Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.10.01. 08:46:54

Egyáltalán nem ír hülyeségeket Shutterisland tintásan szerintem. A pályafutáshoz (őszintén) sok sikert és szerencsét, szükség lesz rá. Adom soraidat. Hozzáteszem, hogy természetesen nem jó ez így, de akárki akármit mond, ez a helyzet. Protekció és szerencse kell, a többi negyedrangú.

A téma meg kicsit félresiklott szerintem. Nem az volt a cél, hogy hol, mennyi szemét tanár van, hanem esetlegesen szórakoztató történetek, amiknek a vége megrovás lett. Régebben ez így ment, ha jól hallottam. Nem dicsekvésből csak sztorizgatásból, hogy ti miket csináltatok gyerekkorban.

Úgy jött, h ősömmel dumáltunk épp, hogy régebben őket vitték suliból tavaszi szünet gyanánt idénymunkára, én pont átcsúsztam a módszerváltáson, így már csak egy kis barkácsóra maradt (általánosban, nem szakiskolában), a mai szerencsétlen gyerekek meg már testnevelés órára sem nagyon járnak, ahogy hallottam.
Tudom, más idők, más feltételekkel, csak elkalandoztunk az emlékek erdejében. Ők paradicsommal, meg rohadt szőlővel dobálóztak, mi meg odaszögeltük egymás ruháját a padhoz/székhez.

Egyébként meg főnökökkel kapcsolatban egy klasszikus:
A rendes főnök olyan, mint az indián síugró. Biztos van, csak k*rva nehéz elképzelni.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.01. 04:01:24

(előre szólok, most értem haza kocsmából, 5-6 sör után, nekem mostanság az is elég, hgy kapjam.)

ejj, mekkora érvelés sorozat robbant ki abból, hogy leírtam, mekkora gyökér voltam a hasonlóan gyökér tanárokkal.

általánosítani sosem szabad, van olyan suli, ahol 10ből 10, van olyan, ahol 10ből 1 a szemétláda...persze olyan is, ahol 10ből 5.

én úgy érzem, ez jellem és elvek kérdése, ki mennyit visel el.

amúgy voltak, akik leírták, hogy majd a munkahelyen mi lesz..
persze, vannak gané' főnökök (persze korrekt is akad) de az megint egy más dolog, hogy valahol kapsz pénzt, valahol meg rohadtul nem, csak szenvedsz, aztán talán lesz valami belőled.

személyes példa : hétfő reggel 6, kinyomom a 'csába az ébresztőt, aztán sz.rok rá, hogy mi lesz...igazolatlan ? nem érdekelt, a lényeg, hogy tök jót aludtam, meg hesszeltem egész nap.
miközben nyáron, dinnyeszezonban reggel 6-kor mikor csörgött az óra, úgy pattantam ki az ágyból, mint akit kiöntöttek egy vödör vízzel.
valahogy más a hozzáállásom a munkához meg a sulihoz.

és most tökre hozzá lehetne kezdeni ahhoz a témához, hogy mennyire függ a további életed a tanulmányaidtól.
szerintem kb 50% kapcsolatok,protekció,ismeretség,szerencse.
a többi 50 mondjuk a tanulmányaid.
anyám sima gimis érettségivel allianzos üzletkötő (ismerős segített bekerülni.) miközben szomszédunk két diplomás, nyelvvizsgás, a linamarban van szalagon minimálbérért...mert nincs más elérető munka.

tehát sokan ezért sz.rják telibe a tanárok baromságait és szemétkedését, mert a józan ész, és előbb felsorolt tényezők (kapcsolatok,szerencse,stb.) legalább annyira közrejátszanak egy munka megszerzésében, mint azt esetleges diploma.

ha jól tudom (bár nem biztos) akinek van nyelvivzsgája (nekem van angol közép) annak talán kell nyelvvizsgapótlékot fizetni a munkáltatónak, meg vannak ilyesmi finomságok. (persze ez nem biztos, hogy így van, így rémlik.)

