2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt csak akkor játszhatom, ha megvan az eredeti játék, ugye?nagypeterhu írta:Sziasztok!
Szeretettel meghívlak benneteket a legnagyobb magyar PES közösség a proevo.hu nevében a 2012. 01. 21-én megrendezésre kerülő I. BudaPES kupára. A torna tekinthető az első országos offline PES-tornának. A hivatalos megerősítére még várunk a KONAMI-tól.
A http://www.proevo.hu weboldalon minden információt megtaláltok.
Aki teheti jöjjön el és mérettesse meg magát az óriási kupákért!
Köszönöm a segítséged! Akkor megvan a meglepimcsababarca írta: csak bedugod,és felismeri. Legalábbis nekem így volt, bedugtam a vevőjét, villogott picit,és kész,felismerte.
Kiugratásokat is jó vele csinálni,cselezés meg még egyszerűbb. Egyszerre 4 különböző cselt lehet beállítani rá, legalábbis én csak annyit tudok, utána viszont könnyű használni őket.
csak bedugod,és felismeri. Legalábbis nekem így volt, bedugtam a vevőjét, villogott picit,és kész,felismerte.Puyol05 írta: Tehát xbox kontroller, köszönöm!Prímán ki lehet vele használni a kiugratásokat, meg a cselezéseket?
Nem vezeték nélkülit akarok venni, hanem vezetékest. Nem tudja valaki, hogy ha bedugom, akkor szokott gond lenni, hogy felismeri e?
Ilyennel akarom magam meglepni karácsonyra, és ha veszek egyet, akkor már az megfelelően működjön...
csababarca írta:
én vezeték nélküli xbox kontrollert használok. Drágának drága,de nagyon jó, és a Pes is arra van alapvetően optimatizálva (legalábbis én így vettem észre).
én vezeték nélküli xbox kontrollert használok. Drágának drága,de nagyon jó, és a Pes is arra van alapvetően optimatizálva (legalábbis én így vettem észrePuyol05 írta:Üdv! Milyen kontrollert ajánlotok Pes12-höz? Szokott a kontrollerekkel hiba lenni? Ezt úgy értem, hogy nem ismeri föl a gép, meg ilyenek... Kell valamilyen különös beállítás, hogy felismerjen egy ilyet a játék, vagy megy magától, mint a karikacsapás?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Bulizni vanTT írta:pes 12-ben csak én nem találom Ronaldinhót?![]()
szerintem újat kell kezdeni hogy jó legyen.van Bommel írta:Megvettem a Club boss feletti packot 100 potért, de a Master Leagueban még mindig nóném spílerek vannak. Miért? Aktiválni kell, vagy mi? És ha igen, hol?
Elvileg letölti magától. Legalábbis tavaly letöltötte a tört is.socio66 írta:nekem is vírusosnak jelezte,kapcsold ki addig a vírusirtót és kész.benjoBARCA írta:Sziasztok! Lécci valaki küldjön egy jó linket a 12- höz..már 3 különbözőt letöltöttem, de mindnek trójais volt az rld-je. Köszönöm!
egyébként most utánanéztem,azt írják hogy október 11-én jön a konami hivatalos transfer update-je,azt ugye nem lehet nem eredeti játékhoz letölteni?
nekem is vírusosnak jelezte,kapcsold ki addig a vírusirtót és kész.benjoBARCA írta:Sziasztok! Lécci valaki küldjön egy jó linket a 12- höz..már 3 különbözőt letöltöttem, de mindnek trójais volt az rld-je. Köszönöm!