Capon írta:A jelenlegi csapat legnagyobb hiányosságának tartom, hogy míg a védelemben és a kp-n is a variációs lehetőségek szinte kifogyhatatlanok köszönhetően a több poszton bevethető játékosoknak, addig a csatársorban szinte semmi variációs lehetőség sincsen jelen pillanatban.
Lesérül egy támadónk (ami valljuk be mindig benne van a pakliban) és ha törik ha szakad Villával és Pedroval kell megoldani hétről hétre a meccseket tök mindegy milyen passzban vannak. Ha hónapokig nem rúgna egyikőjük sem gólt akkor is csak ők vannak.
Én nagyon szeretem Pedrot nincsen a személyével semmi bajom és Villat is elismerem, de elég karcsú a felhozatal elől.
A 3 csatáros játékrendszerhez nincs meg a kellő számú(mélységű) támadónk.
Adrianonak kell jobb szélen "támadót" játszania?? Ha jól emlékszem ez nem először fordult elő vele csak akkor bal szélen volt.
Egyszerűen nincs meg a létszám elől.
Tudom itt van Affelay csak sérült, de ő nálam akár mi van akkor is kp-s marad és ott pillanatnyilag létszám felettinek is számít és nagy valószínűséggel az is marad.
Szóval egy a lényeg, az egész csapat úgy alakítható, formázható ahogy csak Pep akarja, de a támadósorunkba Alexisen kívül nincsen senki akit be lehetne dobni és gólt, gólokat lehetne várni tőle.
Ezzel egyetértek, főleg hogy Villa és Pedro meccsről meccsre rosszabb teljesítményt nyújt. És arra alapozni, hogy mikor lendülnek formába...Villát általában "védem" de az az igazság hogy már régóta várjuk a jó formát!

Pedro esete más, szerintem őt tényleg átlendítheti a holtponton egy két jó teljesítmény, de Villánál ebben már nem nagyon bízok. Afellay szinte kilőve erre a szezonra, Alexis lassan visszatér, de ő is egy hosszabb sérüléssel nyitott ami nem túl biztató. Pl most kapna lehetőséget Bojan! Na de ezen kár gondolkozni. Szóval Alexis minél hamarabb térjen vissza, és lehetőleg jó formában, mert a versenyhelyzet jót tenne Pedronak és Villának is!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***