Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt megköszönném ha át tudnád küldeniSaviola007 írta:Hali nem kell megvenni crackelni kell ha estetleg gondolod msn-en átküldömFernando írta:Nekem is elkelne a segítség!![]()
Szóval a Nod 32 vírusírtó programomat csak úgy tudom teljessé tenni ha megveszem???
Ha új detonator drivert akarsz felrakni, akkor előbb el kell távolítanod a régit!PetI írta:Lenne egy nagy problémám: nem tudom frissíteni a képernyő-vezérlő programokat. NVidia GeForce FX5200-as kártyám van. Belépek a telepítőbe, elmegy kb 30%-ig és megáll...Ha ki próbálok lépni, vagy lefagy, vagy kiírja, h :"a telepítő nem tudta megindítani a telepítést, a távoli eljáráshívás nem sikerült."
A DirectX-nél is egyszerűen megáll valahol és nem csinál semmit.![]()
Tudna valaki segíteni, h mit kellene ilyenkor csinálni?
Köszi
szeva majd ha még fenn áll a problámád adok linket mert most ahol vagyok [auto_cenzúra] a netPetI írta:Lenne egy nagy problémám: nem tudom frissíteni a képernyő-vezérlő programokat. NVidia GeForce FX5200-as kártyám van. Belépek a telepítőbe, elmegy kb 30%-ig és megáll...Ha ki próbálok lépni, vagy lefagy, vagy kiírja, h :"a telepítő nem tudta megindítani a telepítést, a távoli eljáráshívás nem sikerült."
A DirectX-nél is egyszerűen megáll valahol és nem csinál semmit.![]()
Tudna valaki segíteni, h mit kellene ilyenkor csinálni?
Köszi
Hali nem kell megvenni crackelni kell ha estetleg gondolod msn-en átküldömFernando írta:Nekem is elkelne a segítség!![]()
Szóval a Nod 32 vírusírtó programomat csak úgy tudom teljessé tenni ha megveszem???
Igen.Fernando írta:Nekem is elkelne a segítség!![]()
Ez tökéletes lesz
Én ezt úgy oldottam meg hogy a súgóban van olyan hogy rendszervisszaállítás,és ott beállítasz egy régebbi időpontot amikor még jó volt...Nekem úgy sikerültRivaldinho írta:Srácok!! Nekemegy kummagyors segítség kéne! Vázolom a helyzetet: van 1 gép, aminek 2 felh ja van! Namost az 1iknek ha belépnek, nem jelenik meg semmi, ikonokse semmi, csak egy homokórajel h tölt! de fél óráig nem csinál semmit, nem tolt! tehát vmi gebasz van, az indítópult mappába nincs semmi! és vmi segítség kéne mi lehet a baj, mivel lehet helyrerakni! vagy egy ilyen gép helyrerakó progi kéne! mer csökkentett módban elindul, de víruskereső semmit se talál! na egy kumma gyors segítséget nagyon megköszönnék!
Nagyon kösszBarcaboy!!! írta:Lekell szedni a windows media player legújabb verzióját,és ott eszközök,beépülő modulok ,msn messenger kipipálva...Fernando írta:Emberek nem tudja valaki, hogy az msn messenger 7.5-ös progiba (egyébként az elQzQkben sem volt jó), szal ha beállítom hogy amit hallgatok a Media Playerrel azt jelenítse meg, és nem jeleníti, pedig be van kapcsolva!![]()
![]()
Ez mért lehet?
Lekell szedni a windows media player legújabb verzióját,és ott eszközök,beépülő modulok ,msn messenger kipipálva...Fernando írta:Emberek nem tudja valaki, hogy az msn messenger 7.5-ös progiba (egyébként az elQzQkben sem volt jó), szal ha beállítom hogy amit hallgatok a Media Playerrel azt jelenítse meg, és nem jeleníti, pedig be van kapcsolva!![]()
![]()
Ez mért lehet?
Belépsz a Windoes Media Playebe, utána a fejlécen Eszközök->Beépülő modulok-> MSN Messenger.... azt kipipálod és oké lexFernando írta:Emberek nem tudja valaki, hogy az msn messenger 7.5-ös progiba (egyébként az elQzQkben sem volt jó), szal ha beállítom hogy amit hallgatok a Media Playerrel azt jelenítse meg, és nem jeleníti, pedig be van kapcsolva!![]()
![]()
Ez mért lehet?