Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindenkit ütni kell a döntőig mert nem a 8 meg a 4 közé jutás a cél. Tehátt mindegynek tartom hogy első vagy második helyen jut tovább a csapat. Hála az égnek van egy olyan csapatunk, hogy ne azon keljen izgulnunk, hogy a csoport másodikokat kapjuk mert az talán könnyebb feladat.shutterisland írta: mondjuk nagy jelentősége nincs, mert bárki jön, ütni kell.
csak azért ne előzzön már be a milan minket, sokkal jobbak vagyunk.
Bajnokságban ezt miért nem tudják csinálni?visca el barca írta:höh... márszej parádé![]()
mixem is lejött, barca is jol tolta, mi kell még
ha milan szurkoló is vagy, vagy mixed volt, adom, de amúgy ez nekünk nem jó eredmény, mert ha plzent meg batét odavissza csapja a milan, akkor nyerni kell majd náluk a csoportelsőségért. (vagy 2-2, és akkor gólarány dönt, esetleg 3-3 és idegenben lőtt több góllal)..és úgy miénk a csoportelsőség.Capon írta:Sajnos hála az égnek nyertek.shutterisland írta:sajnos vezet a milan.
Tevez meg amúgy is egy tuskó. Én Mancini helyében kiraknám egy időre a csapatból, h gondolkozzon el. Bár nem hinném, h elfog, nagyon nincs rendben fejben a gyerek.Barcaman14 írta:Nekik kellett! Ennyi sztárjátékost összevásárolni, ennek meg fogják inni a levét. Pontosabban Mancini. Nem úgy tűnik hogy maximálisan tudja kezelni a játékosokat. Pl várható volt hogy Tevez nem fogja sokáig tűrni hogy nem kezdő a meccsek többségén, amikor egészséges. És nem biztos hogy ez az utolsó ilyen eset a Citynél.Game90 írta: Most már értem Mancini-t:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/bl ... ni-2096738
Egyébként a Bayernnek nem semmi sorozata van! Tegnap a MU pontvesztése volt a legnagyobb meglepetés. Ettől függetlenül szerintem is simán továbbjutnak.
Nekik kellett! Ennyi sztárjátékost összevásárolni, ennek meg fogják inni a levét. Pontosabban Mancini. Nem úgy tűnik hogy maximálisan tudja kezelni a játékosokat. Pl várható volt hogy Tevez nem fogja sokáig tűrni hogy nem kezdő a meccsek többségén, amikor egészséges. És nem biztos hogy ez az utolsó ilyen eset a Citynél.Game90 írta: Most már értem Mancini-t:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/bl ... ni-2096738
Ez egyértelmű.ozsimiki írta:
M.U. ellenesek meg örülhetnek JELENLEG,de simán tovább fogunk jutni a csoportból
én is, de bíztam a sikerükbenRisu92 írta:Utálom a MU-t... xdFirefox írta:midurva lenne, ha kiesne az MU
a jóbüdös .... most lőnek gólt