Háááát. Rengeteget tudnék írni...de inkább próbálom röviden. Nem tudom szidni a csapatot, nagyjából mindent megtettünk, kicsit keveset mozogtunk labda nélkül, de a Sevilla baromi jól védekezett, az Inter-Chelsea duó óta így még senki. Nem volt szerencsénk sem, mert azért rúghattunk volna egy laza 3at még így is, de hát...
A tizenegyes egyértelmű volt nekem, hogy Messi kihagyja. Annyira nem volt ott ma fejben, hogy nagyon...inkább rúgattam volna Iniestával. Mind1, ez van, visszacsúsztunk a Real mögé, lehet hallgatni a madridista hangokat
Akit pozitív oldalon kiemelnék, az Iniesta, Mascherano és Thiago, rengeteget dolgoztak, előbbi szinte minden támadásban benne volt, utóbbi kettő pedig iskolajátékot mutattak be védekezésből. Negatív oldalon is lehet kiemelni...Alves elképesztő körülményes, lassú és pontatlan volt, Villa nevét a 2. félidőben nem hallottam, Pedro az abszolút duplanulla....és még Adriano is eléggé felidegesített a vége felé, hogy 5ből 5 labdája ment rossz helyre. Na nem baj, kedden ideális ellenfél a javításra a Granada, Messinek helyre kell rakni az önbizalmát, a válogatott szünet óta eltelt két meccs, és egyszerűen lehet akármennyi és akármilyen helyzete, képtelen betalálni, ma megszeppent nyusziként viselkedett a kapu közelében.
Visca el Barca!