Eurobarca találkozók!

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.19. 20:42:19

P.U.Y.O.L. írta:
Eazzy írta:Én szerintem szívesen mennék egyet dobálgatni, ha nem gond, hogy fából faragták apukámék a kezemet!
Nagyjából bármikor jó, ha valami elérhető távolságban van ez a Pillangó tér. :D
Őrs Vezér tértől 1 Metró megálló. :wink:

Viszont közben nézegettem időjárás jelentést és lehet, hogy fix szombat lesz a dologból, mert vasárnapra lehűlés és eső várhat, bár lehet, hogy ez még változik. (szombat viszont még nyár)
Szombat az lehet kicsit necces lesz, mert este koncertre megyünk Eazzyvel, szóval csak egy lightos labdázásban tudunk résztvenni, kell az erő az esti tomboláshoz. :D
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.03.19. 20:15:37

Eazzy írta:Én szerintem szívesen mennék egyet dobálgatni, ha nem gond, hogy fából faragták apukámék a kezemet!
Őrs Vezér tértől 1 Metró megálló. :wink:

Viszont közben nézegettem időjárás jelentést és lehet, hogy fix szombat lesz a dologból, mert vasárnapra lehűlés és eső várhat, bár lehet, hogy ez még változik. (szombat viszont még nyár)
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.19. 19:57:15

De kár hogy nem lakom már pesten, mert pont a nagy lajoson laktam ami 5 percre van az őrstől. Na de majd a nyári talira szerintem kimegyek. Egyébként ha mennék akkor max a fürgeségemet tudnám valamire használni, mert dobni csak büntető távolságból és hát a layupra sem éreztem rá, de azon leszek itt Debrecenben hogy javítsak ezeken, mert elhozom fatertól a kosárlasztit, felfújtatom és itt lenn dobálgatok.
Gondolom itt a fórumon nem nyüzsögnek a Debreceni kosárrajongók :lol:
Bár ha lenne elég ámber el lehetne menni a nagyerdőre focizni.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.19. 19:50:27

Én szerintem szívesen mennék egyet dobálgatni, ha nem gond, hogy fából faragták apukámék a kezemet!
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.03.19. 19:42:39

Akinek lenne kedve hétvégén kosarazni egyet, az írjon.
Az is fontos, hogy szombat vagy vasárnap legyen a bugi. Valószínűleg Pillangó tér. Kalap kolléga és én ott leszünk. Ha az mindenkinek jó, akkor az Őrsön találkoznánk. (az időpontot még megbeszéljük, de kora d.u. lenne a legjobb)

Kosár után meg majd beülünk valahova inni meg beszélni.
Remélem sokan jöttök! :wink:
sjd
Llegenda del Barça

2012.02.26. 17:17:46

Én nagyon szívesen részt vennék egy ilyen talin, csak szervezésben én sem tudok segíteni...

Drigo! A pókerben is benne lennék, csak úgy láttam, hogy általában hétköznap estékre szervezitek ezeket, ami nekem nem megoldható, de egy péntek/szombat este el tudnék menni
Drigo
Eurobarca Staff

2012.02.26. 17:00:53

Kalap1988 írta:Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy márciusban-áprilisban nem szeretnétek egy találkozót? Nem kell olyan monumentálisat, mint a nyári, de én örülnék neki, mert még sosem voltam. Mivel volt itt hajlandóság kosárlabdázásra is, ezért ki lehetne bérelni egy termet ( ne kelljen két külön kinti pályát), ahol lehet focizni is, illetve kosarazni is. Nem vagyok bp-i, de 6-7 ezer Ft-ért óránként biztosan lehet ( vidéken kb egy komolyabb, már kézilabdapálya méretű terem ára ennyi) bérelni termet, amit mondjuk 3 órára kikapva ( 1,5 óra foci, 1,5 kosár, de lehet 4 óra is) 20 körül kijöhetünk. Sok felé elosztva az nem pénz. Aztán meg lehetne improvizálni és iszogatni, az már nem igényel különösebb szervezést. Szerintetek? Segítek, amiben tudok, bár nincs Pesten csak átlagos helyismeretem.
Valamelyik hétvégére lehetne szervezni. Igaz, saját tapasztalatom szerint nem túl nagy az utazási hajlandóság a mostani közösségben. Elég csak megnézni, mennyire csökken a találkozókra feliratkozók száma. Még a pestieket sem nagyon sikerül aktivizálni, a vidékiekről nem is merek beszélni. Fiatalságot lehet, hogy el sem engedik a szülei, egy melósnak, meg nem túl olcsó mulatság oda-vissza az út, kaja, és akkor még szállása sincs.

