Kash írta:Röviden összegzem a tegnap látottakat, a saját szemszögömből, valamint szótejtek Guardioláról, és az összeállitásról, és Beszélek Messiről is.
Tegnap, az "Élő közvetitések" fórumban, szinte mindenben igazam volt, csak mindenki olyan naiv volt, hogy nem hittek nekem. Azt irtam, illetve kérdeztem, hogy Guardiola miért játsza az eszét a kezdő 11-el, miért nem lehetett egy 100%-os kezdőt beállitani!? nem értettem, minek a cefrés, büd*s, roh*dt, m*jom sz*rfosásnak kellett Keitát a kezdőbe tenni!? valamint Thiago...Pedro miért nem kezdhetett? hogy ha ez egy rangadó, akkor ne próbálgassuk ki a szemetet, hogy hogy játszik, ha Guardiola eztet rangadónak tartja, akkor miért nem lehetett egy megszkott, egy erős kezdőt betenni? mondjuk: VV, Alves, Masch, Puyol (abidal) adriano, Ini, Xavi, Busi (Thiago) Villa, Messi, Pedro. Hanem játszotta az eszét, totál felforgatta, Villát lehozta középre, Init felküldte. Valamint, azt is szóvátettem, hogy: "ha már az 1. félidőben nem lőttünk legalább 1-et, akkor a 2. félidőben sem lehet biztos, illetve könnyed győzelem." mindenki kiröhögött, és szidott, hát legközelebb ne tegyétek.
Azt is mondtam: "nem vagyok pesszimista, és nem szeretném ha bekövetkezne, de szerintem ebből pofon lesz" értse ki hogy akarja, ismét kiröhögtek. Volt egy gyerek, aki azt mondta "Ne beszéljek hülyeségeket" nem volt hülyeség, mint ahogy látjátok. Messit egyáltalán nem hibáztatom a 11-esért, kivolt fáradva, és mint Argentinában, tőlle várták a csodát, ilyet nem lehet, mindenkivel csak a sz*rba.
Még mindig tartom, hogy hülyeségeket írtál! Mi ez, hogy ha nem lövünk az első félidőben gólt, akkor törvényszerűen már a másodikban se fog menni vagy csak nehezen? Volt már példa arra is, hogy X-el mentünk a második félidőre mégis nyertünk. Tegnap is kidolgoztunk rengeteg ígéretes helyzetet, csak sajnos a befejezéseknél volt némi hiba. Plusz a kapus is élete meccsét játszotta! Annyiban talán egyet értek, hogy Businak kellett volna kezdenie. De pl. az hogy így utólag, Te azt mondod (látva a meccset), hogy Pedronak kellett volna kezdeni Thiago helyett, az megint csak hülyeség. Egyszer nem hallottam a nevét, ahogy Villáét is csak akkor, mikor lesre futott.
A másik ami most kiverte nálam a biztosítékot ebben a pár sorodban: "akkor ne próbálgassuk ki a szemetet, hogy hogy játszik"
Akármennyire is rossz formában van Pedro, vagy bárki a csapatból, ilyet nem tudnék rájuk írni, sőt szerintem egyetlen igazi Barca drukker sem!
A kiemelt részért meg számíts szankcióra...