Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
M2, Sport 1bingyi26 írta:Sziasztok valaki nemtudja veletlenul hogy valamelyik tv ado adjae vagy neten hol lehet nezni majd a meccset????
Sorszámot tépnek.Pety-d írta:Nem tudjátok véletlenül, hogy a jövő heti barátságos meccsen, hogy lesz a beléptetés? Mert ugye ingyenes lesz, de ha odamennek negyvenezren akkor nehezen fog bejutni mindenki.
A munka az idei tervezés után jövőre kezdődik, négy-öt évig tart majd, és további két ütemben, mostantól számított tíz éven belül atlétikai stadion és kerékpárpálya is épül a jelenlegi olimpiai sportközpont területén.
Nem, valóban nem kell. Viszont abból se, hogy egyszer megvertük a svédeket, meg 3 gólt lőttünk a hollandoknak idegenben. Szép teljesítmény, amit nyújtottunk, küzdöttek a srácok és magunk mögé utasítottunk 3 csapatot. A gárda összeszokott, szerethető, egyre több játékos edződik egyre jobb klubokban, stb. Ezek a tények.Lionel85 írta:Csalódás volt a meccs ez tény, de messzemenő következtetéseket nem szabad levonni belőle.
Ez esetben nem értem, mit keresel te a Barca-drukkerek között...ha az alattomos célfutballt jobban szereted, mint egy szerethető csapatot...Robcsyy írta:sokat érünk a szerethetőséggel...tomi pop írta:Van egy szerethető válogatottunk,és most ez a lényeg...Matthäus,Várhidi,Kouman nem tudott csapatot csinálni,amit Egervári igen...Tud valamit az öreg...
inkább lenne egy alattomos, mindenki által gyűlölt válogatott, csak legalább kijutnánk már valami világeseményre. a rajztanár engem továbbra sem győzött meg, hogy miért lenne jobb az elődeinél.
sokat érünk a szerethetőséggel...tomi pop írta:Van egy szerethető válogatottunk,és most ez a lényeg...Matthäus,Várhidi,Kouman nem tudott csapatot csinálni,amit Egervári igen...Tud valamit az öreg...
tomi pop írta:Van egy szerethető válogatottunk,és most ez a lényeg...Matthäus,Várhidi,Kouman nem tudott csapatot csinálni,amit Egervári igen...Tud valamit az öreg...
Lottóznod kéne! Nem az eredmény miatt, hanem azért, mert a színvonalat is eltaláltad.Game90 írta:Kezdő: Király Gábor – Varga József, Korcsmár Zsolt, Juhász Roland, Vanczák Vilmos – Koman Vladimir, Elek Ákos, Sándor György, Hajnal Tamás – Szabics Imre, Priskin Tamás.
Bogdánt és Stiebert megnéztem volna a kezdőben.
Szerintem egy unalmas 0-0/1-0 lesz.
Hajrááá!