Ettől persze megpróbálhatjuk, én egy fociban bármikor benne vagyok, azzal meg mindenki jobban jár, ha nem kosarazok.

Egyébként kinti, műfüves pálya 5-6k-tól kezdődik, ugyanez fedett megoldásban 8-9k. Gondolom egy parkettás terem sem lehet eget verő. Szóval 10-15 embertől valóban nem téma ez a része. De a nem pestieknek (ahogy fentebb írtam) elsősorban a városba és az azon belüli utazás az, ami megdobja a büdzsét.

De mondjuk az is beszédes, hogy 2 hét alatt nem jött a hsz-edre semmilyen reakció. De mivel állandóan én szervezkedek itt, gondoltam megteszem, ami tőlem telik.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.02.11. 12:41:45

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy márciusban-áprilisban nem szeretnétek egy találkozót? Nem kell olyan monumentálisat, mint a nyári, de én örülnék neki, mert még sosem voltam. Mivel volt itt hajlandóság kosárlabdázásra is, ezért ki lehetne bérelni egy termet ( ne kelljen két külön kinti pályát), ahol lehet focizni is, illetve kosarazni is. Nem vagyok bp-i, de 6-7 ezer Ft-ért óránként biztosan lehet ( vidéken kb egy komolyabb, már kézilabdapálya méretű terem ára ennyi) bérelni termet, amit mondjuk 3 órára kikapva ( 1,5 óra foci, 1,5 kosár, de lehet 4 óra is) 20 körül kijöhetünk. Sok felé elosztva az nem pénz. Aztán meg lehetne improvizálni és iszogatni, az már nem igényel különösebb szervezést. Szerintetek? Segítek, amiben tudok, bár nincs Pesten csak átlagos helyismeretem.
Drigo
Eurobarca Staff

2012.02.07. 12:04:04

Fiatalság!

Akit érdekel egy kis póker, italozás, mókázás, az dobjon nekem egy emailt pü-ben, a többit ott megbeszéljük.

Minél többen vagyunk, annál többször tudunk összeülni, ne csak online, offline is csatlakozzatok!
Drigo
Eurobarca Staff

2012.01.21. 18:37:13

Slither írta:Ki kéne próbálni a Gold Crownt. Ott vannak külön kártyaasztalok, és az Íjásznál mindenképpen jobb hely. :wink:
Nosza, szervezzünk egyet mondjuk február első hetében- nekem jövő hét nem jó, mert zúzunk Prágába csütön. Marcival úgyis beszéltünk már róla, csak nem tudtunk helyet, de akkor már az a probléma is leszállt.
margarin
Jugador del Barça

2012.01.15. 21:20:04

Fiúk-lányok,ha valakinek meg vannak még a 2010 es Barca találkozó képei az kérem jelezze felém priviben

Köszönöm
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.01.13. 10:56:36

Drigo írta:De lesz még ilyen, csak egy új helyet kell találnunk, mert az Íjász "túl olcsó" és "túl puccos" nekünk :D
Ki kéne próbálni a Gold Crownt. Ott vannak külön kártyaasztalok, és az Íjásznál mindenképpen jobb hely. :wink:
Drigo
Eurobarca Staff

