse meg, és nem jeleníti, pedig be van kapcsolva!![]()
![]()
Ez mért lehet?

Belépsz a Windoes Media Playebe, utána a fejlécen Eszközök->Beépülő modulok-> MSN Messenger.... azt kipipálod és oké lexFernando írta:Emberek nem tudja valaki, hogy az msn messenger 7.5-ös progiba (egyébként az elQzQkben sem volt jó), szal ha beállítom hogy amit hallgatok a Media Playerrel azt jelenítse meg, és nem jeleníti, pedig be van kapcsolva!![]()
![]()
Ez mért lehet?
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."