Sajnálom hogy ilyen lett a vége...

úgy érzem erről lecsúsztam..De mennék de ne csak itt szóljatok mert ide alig járok, a fészbuk se tuti, vagy nemtom, írjatok emailt az a tuti azt elolvasom és akkor megyek ha tudokDrigo írta:Ha-haAndris írta:Ugyis g sokat kell tanulnom.Szurkolni nem jössz el?
Illetve a törzsszurkolók jönnek?
Tim?Szandi?Timi?Zsu? De bárkit szívesen látunk.
Részemről semmi akadálya, nem tudom, kit takar a +1 fő-friss igazolás, de nyilván nem baj, ha olyan lesz, aki már játszott a csapatban.Andris írta:Na nem kellek véletlen mégis focizni?![]()
Nem mintha változott volna a helyzet, de elmaradt a héten már 2 focim, igencsak volna kedvem bepótolni. Persze ha 11en megvagytok végül, akkor már nem akarom elvenni a játékidőt senkitől.
Én igyekszem, de kezdésre tuti nem érek oda...ha megyek viszek hazai pálinkát is..barackos...úgyhogy jussatok tovább...Drigo írta:Ha-haAndris írta:Ugyis g sokat kell tanulnom.Szurkolni nem jössz el?
Dani-Dani, tudod jól hogy kezdődik a [auto_cenzúra]...Drigo írta:Ha-haAndris írta:Ugyis g sokat kell tanulnom.Szurkolni nem jössz el?
Én jövök,ez már hivatalos. Viszont most olvasom,hogy hozol pálinkát így aztán nekem már nem is kell vinnem...Drigo írta: Illetve a törzsszurkolók jönnek?
Ha-haAndris írta:Ugyis g sokat kell tanulnom.
Szerinted?Még szép, hogy énPerrero írta:Jut eszembe mikor pattogok itt a kereten.. ez másodlagos, de ami számít: PÁLINKA!! ki hoz