meg ha jelentkezel dolgozni orvosi diplomával meg 3 nyelvvizsgával egy alkatrészboltba eladónak (mivel esetleg nincs más értelmes munkalehetőség..), akkor rohadtul nem téged fognak felvenni, ha józsi koma is jelentkezik, 8 általánossal és szakmunkással, de 12 év gyakorlattal mondjuk egy autószerelő műhelyből.

most érettségizek, de nem fogok menni főiskolára, 4 okból.
1. nem vennének fel térítésmentesre ilyen átlaggal oda, ahova akarok, térítésesre nem lenne azért úgy lóvénk.
2. nem bírnám a koleszt, albérlet megint csak körülményes számomra (társat találni, közel legyen a sulihoz,stb.)
3. mire végeznék, még sz.rabb lenne a helyzet magyarországon (ha marad a mostani zuhanó tendencia.) szóval 3-4 év múlva sokkal kevesebbet fog érni szerintem egy felsőoktatási papír.
4. én úgy gondolom, ha elvégzek főiskolát vagy egyetemet (legyen példának okáért mondjuk rendszerinformatikus végzettséggel) akkor egyszerűen a szakmámban akarok elhelyezkedni, és nem fogok elmenni raktárosnak a tes.o-ba, mivel én rendszerinformatikus vagyok, nehogy már pakolásszak, ha 3-4 évet tengődtem ezért a papírért.
viszont ha nincs külön szakmám, akkor szívesebben elvállalok egy másfajta munkát is.

(elég hülye gondolkodásmódom és világnézetem van, tuti sokan nem értetek egyet, de majd fejlődök, erre is való a fórum szerintem)
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.10.01. 01:19:25

Scooby Bent Bwoy írta:Nekem is voltak hasonló tapasztalataim tanárokról, legtöbbel nem voltam jó viszonyban, igaz akadtak kivételek, volt olyan tanár aki mindamellett hogy értelmesebb és okosabb volt a többinél, jó és időnként szórakoztató órákat tartott. Azt felsorolni se tudnám hány osztályfőnökit meg szaktanárit kaptam, volt 1-2 igazgatói is, általában év vége fele már be se írták , mert nem fért bele a naplóba, volt ami jogos, de sok apróságért is kaptam. Jó pár tanórát a folyóson hallgattam végig. Ha valami olyat szóltak, én visszaszóltam, igaz sohase küldtem el őket a..., inkább próbáltam humorosabban, de általában nem nevettek.
Egyre emlékszem, amikor nem túl szépen válaszoltam vissza az egyik tanárnak, aki már ötvenen is túl volt, belekötött a kinézetembe, megkérdezte hogy nézel ki, mire én vissza, miért te hogy nézel ki.
Ez a tanár előtte egy órán négy egyest adott. Indokok: egyet a hosszú hajamra, egyet a szakállamra, egyet az öltözködésemre, meg egyet magatartásra (mert beszélgettem a mellettem ülővel). Felálltam, kimentem és többet nem vettem részt egy óráján sem.
Szerintem a jó tanár tudja fegyelmezni a gyerekeket, de ahhoz olyan személyiségének kell lenni, ami viszont ritka.
Van egy ismerősöm, aki szintén így oldotta meg a dolgokat, bár a tanár nem nevetett,azért mi igen. Neki ez elég is volt :wink: :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ziipp
Capitá del Barça

2011.09.30. 23:42:53

Mintagyerekek. :D

Mi olyanokat csináltunk középsuliban, hogy utólag már alig hiszem el. :D

Órán gumilabdát dobáltunk, és véletlenül eltaláltuk az énektanárt. Az ijedtség az arcán... Priceless.

Szintén énekórán egy színjátszáshoz használt bábut ültettünk a tanári padba, és közöltük a tanárral: az asztál már foglalt. (Az asztal sarkához húzott egy széket és arra ült le.)

Bioszon az egész osztály jóga hangot ("hmm") adott ki. Ott vége volt az órának.

Kémia óra előtt az egyik srácot bezártuk egy szekrényben. Óraközben jött ki, szétfeszítve az egész szekrényt. (Újjászületés.) A tanár szóhoz sem jutott.

