Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Engem hívhatsz ki ha vagyok, sztem ma leszek, egy csoportba vagyunk.Slither írta:Ma 4-8 között nem leszek, azon kívül elérhető leszek. Írjatok be egy időpontot (meg miniclipes usernevét is), és akkor kihívom. :wink
Az én kedvem attól kezdett elmenni, hogy a játék elkezdett akadozni.Mihu írta:AztaMajdnem véghezvittem a csodát
8-2ről feljöttem 9-7-re
Onnan lett 10-7 egy elrontott ziccer miatt. Sima esélyem volt a 9-8-ra.
fcbarca0827 valahogy nem tudlak legyőzniBár rányomta a bélyegét a meccsre az első pár partiban mutatott balf.szságom. Bár utána láttam olyan 4-0 környékén neked is elment a kedved az egésztől, dekoncentrálttá váltál. Köszi a partit
egyszerűferninho írta:mehet, de hogy talász rám? rám keresel és azt én látom hogy kihívsz?ozsimiki írta:Mihu, veled még nem toltam, van kedved? Esetleg ferninho?
mehet, de hogy talász rám? rám keresel és azt én látom hogy kihívsz?ozsimiki írta:Mihu, veled még nem toltam, van kedved? Esetleg ferninho?
http://www.miniclip.com/games/8-ball-po ... player/hu/P.U.Y.O.L. írta:Itt kell regélni és mehet a móka...ferninho írta:1. mivel játszotok?![]()
Itt kell regélni és mehet a móka...ferninho írta:1. mivel játszotok?![]()
2. így látatlanba jelentkeznék, ha nem probléma, azt elkezdek szépen visszafelé olvasni![]()
ha jól látom valami billiárdos
1. S.Agüero(S.Matyi)
2. Ozsi(ugyanez)
3. Slither(-EuroBarca-)
4. faithnomore(?)
5. Mihu(Michael_Black)
6. fcbarca0827(ugyanez)
7. levproff (ugyanez)
8.bowlinggolyo
9. 9Dave (ugyanez)
10. csababarca (csabav2)
11. sjay (Ugyan ezzel megtalálsz, bár van néhány szám még a nickemben)
12. P.U.Y.O.L. (P-U-Y-O-L-)
13. Krisztinv11 ( itt Messiboy19 )
14. Initom - Initom
15. maki - maki9191
16.FTCSikiHun-csakafradi
17. Socio66 (játékban is)
18. Fecooo(nevemsenki)
19.Bob_Marley (sambarca)
20. ferninho ( ha majd meg lesz a nevem, írok)
Szerintem is jó volt, bár elég sokszor volt nagy pechem, de ha top formában vagy, valószínűleg akkor is kevés lettem volna...ozsimiki írta:Nem volt rossz, az tisztán látszik,h ha nem taktikázok csak lövöm a nagyvilágba -azt is formán kívül- akkor sok jóra nem számíthatok jobb játékosok (azaz Te ellened sem) ellen. első fele el is ment szépen, utána átvetted a hibáimat, én meg elkezdtem taktikázni is,és sikerült megfordítani.
Jó kis meccs volt!
10-7 ide
Ok. Pár perc...ozsimiki írta:Vagyok,de tolod, hívj ki ha végeztél...
Bocs, nem figyeltem, azóta meg dolgom volt. A meccs után (ha sokáig fent leszel) megpróbálkozhatunk vele...ozsimiki írta:PUYOL!P.U.Y.O.L. írta:Ha van valakinek kedve, az hívjon ki. (főleg, ha még nem játszottunk...)
bocs,előbb le kellett lépnem, de most ráérek, tolunk egy 10nyertigest?
látom most játszol, írj ha mehet.