NA AZÉRT ITT ELHANGZOTT PÁR DOLOG AMIVEL NEM ÉRTEK EGYET! Először is az Alves gyereket télleg nem kéne idehozni. Minek mégegy olyan ember aki lehet, hogy a padra sem férne Reikardnál? Egyébként Belletti nem olyan rossz! Oleguer jobban tud védekezni??? Hát ő sem tud, mint Belletti maradjunk ennyiben, de Belletti legalább gyors! A balszélen sztem Sylvinho most jó formában van és Gio sem rossz. És az hogy öregek??? Cafú 36 évesen is alapember a Milanban és a Selecaóban is! Ennyi! Colenak én is örülnék nagyon, de az rengeteg zsuga lenne! Annyira meg nem [auto_cenzúra] a balszél, hogy ilyen SOS mutatványhoz folyamodjunk...
Középső védőnek meg tuti nem kell senki, csak annyi, h Marquez hátra megy és akkor 2 nagyon jó védőnk van és még Edmilson is játszhat ott, ha formába jön és egyre inkább sikerül neki... Azért 1 év kihagyás...
A középpályán meg a Deco-Xavi-Bommel trio nagyon jó lenne, de ha megvennénk Juninhot, akkor lenne igazi klasszis kp-nk!!! Juninhoval lenne megint egy olyan csákónk, mint RIVALDO annak idején. Ha szabi, akkor elrakja a helyére a lasztit!!!! És ez nagyon sokat számít. És az is, hogy mezőnyben remekül játszik, rengeteg jó labdát ls gólpaszt ad!!! Mindenképp jönnie kell!!! A kezdőben a helye!!! Bommel, de akár Deco helyett!!! Azt írtátok, hogy Kaká jobb! De Kaká elmozdíthatatlan és sztem Juninho is van olyan jó! De Bommelnél, vagy Deconál mindenképp jobb!!! Nyáron tuti megveszi vmi nagy csapat, mert ő már kinőtte a Lyont! És ha nem lépünk, akkor a Real, vagy a Cselzi veszi meg... Bocs, hogy hosszú voltam!