Föcin volt egy óra, amikor sokszor szóba került a fenyér. (Valami hideg éghajlati élősködő növény, kb. fagyöngy-szerű lehet.) Onnantól kezdve bármi is volt a kérdés, a válasz mindig ugyanaz volt. ("Milyen ipari tevékenységről ismert Houston?" "Fenyér.")

És még megannyi sokkal keményebb sztori, amiket öncenzúra miatt inkább le sem írok. Hogy most gépészmérnöknek tanulok, az egy kisebb csoda, higgyétek el. :D
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.09.30. 23:24:34

Victor_Valdes írta:Bocsánat mindenkitől, de egyetlen dolog van, amit képtelen vagyok tisztelni, az pedig a kor. Nekem úgy kell / kellett felnőnöm, hogy mindig nekem kellett felnőttként gondolkodni.

A szívózással kapcsolatban, a tanárok jelentős része engem sem kedvel, biztosan idegesíti őket, hogy halálos nyugalommal fogadom a harmadik egyesemet is egy órán. Tavaly fizikából biztos volt vagy 15 jegyem második félévben, másoknak a három is alig volt meg.. Meg könyörgöm, engem azért ne szhopasson már, mert fülbevalóm van. Tavaly benyögi, hogy most azok a fiúk felelnek akiknek fülbevalója van, ja, persze, hogy csak nekem van az osztályba, ezt azóta is eljátssza rendszeresen. a magyar tanárom ( aki egyben osztályfőnököm is) pedig a legnagyobb tahó. Már pedig épp elégszer volt ahhoz igazságtalan már velem az élet, hogy ne viseljem el, ha láthatóan szívatni akarnak. Amikor reggel iskolába menet látott meg cigivel, azért is osztályfőnökit kaptam ( mi köze, hozzá, hogy mit csinálok iskolán kívül? szerintem semmi. ). Vagy amikor, nem megyek első órára, és igazolatlan hiányzást ír be, amikor van igazolásom, azért mert ő látott reggel a városban..és? Igazolásom van, mit érdekli, hogy mit csináltam? a tavalyi földrajz tanáromnak volt egy olyan szólása, amikor egyesre feleltem, hogy: " a szüleid is ilyen segghülyék mint te gyermekem?" Ezt tanítják az egyetemen neki? Kétlem.. Ha egy tanárnak rossz napja van, úgy szívat meg ahogy akar, akit akar, aki éppen nem tetszik neki. Kémia tanárom, első órán kijelentette, hogy márpedig engem és a padtársam meg fog buktatni. Szép úton halad is felé, minden órán sikerül elérni, hogy közelebb álljunk hozzá, ha megtanulom rittig mást kérdez. Ha akar úgy is bele tud kötni. A Tesitanárom pedig nem egyszer küldött már el a jó édes apámba és anyámba, mikor épp mi jön a szájára, mert mondjuk én nem vagyok hajlandó szekrényt ugrani. Rettegek tőle, kész. Nem csinálom, nem érdekel, hogy mit mond. Nem is lenne ezzel semmi bibi, csak azért bedurran az agyam, ha valaki fateromat szidja, milyen jogon jön ő hozzá? Mert diplomája van? Nekem ne magyarázza senki, hogy kor, meg diploma, attól, hogy diplomád van még lehetsz tapló, maximum még papírod is lesz róla. Ettől függetlenül van tanár akivel teljesen jól kijövök, nincs vele semmi gond, velem sem, de ha valaki már első órán, ismeretlen belém köt, azért mert valami számára kivethetőt talált rajtam.. :roll:

Szélmalom harc az egész, lehet egyezséget kötni, de pl.: shutterisland írta, hogy a tetoválásai miatt kötöttek bele, egy tanár ez alapján ne ítéljen már meg senkit. Magánügy. Nincs hozzá semmi köze, mondja el az anyagot kérdezze fel, aztán kész.

