Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ja...énis gondoltam már rá h jo lenne szétnézni a galloknál..ott van pl Givet is...ráadásul már a válogatottban is rendszeresen kezdo...K.Bálint írta:Sztem továbbra is kéne egy védő. Mit szólnátok mondjuk Evrához?? Szte melég jó védő és még fiatalnak is mondható. Érdekes lenne...
Zsolti írta:Juninho a jobbszélre???a szélekre gyors játékos kell..mint messi.
Alvessal nincs meg oldva semmi mert Bellettinél nem jobb csak fiatalabb, Sagnol azért lenne jó mert 28éves ingyen igazolható lesz a nyáron így 2-3 évig biztos lehetne kezdő és szerintem egy játékosnál nem kell hosszabb időre gondolkodni mert akármikor közbejöhet egy sérülés vagy ilyesmi.Morminho írta:na ez egy jó ötlet, jobb oldalra meg D. Alvest és meg van oldvaK.Bálint írta:Sztem továbbra is kéne egy védő. Mit szólnátok mondjuk Evrához?? Szte melég jó védő és még fiatalnak is mondható. Érdekes lenne...
na ez egy jó ötlet, jobb oldalra meg D. Alvest és meg van oldvaK.Bálint írta:Sztem továbbra is kéne egy védő. Mit szólnátok mondjuk Evrához?? Szte melég jó védő és még fiatalnak is mondható. Érdekes lenne...
Joaquin sajnos os madridi szurkolo, de szerintem nem kell mivel nagyon gyorsan jon fel messi csillaga...Mental_Theo írta:Szerintem jó ez a középpálya,mert ha jönne még valaki,akkor Iniesta vagy valaki elmenne,és az nem jó.ha már beleszürkültek a csapatba,mint sokan az Arsenalba,akkor kell váltani! szerintem az egyetlen pont,az Giuly helye lenne,oda lehetne venni egy Henryt,de én inkább Joaquinra szavaznék!Messi meg valahogy bekerülne.[/list]
Erre csak azt tudom mondani mint tegnap, Gabri elmehet , Sagnol lenne a kezdő, Damia meg játszik ha vki lesérül.gyiko írta:Jó és akkor mi legyen Dámiával, Gabrival, Bellettivel, Sylvinhoval, Brockival és Navarroval?
a Vadlábú legalább valamennyire tud védekezni ott a szélen.Belletti meg?na mindegy...alves is ilyen,csak ott azért nem tűnik fel annyira,mert ugye a szevíjja az nem annyira támadó felfogású csapat,mint a Barca,több ember tud besegíteni.Rapika írta:Nekem Bellettivel nincs bajom,csak a "gyorslábú" Oleguerrel...