Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor a Real és az Arsenal példájából kiindulva nekik évek óta nincsen...ferninho írta:sokan elfelejtik, hogy nem volt egy normális előszezonotok... felejtette ezt a Szuperkupa, amit gyönyörűen "összemakkoltatok"... és úgy látszik, hogy ez most fog igazán visszaütni.
hej, de örülnék egy Gijón gólnak
off: nem kéne egy 11-12 élő közvetítés topik, vagy majd januárban lesz egy 12-13?
Kivétel erősíti a szabálytIlúvatar írta:visszatérve a fogadásra: BL -t tuti nem nyerünk meg idén, hiszen örök törvény a bl -ben, hogy nincs címvédésdaffy írta:ki beszélt itt rekeszről?
1 sört állok még neked is,de többieknek már nem. 2 milka(!) is épp elég lesz
daffy írta:ki beszélt itt rekeszről?
Na ő meginná a te részed isdaffy írta:]ki beszélt itt rekeszről?
ki beszélt itt rekeszről?Ilúvatar írta:én is állom. az az érzésem, hogy egy rekesz sörrel fogsz jönni nekem.daffy írta:most h ilyen gyászos a hangulat,bárkivel fogadok,hogy idén tripláztok(igen,bl-ben is)
Rendbendaffy írta:nem,ezt halál komolyan írtamlluisllach89 írta: Deal. Gondolom az a milka is egy sört jelentNagyon remélem
nem ihatok alkoholt
nem,ezt halál komolyan írtamlluisllach89 írta: Deal. Gondolom az a milka is egy sört jelentNagyon remélem
daffy írta:meghívlak egy sörre, ha én nyerek,akkor veszel nekem 1 tábla tejcsokis milkátlluisllach89 írta: Állom. Miben?
deal?
meghívlak egy sörre, ha én nyerek,akkor veszel nekem 1 tábla tejcsokis milkátlluisllach89 írta:Állom. Miben?daffy írta:most h ilyen gyászos a hangulat,bárkivel fogadok,hogy idén tripláztok(igen,bl-ben is)
Annyira nem vészes. Az tény, hogy sok a sérült, de a válogatott szünet után jön vissza Ini és Alexis és Cesc is már nagyon közel lesz a felépülésükhöz. Nem lesz itt gond. Sztem Abi is kész lesz a következő meccsre...daffy írta:most h ilyen gyászos a hangulat,bárkivel fogadok,hogy idén tripláztok(igen,bl-ben is)
Állom. Miben?daffy írta:most h ilyen gyászos a hangulat,bárkivel fogadok,hogy idén tripláztok(igen,bl-ben is)
most h ilyen gyászos a hangulat,bárkivel fogadok,hogy idén tripláztok(igen,bl-ben is)lluisllach89 írta:Ez a játék, ha nem indul be, nem lesz az égvilágon semmi. Egyszer hibáznak a gijóniak és akkor cumi lesz.Fecooo írta:Villa jelentkezhetne főszereplőnek egy Pippo-ról szóló filmbe...
Nagyon húzós lesz, nem fekszik nekünk ez, nagyon nem..
Ez a játék, ha nem indul be, nem lesz az égvilágon semmi. Egyszer hibáznak a gijóniak és akkor cumi lesz.Fecooo írta:Villa jelentkezhetne főszereplőnek egy Pippo-ról szóló filmbe...