Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Tudom, de néha muszáj leírnom a véleményemet és szerintem ez nem is baj. Mindenki máshogy látja a dolgokat. Mi itt csak okoskodunk, hogy mi miatt ment el Touré és Eto'o, minek kellett 1 évre Ibra, stb... de nem láthatunk bele a dolgokba. Azért drukkolok Yaya-nak, a világ legjobb védekező köppályásának (véleményem szerint)westerngom írta:- tökéletesen igazad van és osztom véleményed, DE! ha ilyeneket írogatsz, gyakran nézz a hátad mögé legalábbis itt a fórumon, mert pillanatok alatt "kinyírnak" érte, vagy elveszted a nickedet, jobb esetben az avatarodat!zola8787 írta:
Mert Messi és Busi a kedvence Pepnek és ahol ők szeretnek játszani, onnan ki kellett túrni a legjobbakat![]()
![]()
![]()
Én is sajnálom Yayat, de azért hülyeségeket nem kéne írni...jelwaz írta:Nem kell felszakítani, nálam nem forr be ez a seb. Yaya nagy culé volt, még a mostani keretben is az egyik legnagyobb culé lenne. Ja, és jobb, mint Busi, Mascherano. Nem színészkedik, férfiasan játszik. Én várom már , hogy legyen egy blama évünk, kopjon a drukker társaság is (mert az valami szégyenteljes), Pep is elhúzzon, Rosell is tűnjön el meg a Quatar Foundation felirat is. Ez nem Barca, hanem Real B. Azért még mindig ők a saját műfajuk királyai, de zárkózunk fel. Ez nem az a Barca.Fecooo írta:az eneso régi sebeket akar felszakítani...
nem fűzök hozzá kommentárt, lerágott csont...
Na ezt meg se hallottam... Nem hiszem, hogy a Rájkárd éra vége jó volt, amikor kb. 70 ponttal bohóckodtunk a bajnokságban a 3. helyen és szinte minden idegenbeli meccsen égtünk. Köszönöm, ezt ha lehet inkább kerülném ameddig lehet.jelwaz írta:Nem kell felszakítani, nálam nem forr be ez a seb. Yaya nagy culé volt, még a mostani keretben is az egyik legnagyobb culé lenne. Ja, és jobb, mint Busi, Mascherano. Nem színészkedik, férfiasan játszik. Én várom már , hogy legyen egy blama évünk, kopjon a drukker társaság is (mert az valami szégyenteljes), Pep is elhúzzon, Rosell is tűnjön el meg a Quatar Foundation felirat is. Ez nem Barca, hanem Real B. Azért még mindig ők a saját műfajuk királyai, de zárkózunk fel. Ez nem az a Barca.Fecooo írta:az eneso régi sebeket akar felszakítani...
Nem kell felszakítani, nálam nem forr be ez a seb. Yaya nagy culé volt, még a mostani keretben is az egyik legnagyobb culé lenne. Ja, és jobb, mint Busi, Mascherano. Nem színészkedik, férfiasan játszik. Én várom már , hogy legyen egy blama évünk, kopjon a drukker társaság is (mert az valami szégyenteljes), Pep is elhúzzon, Rosell is tűnjön el meg a Quatar Foundation felirat is. Ez nem Barca, hanem Real B. Azért még mindig ők a saját műfajuk királyai, de zárkózunk fel. Ez nem az a Barca.Fecooo írta:az eneso régi sebeket akar felszakítani...
- tökéletesen igazad van és osztom véleményed, DE! ha ilyeneket írogatsz, gyakran nézz a hátad mögé legalábbis itt a fórumon, mert pillanatok alatt "kinyírnak" érte, vagy elveszted a nickedet, jobb esetben az avatarodat!zola8787 írta:
Mert Messi és Busi a kedvence Pepnek és ahol ők szeretnek játszani, onnan ki kellett túrni a legjobbakat![]()
Mert Messi és Busi a kedvence Pepnek és ahol ők szeretnek játszani, onnan ki kellett túrni a legjobbakatwesterngom írta:- grat. a Sziklának, DE! ez is csak húz egyet az agyamon, hogy miért is kellett ellehetetlenítve/szívatva elüldözni innen???Game90 írta:A PL-ben eddig ő adta a legtöbb sikeres passzt, 684-et!
Ezt nehezen emésztem.... és nem is nagyon tudom (máig) elfogadni, még akkor sem, ha személyesen Pep döntése volt!
Talán Mascherano feledteti a bomba formájával, de Busquets és Keita produktuma egy vicc (volt) mellette.....
- grat. a Sziklának, DE! ez is csak húz egyet az agyamon, hogy miért is kellett ellehetetlenítve/szívatva elüldözni innen???Game90 írta:A PL-ben eddig ő adta a legtöbb sikeres passzt, 684-et!
Ha valaki kiejti a Barcát a Bl-ből remélem a City lesz Touré góljávalFecooo írta:az eneso régi sebeket akar felszakítani...
Ne is mondjátok.Én már akkor is jobban örültem volna Silva-nak,a jelenlegi helyzetben meg ez még egyértelműbb.De azért ne szidjuk Villa-t,ő megteszi amit tud,most ennyi megy,de lesz ez jobb is!Ja,és ha ilyen marad még a maradék pár évében a Barcában,én akkor is úgy fogok rá visszagondolni,mint a Pep csapat egyik legjobbja,mert azért a Bl döntőben szerzett gólját,+ amit a Realnak lőtt,azokat sosem felejtem el!daffy írta:jogos,nem semmi,amit leművel a cityben. szerencsétlen kifogta a mostani spanyol válogatottat,így ott nincs annyi lehetősége villogni. viszont meglepett a srác angliában,én azt hittem,hogy állandóan sérült leszGame90 írta: ...Villa?
Amúgy Silvát én is szívesen látnám/láttam volna Barca mezben, zseni az ember.
jogos,nem semmi,amit leművel a cityben. szerencsétlen kifogta a mostani spanyol válogatottat,így ott nincs annyi lehetősége villogni. viszont meglepett a srác angliában,én azt hittem,hogy állandóan sérült leszGame90 írta: ...Villa?
Amúgy Silvát én is szívesen látnám/láttam volna Barca mezben, zseni az ember.
...Villa?daffy írta:mint...?Barcaforever írta:Mint láthatjuk, Silva született szélső és részben irányító sokkal jobban beleillet volna a csapatjátékába bal oldalra.ab1daL írta:Yaya Touré: "It would be great to see Silva at Barca." -sport.es
mint...?Barcaforever írta:Mint láthatjuk, Silva született szélső és részben irányító sokkal jobban beleillet volna a csapatjátékába bal oldalra.ab1daL írta:Yaya Touré: "It would be great to see Silva at Barca." -sport.es
Mint láthatjuk, Silva született szélső és részben irányító sokkal jobban beleillet volna a csapatjátékába bal oldalra.Higgadt,labdabiztos, jól cselez.ab1daL írta:Yaya Touré: "It would be great to see Silva at Barca." -sport.es
Nem zsoldos?Nem is tudtam, h ingyen focizik a Barcáért, pusztán szimpátiából, tényleg nagyon rendes ez a srác.LG írta:Ahhoz képest, h nem zsoldos kb. már két hónap után fizetésemelésért picsázott.RonaldinhoX írta:Busi és kész mar csak azert is Mert Ô nem zsoldos harem sajàt nevelès!!!