MAGYAR VÁLOGATOTT
-
- Llegenda del Barça
a mecset nem láttam (ezek szerint jobb is), de azt olvastam, h a torghelle megint kiszóratta magát. sztem le kéne ülnie vkinek azzal a gyerekkel és át kell venni a szabálykönyvet mégegyszer, mert így többet árt a torghelle, mint használ. ez nem vehemensség, v túlzott akarás, ez hülyeség.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Hát ez a tegnapi meccs lesújtó, kiábrándító, undorító volt! Egy-két kivétellel minden magyar játékos szégyellje magát, aki pályára lépett! Hihetetlen, hogy felépítettek valamit, nagy nehezen elfogadtatták magukat a közönséggel, erre egy ilyen meccsen szétrombolják a maguk által kialakított pozitív képet.
Hogy lehet ennyire lélektelenül és rosszul játszani?????
Matthäus meg csak tovább vágta maga alatt a fát. Balog Zoli egy katasztrófa, miért kell erőltetni? Ferenczi becserélése nagy hülyeség volt!
Most még jobban félek attól, hogy elküldik Loddárt, bár az utóbbi lépései nekem sem igazán tetszettek. Nagyon támadhatóak a válogatásai elvei, az a baj, hogy sokszor a hülyeségeivel azok alá adja a lovat, akik el akarják küldeni.
Hogy lehet ennyire lélektelenül és rosszul játszani?????
Matthäus meg csak tovább vágta maga alatt a fát. Balog Zoli egy katasztrófa, miért kell erőltetni? Ferenczi becserélése nagy hülyeség volt!
Most még jobban félek attól, hogy elküldik Loddárt, bár az utóbbi lépései nekem sem igazán tetszettek. Nagyon támadhatóak a válogatásai elvei, az a baj, hogy sokszor a hülyeségeivel azok alá adja a lovat, akik el akarják küldeni.
-
- Llegenda del Barça
előbb v utóbb be kell, h jöjjön a bugi. ez az olasz csapat a legjobb ebben a korosztályban európában. ehhez képest, sztem még mindig buliznak, úgy örülnek a továbbjutásuknak. az utolsó pillanatig meg volt az esélyünk, nem kell semmit sem szégyelniük a srácoknak. a sok meló, a normális hozzáállás és a türelem meghozza a tutit. utoljára a '84es ifi eb-t nyert csapat volt ilyen kaliberű, mint ezek a srácok. legközelebb odaérünk.
a pálya nagyon tré volt, de volt odakint ennél durvább is. márciusban a palermo-Román már pecáztak a pálya szélén, mégis lejátszották a meccset.
a pálya nagyon tré volt, de volt odakint ennél durvább is. márciusban a palermo-Román már pecáztak a pálya szélén, mégis lejátszották a meccset.

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Priskint és Cicót (Czvitkovics) az Osasuna figyeli! Mekkora lenne, ha láthatnánk magyar játékost a Primera Divisiónban! Bár Cicó a tegnapi játékával nem biztos, hogy meggyőzte őket, de azt nem szabad elfelejteni, hogy az ilyen talaj pont nem kedvez a hozzá hasonló technikás játékosoknak. Priskin meg szerintem jól nyomta tegnap, csak a második félidőben elfáradt. Mondjuk én akkor is őt hagytam volna fent és Feczét hoztam volna le.
Ja, és ezt még nem is írtam: Róth Antal nagyon jó edző, az, hogy a srácok idáig jutottak, nagyrészt neki is köszönhető!
Ja, és ezt még nem is írtam: Róth Antal nagyon jó edző, az, hogy a srácok idáig jutottak, nagyrészt neki is köszönhető!
-
- Director del Fútbol
Ebben nem értek veled egyet. Sok mindenre lehet fogni ezt a vereséget, de a hozzáállásra nem.Kluivertinho írta:azt nem nevezném akarásnak h utcsó percben hátul passzolgatunk...Nem igazán vettem észre a második félidőben azt az akarást ami elég lett volna...ezt az olasz csapatot pedig hatalmas akarással le lehetett volna győzni...
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
azt nem nevezném akarásnak h utcsó percben hátul passzolgatunk...Nem igazán vettem észre a második félidőben azt az akarást ami elég lett volna...ezt az olasz csapatot pedig hatalmas akarással le lehetett volna győzni...antiimperialista írta:Igazad van, de legtöbbször a küszöbig sem jutunk el. Egyszerűen hihetetlen, hogy egyszer sem jön össze, én is belefáradtam már az örökös reménykedésbe és csalódásba.
De akkor sem fogom szidni ezeket a srácokat, rajtuk nem múlott, látszott, hogy mindent megtettek a sikerért. Csak szokás szerint nem jött össze...

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
-
- Director del Fútbol
Igazad van, de legtöbbször a küszöbig sem jutunk el. Egyszerűen hihetetlen, hogy egyszer sem jön össze, én is belefáradtam már az örökös reménykedésbe és csalódásba.
De akkor sem fogom szidni ezeket a srácokat, rajtuk nem múlott, látszott, hogy mindent megtettek a sikerért. Csak szokás szerint nem jött össze...
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Ejj hogy nekünk sehova sem sikerül
Mocskos olaszok csak dobálni tudják magukat meg az időt húzni
Ha nem ezen a [auto_cenzúra] pályán, ebben a medencében van a meccs tuti lövünk gólt...de így esélyünk sem volt
Kár mondogatni h szép volt fiúk meg ilyenek...Persze szép volt, de ha folyton ezt mondogatjuk, h nem baj h kiestünk jól játszottunk, akkorelhisszük magunkról h elég eddig el jutni...DE BAJ!!!Tovább kéne lépnünk onnan hogy mindig a küszöbben botlunk el...Ez megy már lassan 20 éve és a magyar közönségnek + mindenkinek kezd elege lenni belőle...
Na mind1..Bízzunk abban h majd...legközelebb...