Mellesleg ez a menjünk az igazgatóhoz, meg az osztályfőnökhöz dolog úgy alapjáraton megbukott legalábbis az én iskolámban. Épp fentebb írtam a cigis dolgot, na szülőin anya mondta is neki, hogy mégis mi a jó francért adott nekem osztályfőnökit, ha egyszer tud róla (mármint anyám), amikor nem is voltam még csak az iskola közelében sem. Ennek az lett a vége, hogy azóta is szívat, a tanári kar egy részével karöltve, akiknek szerintem semmilyen támadó felületet nem adtam a viselkedésemmel. :roll:

szerk.: Ha valaki azért ad egyest, vagy bármit, mert megérdemlem azzal nincsen semmi problémám, de ha csak azért, mert valami kivetni valót talált bennem, hát..
A kort nem önmagában és feltétlen kell tisztelni,de ha rászolgál valaki, tehát úgy is viselkedik, akkor igen is tiszteld és tanulj tőle. Bármennyire felnőttként kell viselkedned fiatalon, attól még évtizedekig, akár halálodig lesz mit tanulni az idősebbektől ( az idiótáktól nyilván nem). Nekem például az egyik kedvenc foglalkozásom, még jó, hogy mint gyakorló újságíró van rá módom , hogy csináljam is, hallgatni az intelligens, értelmiségi, vagy akár átlagemberek fantasztikus élettörténeteit, tapasztalatát. Tudod ezek azok a beszélgetések, amikről tervekkel jössz ki, mert érzed, hogy igen is többet kell tenned és minél több mindent le kell tenned az asztalra, mert ott van előtted a csodás példa... Nem a kedvenc műfajom az interjú,de épp ezekért lopta be magát a szívembe, ilyenkor töltődöm fel mindég energiával és születnek újabb és újabb ötletek.. Szerintem mindenki ezt érti a kor tiszteletén, nem azt, hogy bárkit feltétel nélkül tisztelj, csak azért, mert 80-90 éves ( akár mondjuk diktatúrát kiszolgáló gyilkosokat is és a többi, mert ilyenből van pár itthon :D ), ezt biztos nem gondolja senki.
Az életben pedig meg kell tanulni kompromisszumokat kötni, persze hűnek kell maradni az elveidhez, de az sem megy, hogy lépten nyomon konfliktusokat keres az ember. Ugyanis a párján és a barátain kívül egyik közösségét sem ő választja, együtt kell velük élnünk és meg kell tudnunk normálisan élni. A többi közt ez is teszi emberré az embert. A felesleges konfliktusokat nem kell vállalni, mindenek meg van a maga módja. Az iskola pedig ennek sosem volt és sosem lesz a terepe. Ez így van jól. Persze ne legyenek szemetek a tanárok,de ha a diák és adott esetben a szülő még ennél is több és több beleszólási jogot kapna, akkor káoszba fulladna az oktatás ( arra felé közelítünk sajnos).
El fanático
Entrenador del Barça

2011.09.30. 22:34:15

Amúgy Sjd-nek igaza van: egy munkahelyen sokkal nagyobb kib.szások áldozata lesz az ember nap-mint nap és muszáj lenyelni, mert különben holnap már be se menj. Az alapból, hogy a főnökök, műszak / csoportvezetők többnyire mind hatalommániás idióták, aztán az ő talpnyalóik, akik állandóan keverik a szhart, szítják a feszültséget, közben ők csontig benyalnak, mivel készségesen kémkednek és jelentenek mindent. A leggyengébb láncszemre utaznak, akinek az idegei már nem bírják és beszól, annak vége. Ha olyan a munkahelyed, ahol sok a női dolgozó vagy magad is nő vagy, ez maga a pokol.
Sok igazságtalanság történt velem is / a hatalmas igazságérzet engem is sokszor bajba sodort már / a sulis éveim alatt, de a melóban sokkal több és sokkal fájóbbak, mert ott már nem segít anyuci, ott már nem szaladhatsz az igazgatóhoz, felnőtt emberként minden szavadért, tettedért te magad vagy a felelős és nem háríthatod másra.
Pofázol - 1. azonnal kirúgnak 2. nem azonnal, de kb. 1 hónapon belül rúgnak ki 3. elérik, hogy magad mondj föl - ez utóbbit a kevésbé érzékeny lelkűek sem bírják sokáig és megteszik.
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.09.30. 22:23:48

