Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Amikor 1897-ben megalapították a klubbot, a játékosok rózsaszín mezben játszottak, ezért tradicionális szín a rózsaszín. A fehér-fekete mez pedig onnan jött, hogy 1903-ban egy John Savage nevezetű angol Juventus játékos egy Nottinghamben dolgozó barátjától próbált meg mezt szerezni a csapatnak, de tévedésből a Notts County zebramintás mezét kaptuk meg. (Ezért is Ők voltak az ellenfelek a Stadionavató mérkőzésen.)ozsimiki írta:De látom nagyon nagy titok,és gondolom a Juvesok élve feláldoznának,ha beírtad volna ide.

Legközelebb ha nem árulod el, nem muszáj reagálni semL.Messi 10 írta:Mert ha jól emlékszem van egy bizonyos meccsszám, amin viselni kell a vendég mezt. Ez pedig azért lehetséges mert a hazain a BetClic a vendégen pedig a Balocco a főszponzorozsimiki írta:Juve-Fiorentina 2-1
Valaki elmagyarázná nekem mi a retekért rózsaszín/lila a Juve hazai szerelése![]()
blőőőő, míg a vendég Fiorentina (akik lilák alapból) fehérben játszanak... érdekes
Az pedig, hogy miért rózsaszín a mez, csak a Juventusosok tudják (persze van kivétel), és büszkék vagyunk rá
![]()
A meccset sajnos nem láttam, de örülök, hogy sikerült nyerni a csapatnak, lehet készülni a szombati Derby d'Italia-ra.

Az Udinese botlásának örültél, vagy a Napoli győzelmének? Utóbbi a helyes válaszL.Messi 10 írta:Hangolódjunk az estére:
http://bianconeri.blog.nepsport.hu/arch ... k_-_Inter/
Közvetítés 20:15-től a Digi Sporton. Forza Juve!

Mert ha jól emlékszem van egy bizonyos meccsszám, amin viselni kell a vendég mezt. Ez pedig azért lehetséges mert a hazain a BetClic a vendégen pedig a Balocco a főszponzorozsimiki írta:Juve-Fiorentina 2-1
Valaki elmagyarázná nekem mi a retekért rózsaszín/lila a Juve hazai szerelése![]()
blőőőő, míg a vendég Fiorentina (akik lilák alapból) fehérben játszanak... érdekes

rooney-ék megraktákvisca el barca írta:ez a nyomorék lecce.. h lehet kinyalni 3-0-ról

KPB komoly.miihii írta:...aztán beáll Boateng és 18 perc alatt ver 3-atL.Messi 10 írta:Félidőben Lecce-Milan 3-0 úgy, hogy a hazai csapatnak 39% labdabirtoklása van![]()
68. perc 3:3

...aztán beáll Boateng és 18 perc alatt ver 3-atL.Messi 10 írta:Félidőben Lecce-Milan 3-0 úgy, hogy a hazai csapatnak 39% labdabirtoklása van

Hát igen. Xavi, Del Piero... Mindkettőjük külön kategória a saját bajnokságukban valamilyen szinten. Egyébként meg tényleg fölösleges vitatkozni rajta, de az én szememben a Világ legnagyobb játékosa volt, van és lesz.lluisllach89 írta:A te kis világodbanL.Messi 10 írta:
Esélytelen. Az Univerzuméban.
De ne vitatkozzunk, mert gondolom elég rossz érzés előre is gondolni erre. Én Xavival vagyok így, már az fáj hogy ő is öregszik, és egyszer abbahagyja..

A te kis világodbanL.Messi 10 írta:
Esélytelen. Az Univerzuméban.

A Juventus univerzumábanL.Messi 10 írta:Esélytelen. Az Univerzuméban.lluisllach89 írta: Esetleg a Juve történelmében
Esélytelen. Az Univerzuméban.lluisllach89 írta:Esetleg a Juve történelmébenL.Messi 10 írta:
A valaha volt legnagyobb játékos aki pályára lépett a futball történetében!
http://www.youtube.com/watch?v=CeiTDKgURRY
Grande Alex, Grazie Capitano!

Esetleg a Juve történelmébenL.Messi 10 írta:
A valaha volt legnagyobb játékos aki pályára lépett a futball történetében!
http://www.youtube.com/watch?v=CeiTDKgURRY
Grande Alex, Grazie Capitano!