Ha nem ezen a [auto_cenzúra] pályán, ebben a medencében van a meccs tuti lövünk gólt...de így esélyünk sem volt

Kár mondogatni h szép volt fiúk meg ilyenek...Persze szép volt, de ha folyton ezt mondogatjuk, h nem baj h kiestünk jól játszottunk, akkorelhisszük magunkról h elég eddig el jutni...DE BAJ!!!Tovább kéne lépnünk onnan hogy mindig a küszöbben botlunk el...Ez megy már lassan 20 éve és a magyar közönségnek + mindenkinek kezd elege lenni belőle...
Na mind1..Bízzunk abban h majd...legközelebb...

-
- Director del Fútbol
UNOM MÁR, HOGY MINDIG MI [auto_cenzúra], EGY FONTOS MECCS UTÁN SEM ÖRÜLHETÜNK!!!!!!
Le a kalappal a srácok előtt, igazi példaképek. Sajnos most nem játszottak olyan jól, mint pénteken, de ezen az ocsmány [auto_cenzúra] pályán nehéz is lett volna jobban játszani. A digók megint bizonyították, hogy gusztustalan férgek. Mocskos banda, a bíró meg kajálta az összes műesésüket, ha kapu előtti kavarodás volt, sosem félt nekik fújni.
Nagyon el vagyok keseredve, ezek a srácok tényleg megérdemelték volna, hogy ott legyenek az EB-n. Hiába játszunk jól, szerencse nélkül nem lehet semmit elérni...
Le a kalappal a srácok előtt, igazi példaképek. Sajnos most nem játszottak olyan jól, mint pénteken, de ezen az ocsmány [auto_cenzúra] pályán nehéz is lett volna jobban játszani. A digók megint bizonyították, hogy gusztustalan férgek. Mocskos banda, a bíró meg kajálta az összes műesésüket, ha kapu előtti kavarodás volt, sosem félt nekik fújni.
Nagyon el vagyok keseredve, ezek a srácok tényleg megérdemelték volna, hogy ott legyenek az EB-n. Hiába játszunk jól, szerencse nélkül nem lehet semmit elérni...
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Jah igaz...Mi nem medencében tanultunk focizniMorminho írta:nem tom mi értelme van bokáig érő vízben jáccanitöbb olyan helyzet is volt, amikor egy az egyben álltak a kapussal de a végén elcsúsztak
![]()
egyébként nem olyan nagy az olasz fölény, az első 10 perc után mondtam, h itt nagyon kikapunk, de azóta szinte semmi. mi is támadgatunk, ők is támadgatnak, de nekünk gól kell mert ez a 0-0 nekik jó!
jó amit csinálunk csak egy kicsit bátrabban kéne... ebből a Pazzini kölökből meg ki kéne még sajtolni egy sárgát. pl. szabadrúgásoknál ott áll előtted 1 méterre, akkor bele kell bikzáni a labdát, az automatikus sárga lap.
én reménykedem...

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
0-0 a félidőben
Bazz ha Priskin becsúszik mikor Fecze ellőtte a kapu előtt, már vezetnénk...Jah és kaput eltaláló lövésünk nekünk volt..ill fejes
Mocskos olaszok rugdosódnak
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!

Mocskos olaszok rugdosódnak

HAJRÁ MAGYAROK!!!!!

nem tom mi értelme van bokáig érő vízben jáccani
több olyan helyzet is volt, amikor egy az egyben álltak a kapussal de a végén elcsúsztak
egyébként nem olyan nagy az olasz fölény, az első 10 perc után mondtam, h itt nagyon kikapunk, de azóta szinte semmi. mi is támadgatunk, ők is támadgatnak, de nekünk gól kell mert ez a 0-0 nekik jó!
jó amit csinálunk csak egy kicsit bátrabban kéne... ebből a Pazzini kölökből meg ki kéne még sajtolni egy sárgát. pl. szabadrúgásoknál ott áll előtted 1 méterre, akkor bele kell bikzáni a labdát, az automatikus sárga lap.
én reménykedem...

én reménykedem...
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Nem jött be semmyilyen stream úgyhogy jbbhíján nsonline... 

Sokkal több helyzetük van, nem lesz ez így jó...
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
az elsőn kosár meccs van a többi be sem jönEnrique írta:mms://212.199.221.153/838978krissz88 írta:nem tudja v.ki hogy lehet-e nézni neten az U21-es meccset?
mms://213.8.106.59/838978
mms://213.8.106.61/838978
mms://212.150.36.34/838978
mms://192.114.71.118/838978
Elvileg..

Ja de Sport2őn élő

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2005.11.15. 20:51:20-kor.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
mms://212.199.221.153/838978krissz88 írta:nem tudja v.ki hogy lehet-e nézni neten az U21-es meccset?
mms://213.8.106.59/838978
mms://213.8.106.61/838978
mms://212.150.36.34/838978
mms://192.114.71.118/838978
Elvileg..
mekkora meccs lesz....hatalams lehetőség ez a magyar focinak
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!