Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nézd, is-is,de ez nekem kb 4 hét, azaz majd 30 nap termése. Ez alatt volt ugye 30 bajnoki az első szezonban és 6-7 kupameccs, mert az oroszban a játékban nincs visszavágó. A második szezonban pedig eddig 11 bajnoki és hat bl. Szóval össz-vissz kicsit több,mint 50. A barátságosokat nem játszom le. A többiből pedig a legutóbbi bajnokságból 6-7 meccset ( utolsó párat, mert annyival vezettem, illetve azon kívül 1 vagy 2-öt). a mostani 11 meccsből pedig összesen 1-et szimuláltam el ( a bl-ből egyet sem). Szóval lejátszottam kb 40 meccset ennyi idő alatt, az belefért az időmbe ( átlag napi 1-2).ozsimiki írta:most te szimulálod a meccseket,vagy rendesen lejátszod?Kalap1988 írta:ami egyrészről ideálisnak is tűnhet, az orosz bajnokságot, azért nem annyira nehéz megnyerni, de, ahhoz, hogy normálisan kilépjek a nemzetközi porondra, csapatot kellett építenem elég komolyan és sokáig agyaltam.
mert ha utóbbi akkor irigyellek,h offline még csapatot kell építeni,hogy sikereket érhessen el valaki. Én angol 3ad osztályú csapatokkal szoktam kezdeni, senkit sem igazolok,és addig tolom,amíg a BL le nem esik. Ez attól függ hanyadosztályú a csapat,ha 3ad,akkor 4év, ha másod,akkor 3
2012es fifa egy kicsit nehezebb már,de az offline egyszerűen nem kihívás.
Én is tolom de még csak a 7. osztályba vagyokferninho írta:első osztályba feljutottam....ferninho írta:Ki játszik a Szemtől-szembe idénnyel? (online)
PS3-on tolom és kumma jó lett szerintem, most jutottam fel a másodosztályba.![]()
Belga válogatottal játszok jelenleg és nagyon jók![]()
14 pont kell a 10 meccsből, hogy ne essek vissza és 20 pont kell a Ligacím megnyeréséhez....
ha sikerülne, majd írok
kösziikanty írta:Pc? Először is kb. a közepénél kell kell megállítani és utána röviden megnyomod az irányt.XaviMessifan írta:sziasztok!
h kell 11est lőni? :O
Pc? Először is kb. a közepénél kell kell megállítani és utána röviden megnyomod az irányt.XaviMessifan írta:sziasztok!
h kell 11est lőni? :O
most te szimulálod a meccseket,vagy rendesen lejátszod?Kalap1988 írta:ami egyrészről ideálisnak is tűnhet, az orosz bajnokságot, azért nem annyira nehéz megnyerni, de, ahhoz, hogy normálisan kilépjek a nemzetközi porondra, csapatot kellett építenem elég komolyan és sokáig agyaltam.
bence-barca írta: Én ugyan PC-n tolom, de most estem ki a 4. osztályból az ötödbe...![]()
De mindez nem történt volna meg, ha nem lép ki a Fifa-m 3x or is, (2szer vezetek, egyszer Xre állok), mert nem vagyok szinkronba a játékkal... Mondjuik legaláűbb nem vereségnek írja be ezeket, de akkor is elvesztegetett pontok...De tény, most nagyon rosszul megy, pedig előtte zsinórba jutottam fel midnig...
Most elején 3 győzelemmel kezdtem 2. osztályt vártam, erre maradék 7 meccsen csak 2Xt sikerült összeszednem...