Nekem is voltak hasonló tapasztalataim tanárokról, legtöbbel nem voltam jó viszonyban, igaz akadtak kivételek, volt olyan tanár aki mindamellett hogy értelmesebb és okosabb volt a többinél, jó és időnként szórakoztató órákat tartott. Azt felsorolni se tudnám hány osztályfőnökit meg szaktanárit kaptam, volt 1-2 igazgatói is, általában év vége fele már be se írták , mert nem fért bele a naplóba, volt ami jogos, de sok apróságért is kaptam. Jó pár tanórát a folyóson hallgattam végig. Ha valami olyat szóltak, én visszaszóltam, igaz sohase küldtem el őket a..., inkább próbáltam humorosabban, de általában nem nevettek.
Egyre emlékszem, amikor nem túl szépen válaszoltam vissza az egyik tanárnak, aki már ötvenen is túl volt, belekötött a kinézetembe, megkérdezte hogy nézel ki, mire én vissza, miért te hogy nézel ki.
Ez a tanár előtte egy órán négy egyest adott. Indokok: egyet a hosszú hajamra, egyet a szakállamra, egyet az öltözködésemre, meg egyet magatartásra (mert beszélgettem a mellettem ülővel). Felálltam, kimentem és többet nem vettem részt egy óráján sem.
Szerintem a jó tanár tudja fegyelmezni a gyerekeket, de ahhoz olyan személyiségének kell lenni, ami viszont ritka.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.09.30. 22:22:53

MessiFan írta:Na akkor jön a mindenkit foglalkoztató kérdés: Te milyen tanár lennél? Inkább a fegyelmezés, osztályzás + ugye a tanítás.
Én nem vagyok tanárnak való, így nem is lennék sose az.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.09.30. 22:14:19

Na akkor jön a mindenkit foglalkoztató kérdés: Te milyen tanár lennél? Inkább a fegyelmezés, osztályzás + ugye a tanítás.
sjay
Entrenador del Barça

2011.09.30. 22:09:06

S.Agüero írta:Ja, azért az elég túlzás, h az összes tanár egy szarházi, meg utálom őket stb...
én nekem is apám, anyám tanár, meg van suliban is 1 tök normális tanár, szval azért általánosítani nem kell, viszont tényleg léteznek gyökér tanárok is, de akkor ne azt mondjátok, h az összes ilyen! :wink: :)
Ez így van. Minden esetben rossz az általánosítás egyébként. A tanáraimmal én elégedett vagyok, különösen bírom a magyar tanárom és a törit, valamint az anyag megmunkálás tanár is jó fej a maga módján.
Initom
Entrenador del Barça

2011.09.30. 22:00:11

sjd írta:
Initom, jó hogy írtad, a pofázás meccsen tipikusan ilyen, az ítéletet nem tudod megváltoztatni, még csak rosszabb is lesz (képzeld el, amikor meglátod, hogy az a bíró fújja a meccset, akit 3 hete elküldtél az anyjába - csapattársammal már volt ilyen), meg még a csapatodat is nehéz helyzetbe hozhatod egy ilyen pirossal

Azt meg kell hagyni h kb az összes 10-13 éves korom közt volt :)
már rég rájöttem,h mondhatok bármit az úgyis úgy van ahogy a bíró mondja.
Ez így van a tanárokkal is.

Nekem nagyon tutyi mutyi tanáraim vannak most,a matektanár aki nagyon szivat minket,magyarul ha mosolyog tudjuk hogy valaki [auto_cenzúra]'i fog(hogy kalsszikust idézzek :lol: ).

De,mondom engem csípnek a tanárok,mert mindig megnevettetem őket.
Abi & Tito
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.09.30. 21:58:16

sjd írta:Initom, jó hogy írtad, a pofázás meccsen tipikusan ilyen, az ítéletet nem tudod megváltoztatni, még csak rosszabb is lesz (képzeld el, amikor meglátod, hogy az a bíró fújja a meccset, akit 3 hete elküldtél az anyjába - csapattársammal már volt ilyen), meg még a csapatodat is nehéz helyzetbe hozhatod egy ilyen pirossal
Óóó ez de igaz. Hányszor láttam én ilyet meg csináltam is mert voltam pár megyei meccsen partjelző. Mikor szidták az anyámat mert beintettem a lest akkor 5 perccel később a szemem előtt kigáncsolja a csávót én meg rá se hederítek. Aztán megbántam mert lehordott apám :D
visca el barca
Presidente del Barça

