Nos, én kint voltam tegnap este a meccsen.
Sose voltam még válogatott meccsen, de a tegnapi élmények miatt azt hiszem, egy darabig nem is megyek. Hihetetlenül enerváltan játszottunk, dögunalmas meccs volt. Komolyan mondom, az ingyen osztogatott NS olvasása izgalmasabb volt mint nézni a meccset.
Az egyetlen szerencsénk az volt, hogy a finnek még annyira se tudnak focizni mint mi,

meg persze az, hogy Király nagyon jól védett (bár az egyenesen az ember kezébe repülő labdákat eleve nem túl nehéz kifogni). A középpályán egész jól ellabdázgattunk, bár voltak hihetetlen pontatlan passzok, meg indítások olyan helyekre ahol még véletlenül se volt játékos (még finn se, nemhogy magyar), grundfoci szerű labdavesztések, amikre a mellettem ülők csak egy lemondó "jézusom"-mal reagáltak.
A tévés közvetítésben gondolom nem volt benne, de a lefújás után a stadion, ahelyett hogy ünnepelt/tapsolt volna az alapvetően szép selejtezős szereplés miatt, hangos fújolásba kezdett!!! Ez nem volt éppen szép gesztus, de tegnap a fiúk ezt érdemelték. Összességében ez a meccs egy kalap sz.r volt.