Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
az a helyzet,h az összes meccsed összideje lett volna kb 40-50perc. Regeltél, játszd végig. Másnak is lent van a fifa12, és? nem szokás itt visszalépegetni,főleg nem ilyen okok miatt.ferninho írta:1. bocs, hogy nem voltam ma, de nem értem rá.
2. hát izé, meg lett csináltatva a PS3, mert rossz volt és meg lett mellé szerezve egy fifa 12...
és hát szóval érzitek a difit a két játék közöttszóval ha holnap 15:00-ig valaki átvenné a helyem örülnék, ha eddig nem történik ez meg természetesen végigjátszom
hát így ennyit szerettem volna mondani.
Volt egy fekete, kétszer kezdésből leütöttem a fehéret, meg vagy 3x pár milliméteren múlott hogy lemegy-e a golyó vagy sem. De hát mindig megállt a lyuk szélén a kis k.csögFtcSikiHun írta:köszi szépen, bár a szerencse megint eléggé mellettem volt. a 2. vagy 3. gameba ha jól emlékszem már az elején egy feketét is ütöttél.Mihu írta:GratulaFtcSikiHun írta:Mihu(Michael_Black)-FTCSikihun(csakafradi) 1-5
köszi a játékot, további sok sikert![]()
Levi,Ferninho, mikor lesztek?
2 nyertig megy! 5-4 ide...Messiboy19 írta:Ittvagyok :DD Hívk ki mert nemtalállak : Krisztinv11P.U.Y.O.L. írta:C csoportból valaki?
Bocsi, de leakadt, hívlak újra
köszi szépen, bár a szerencse megint eléggé mellettem volt. a 2. vagy 3. gameba ha jól emlékszem már az elején egy feketét is ütöttél.Mihu írta:GratulaFtcSikiHun írta:Mihu(Michael_Black)-FTCSikihun(csakafradi) 1-5
Játékra jelentkezem! Hívj ki, mivel én nem tudom a neved. Már, ha épp nem makival játszol.bowlinggolyo írta:Nekem jó!fcbarca0827 írta:Maki, bowlinggolyó! 10 perc/negyed óra múlva leszek, jelezzétek, hogy jó-e még nektek.
Nekem jó!fcbarca0827 írta:Maki, bowlinggolyó! 10 perc/negyed óra múlva leszek, jelezzétek, hogy jó-e még nektek.
Ittvagyok :DD Hívk ki mert nemtalállak : Krisztinv11P.U.Y.O.L. írta:C csoportból valaki?