2011.09.30. 21:57:40

Firefox írta::roll: Nagy rohadékok a tanárok, személyes tapasztalat.
oh, én is köszönöm a bókot :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2011.09.30. 21:54:59

Ja, azért az elég túlzás, h az összes tanár egy szarházi, meg utálom őket stb...
én nekem is apám, anyám tanár, meg van suliban is 1 tök normális tanár, szval azért általánosítani nem kell, viszont tényleg léteznek gyökér tanárok is, de akkor ne azt mondjátok, h az összes ilyen! :wink: :)
Firefox
Capitá del Barça

2011.09.30. 21:52:44

MichaaBee írta:
Firefox írta:
Victor_Valdes írta:
Az szép
:roll: Nagy rohadékok a tanárok, személyes tapasztalat.
Azért az ilyen kijelentéseket két tanár fiaként elég nehezen viselem... Persze nem kell, hogy minden tanár a szíved csücske legyen, senki sincs így ezzel, de fogalmazz már jobban kérlek... :roll:
Elnézést, ha megbántottalak, nem volt szándékomban ... :roll: De nekem tanulmányaim alatt egy normális tanárom nem volt. (talán 1 volt).
Ha a szüleid tanítottak volna, akkor lehet más véleménnyel lennék. :wink:
Még egyszer elnézésedet kérem. :roll:
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.09.30. 21:50:56

Nekem egyébként jók a tanáraim kivéve az ofőt.. Vaze viselkedés kultúrából nem hozott 30 ember füzetet és mindegyik 1-est kapott. Nagyon örültünk neki.

Én egyébként világéletemben egyedül ültem és fogok is. Ha olyan a tanár akkor csak fekszek a padon és jegyzetelem amit fontosnak találok, ha pedig szigorú és mindenkit feleltet stb. akkor vigyázban ülök és jegyzetelek :D

Am nekem asszem hetedikben volt 10 szaktanárim amiből 9 felszereléshiány 1 pedig az hogy felmásztam a villámhárítón a terembe szakadó esőben :lol:
Se előtte se utána nem volt intőm. :D
Victor_Valdes írta:Amikor ok nélkül, oszt valaki akkor gondolhatod, hogy viselkedek, de például a matektanárom egy teljesen korrekt nő, nincs vele semmi gond, ott velem sincs. Amilyen a mosdó, olyan a törölköző. :wink:
Pont erre akartam kilyukadni. Ha te is sza.rsz rá akkor ő is rád.
sjd
Llegenda del Barça

2011.09.30. 21:50:26

Szvsz lehet tisztelni egy tanárt meg nem is, mindenki maga dönti el, én úgy kb. 50-50%ban így vagyok a saját tanári karommal, de sztem a legnagyobb hülyeség szembemenni vele. Jobban soha nem jársz, tényleg csak az lesz belőle, hogy megbuksz, elküldenek. És ne higgyétek, hogy nem tudom mit beszélek, tavaly bukott meg egy osztálytársam, aki pont ugyanígy állt a dolgokhoz, pedig aztán ő 7 évet kibírt már itt, szóval még azt sem lehet mondani, hogy kezdettől fogva szívatta volna bárki. (Persze ezen kívül a tanulásával is voltak bőven gondok, de annyira látványos volt, ahogyan elásta magát minden tanárnál azzal, hogy állandóan minősíthetetlen stílusban előadta az igazát) Hozzá kell tennem, a mi sulinkban is vannak érdekes tanárok, de kifejezetten rosszindulatú nincs. (arról nem is beszélve, h nekünk alapból tilos a tetkó, fülbevaló stb. szóval nincs alapjuk ilyenbe belekötni :D ).
Még jó, hogy az emberek nagy része itt csak iskolás, mert nem tudom mi lesz, ha majd a főnöködnek (aki 100%, hogy nem lesz jobb) eresztesz el egy olyat, hogy "jóvan' maga is tanítsa meg a kislányát, hogy nem kell .....ni magát lepukkant lépcsőházban narkós gyökerekkel..."