![]()
Real ide vagy odda, gratulálok neked!![]()
Én ugyan PC-n tolom, de most estem ki a 4. osztályból az ötödbe...ferninho írta:első osztályba feljutottam....ferninho írta:Ki játszik a Szemtől-szembe idénnyel? (online)
PS3-on tolom és kumma jó lett szerintem, most jutottam fel a másodosztályba.![]()
Belga válogatottal játszok jelenleg és nagyon jók![]()
14 pont kell a 10 meccsből, hogy ne essek vissza és 20 pont kell a Ligacím megnyeréséhez....
ha sikerülne, majd írok
első osztályba feljutottam....ferninho írta:Ki játszik a Szemtől-szembe idénnyel? (online)
Belga válogatottal játszok jelenleg és nagyon jók
Huh. igy olvasva teged, tokeletesen egyetertek! Tetszik a jatek nekem is, bar a jatekosok meg a szinek egyre gyengebbek lesznek!barca99 írta:Na, ha már úgyis annyi ember van itt, akinek jól megy a játék, segítsetek.Lassan már félprofin is erősen megszenvedek a géppel, profin volt zsinórban öt olyan meccsem, amit kapura lövés nélkül sikerült lehoznom.
Mondjuk még mindig a demóval játszok, de nem hinném, hogy a csapatok számán és a játékmódokon kívül sok különbség lenne...
Amikkel nagyon megszenvedek:
-a védők gyakran megelőznek. Passz után ugye átvált arra ez emberre, akinek passzolok, nyomom a sprintet és mozognék a labda felé, de kb. egy traktor gyorsasával reagál az emberem, olyan tízből hétszer belép elém a védő.
-a beívelések. Ennek a logikáját baromira nem értem, pedig biztos van neki, mert a gép lazán lefejelget. Támadásnál eddig két fejpárbajt nyertem meg olyan száz beadásból. A támadóm mindig a védő mögött van, így vagy kifejeli a védő, vagy hosszú a beadás. Védekezésnél pedig mindig tökéletesen ad be a gép, és mindig jól érkezik. Kagawa baromi sok fejpárbajt nyert már Piqué, Thiago Silva és Vermaelen ellen is.![]()
-a lapos beadások szintén ilyenek. Többször visszajátszok egy szituációt, teljesen adja magát, hova lehetne mozogni, de a csapattársaim mindig a védők mögött vannak. Számomra az lenne logikus, ha legtöbbször a labda - csapattárs - védő felállás jönne össze, tehát ha a csapattársam megpróbálna a védő elé lépni, hogy közelebb legyen a labdához. Azt persze mondanom sem kell, hogy a gép magának ezt is jól csinálja, pont a legutóbbi meccsemen kaptam olyan gólt, hogy a gép által vezetett támadó tíz méteres hátrányból jól érkezett, a csapattársaim meg fogalmatlanul helyezkedtek bent.
-elég sokat szenvedek azzal is, hogy állandóan kilenc-tíz ember kell támadni, a gép iszonyatosan behúzódik.
-egy normális kényszerítőt nem tudok megcsinálni, ha lenyomom azt a gombot, ami még kell a passz mellé a kényszerítőhöz, teljesen máshogy passzol. Tehát már meg sem kapja az a labdát, akinek vissza kellene adnia. Kb. egy kezemen meg tudom számolni, hogyszor volt hasznos egy kényszerítőm.
Egyébként a passzoknál és a kiugratásoknál semmi rásegítést nem kapcsoltam be, a beadásoknál pedig a félig rásegített van bekapcsolva.
Valószínű nem kompatibilis a 12vel. Nekem is ez a gondom, sajnos ezt is azért találták ki, hogy vedd meg a Xbox, Logitech kontrollereket... Tehát újat kell venni. Valahol van egy lista egy .txt fájlban a játéknál, h melyik joyok jók hozzá.blaugrana!? írta:következő problémám lenne: joystickom van és nem tudok cselezni.... probáltam állítgatni de semmi.... másnak is van ijen gondja? vagy ohgy lehetne megcsinálni?
fifahungary-n többek közöttmessideco írta:Milyen kár, hogy nincs meg a Fifa11 a gépen :S. S le sem tudom tölteni. Majd a jövő hétvégén csak...
Köszi hogy szóltál, merre lehet fellelni?