Initom, jó hogy írtad, a pofázás meccsen tipikusan ilyen, az ítéletet nem tudod megváltoztatni, még csak rosszabb is lesz (képzeld el, amikor meglátod, hogy az a bíró fújja a meccset, akit 3 hete elküldtél az anyjába - csapattársammal már volt ilyen), meg még a csapatodat is nehéz helyzetbe hozhatod egy ilyen pirossal
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.09.30. 21:48:33

MessiFan írta:Csak 1 kérdésem lenne. Mit csinálsz órákon? Az sem mind1.
Amikor ok nélkül, oszt valaki akkor gondolhatod, hogy viselkedek, de például a matektanárom egy teljesen korrekt nő, nincs vele semmi gond, ott velem sincs. Amilyen a mosdó, olyan a törölköző. :wink:
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.09.30. 21:48:04

Firefox írta:
Victor_Valdes írta:
Az szép
Azért az ilyen kijelentéseket két tanár fiaként elég nehezen viselem... Persze nem kell, hogy minden tanár a szíved csücske legyen, senki sincs így ezzel, de fogalmazz már jobban kérlek... :roll:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Initom
Entrenador del Barça

2011.09.30. 21:37:37

Az elsőt 3 osztályba kaptam.
Ebéd után,mindig fogat kellett mosni( :roll: ) és nem engedtek oda,összevesztünk,a srác rányomta a fogkrémet a pulcsimra,én meg felakasztottam a fogasra :lol: Ott kínlódott,míg a tanát kiment érte óra közbe.
Általánost,3 suliba végeztem,a 3. elég baljós környék (Celldömölk,ha ismeri valaki.) környék,sok a kissebbségi.

Épp ügyeletes voltam,ki kellett terelni őket az udvarra, az egyik srác nem akart kimenni,sőt nekemtámadt,leöltött, nekem indult a körzőjével...gondolhatjátok,nem vártam meg míg belém szúrja. :lol:
ő jön nekem és én kapom, ááhhh... ez meg egy másik történet.
Olyan,is volt,hogy véresre verték egymást a gyerekek,a tanár meg végignézte,mondván nem tehet semmit. aptya '''' .

a 3. pedig középsuli 1. be, órán való csipogásért.

Engem nagyon szeretnek,a a tanárok,azt mondják bele való gyerek vagyok,csak néha kiidegelem őket.
Hatalmas figura a padtársam is,elvagyunk egész nap.

Jó gyerek vagyok,csak nagyon eleven :D meg nagy a szám.

Igazságtalanságra egyből ugrok :)
Fotball pályán eltöltött 8 évem alatt, 3 pirosam volt és 1 sárgám. 1 kivételével,mind pofázásért :roll: :lol:
Abi & Tito
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.09.30. 21:36:50

Csak 1 kérdésem lenne. Mit csinálsz órákon? Az sem mind1.
Zsolti95
Jugador d'estrella

2011.09.30. 21:32:21

Victor_Valdes írta:Bocsánat mindenkitől, de egyetlen dolog van, amit képtelen vagyok tisztelni, az pedig a kor. Nekem úgy kell / kellett felnőnöm, hogy mindig nekem kellett felnőttként gondolkodni.

A szívózással kapcsolatban, a tanárok jelentős része engem sem kedvel, biztosan idegesíti őket, hogy halálos nyugalommal fogadom a harmadik egyesemet is egy órán. Tavaly fizikából biztos volt vagy 15 jegyem második félévben, másoknak a három is alig volt meg.. Meg könyörgöm, engem azért ne szhopasson már, mert fülbevalóm van. Tavaly benyögi, hogy most azok a fiúk felelnek akiknek fülbevalója van, ja, persze, hogy csak nekem van az osztályba, ezt azóta is eljátssza rendszeresen. a magyar tanárom ( aki egyben osztályfőnököm is) pedig a legnagyobb tahó. Már pedig épp elégszer volt ahhoz igazságtalan már velem az élet, hogy ne viseljem el, ha láthatóan szívatni akarnak. Amikor reggel iskolába menet látott meg cigivel, azért is osztályfőnökit kaptam ( mi köze, hozzá, hogy mit csinálok iskolán kívül? szerintem semmi. ). Vagy amikor, nem megyek első órára, és igazolatlan hiányzást ír be, amikor van igazolásom, azért mert ő látott reggel a városban..és? Igazolásom van, mit érdekli, hogy mit csináltam? a tavalyi földrajz tanáromnak volt egy olyan szólása, amikor egyesre feleltem, hogy: " a szüleid is ilyen segghülyék mint te gyermekem?" Ezt tanítják az egyetemen neki? Kétlem.. Ha egy tanárnak rossz napja van, úgy szívat meg ahogy akar, akit akar, aki éppen nem tetszik neki. Kémia tanárom, első órán kijelentette, hogy márpedig engem és a padtársam meg fog buktatni. Szép úton halad is felé, minden órán sikerül elérni, hogy közelebb álljunk hozzá, ha megtanulom rittig mást kérdez. Ha akar úgy is bele tud kötni. A Tesitanárom pedig nem egyszer küldött már el a jó édes apámba és anyámba, mikor épp mi jön a szájára, mert mondjuk én nem vagyok hajlandó szekrényt ugrani. Rettegek tőle, kész. Nem csinálom, nem érdekel, hogy mit mond. Nem is lenne ezzel semmi bibi, csak azért bedurran az agyam, ha valaki fateromat szidja, milyen jogon jön ő hozzá? Mert diplomája van? Nekem ne magyarázza senki, hogy kor, meg diploma, attól, hogy diplomád van még lehetsz tapló, maximum még papírod is lesz róla. Ettől függetlenül van tanár akivel teljesen jól kijövök, nincs vele semmi gond, velem sem, de ha valaki már első órán, ismeretlen belém köt, azért mert valami számára kivethetőt talált rajtam.. :roll:

Szélmalom harc az egész, lehet egyezséget kötni, de pl.: shutterisland írta, hogy a tetoválásai miatt kötöttek bele, egy tanár ez alapján ne ítéljen már meg senkit. Magánügy. Nincs hozzá semmi köze, mondja el az anyagot kérdezze fel, aztán kész.

Mellesleg ez a menjünk az igazgatóhoz, meg az osztályfőnökhöz dolog úgy alapjáraton megbukott legalábbis az én iskolámban. Épp fentebb írtam a cigis dolgot, na szülőin anya mondta is neki, hogy mégis mi a jó francért adott nekem osztályfőnökit, ha egyszer tud róla (mármint anyám), amikor nem is voltam még csak az iskola közelében sem. Ennek az lett a vége, hogy azóta is szívat, a tanári kar egy részével karöltve, akiknek szerintem semmilyen támadó felületet nem adtam a viselkedésemmel. :roll:

szerk.: Ha valaki azért ad egyest, vagy bármit, mert megérdemlem azzal nincsen semmi problémám, de ha csak azért, mert valami kivetni valót talált bennem, hát..
Igazad van ezekben.Amúgy valameik nap azon gondolkodtam h ha kirúgnak pár tanárt meg bezárnak sulikat a nekünk lesz rossz mert a tanárok rajtunk vezetik le a feszültséget.
Firefox
Capitá del Barça

2011.09.30. 21:30:45

[quote="Victor_Valdes"][/quote]

Az szép
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.09.30. 21:08:45

Bocsánat mindenkitől, de egyetlen dolog van, amit képtelen vagyok tisztelni, az pedig a kor. Nekem úgy kell / kellett felnőnöm, hogy mindig nekem kellett felnőttként gondolkodni.

Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.09.30. 20:25:40

Most olvastam, hogy egy férfit, aki Miskolcon lopott 16 rúd szalámit (29e forint) 10 hónap letöltendő börtönre ítéltek első fokon. Nemrég egy bizonyos Stohl András is ugyanennyit kapott. Most legalább már tudom mihez viszonyítani a szalámilopás súlyosságát.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Válasz küldése