2011.12.15. 12:48:31

bowlinggolyo írta:
Drigo írta:Most komolyan mindenki ekkora antiszociális? Egy tökös ember sincs köztetek?
Melyik szerdán lenne? Mert érdekelne a dolog pár embert már úgy is ismerek személyesen.Igaz jöv szerdán és csüt is vizsgázok,de a csütörtöki nem olyan gáz szal előtte este egy lightos sörözés belefér.
Tegnap szerdán :D De lesz még ilyen, csak egy új helyet kell találnunk, mert az Íjász "túl olcsó" és "túl puccos" nekünk :D
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2011.12.15. 11:30:31

Drigo írta:Most komolyan mindenki ekkora antiszociális? Egy tökös ember sincs köztetek?
Melyik szerdán lenne? Mert érdekelne a dolog pár embert már úgy is ismerek személyesen.Igaz jöv szerdán és csüt is vizsgázok,de a csütörtöki nem olyan gáz szal előtte este egy lightos sörözés belefér.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Drigo
Eurobarca Staff

2011.12.14. 14:27:38

Most komolyan mindenki ekkora antiszociális? Egy tökös ember sincs köztetek?
Drigo írta:Fiatalság!

Itt a remek lehetőség, hogy élőben is megismerhessétek a fórum krémjét, meg engem :D

Szerdán 6-7 óra körül összegyűlünk, hogy egy jó hangulatú sörözés mellett pókerezzünk és dumáljunk egy kicsit.

Bárkit szívesen látunk, nem feltétel sem a pókerezés, sem az ivászat. Aki esetleg másban jó, lesz lehetősége biliárdozni, csocsózni, hazai és nemzetközi médiasztárokkal megismerkedni, de szívesen fogadunk egyéb produkciókat is. Ha úgy alakul az este, tőlünk biztos fogtok látni 1-2 érdekes dolgot. :D

Szóval jelentkezzetek bátran.

A helyszín Budapest. Nyugatinál az Íjász "pub".
Drigo
Eurobarca Staff

2011.12.12. 17:05:31

Fiatalság!

Itt a remek lehetőség, hogy élőben is megismerhessétek a fórum krémjét, meg engem :D

Szerdán 6-7 óra körül összegyűlünk, hogy egy jó hangulatú sörözés mellett pókerezzünk és dumáljunk egy kicsit.

Bárkit szívesen látunk, nem feltétel sem a pókerezés, sem az ivászat. Aki esetleg másban jó, lesz lehetősége biliárdozni, csocsózni, hazai és nemzetközi médiasztárokkal megismerkedni, de szívesen fogadunk egyéb produkciókat is. Ha úgy alakul az este, tőlünk biztos fogtok látni 1-2 érdekes dolgot. :D

Szóval jelentkezzetek bátran.

A helyszín Budapest. Nyugatinál az Íjász "pub".
Cesc91
Barça C

2011.11.16. 18:24:08

Akk szted hova érdemes menni?
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2011.11.14. 10:38:57

kanty írta:Nézz kicsit jobbra és kicsit fel. :) Paulaner, ott állítólag szép számmal szoktak Barcások lenni.
:)
Legutóbb ott néztem a Milan-Barca meccset és fele-fele arányban voltak Barcások és Milanosok. Jó egy teremben voltak az eurobarcáról az emberek akik sajnos nem voltak túl sokan :( Egyébként meg a hely baromi drága egy korsó sör 690-től kezdődik.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
kanty
Llegenda del Barça

2011.11.13. 22:48:58

Cesc91 írta:Sziasztok új vagyok, segítségeteket kérem:D Kedves Barátommal Barca Milán meccset 1ütt néztük meg. És vagy 25 Milán drukker között kellett végig néznem egy száll Barcás létemre. Szeretnék bosszút állni rajta és Milán Barca meccset egy olyan helyen szeretném végig nézni vele ahol igaz Katalán katlan lesz örjöngő Blaugranakkal. Szal az lenne a kérdésem h hol lesz megtaláltható a legtöbb Barca drukker hova menjünk meccset nézni?:) várom válaszotok akár ide akár üzibe. u.i csak Budapesten.
Nézz kicsit jobbra és kicsit fel. :) Paulaner, ott állítólag szép számmal szoktak Barcások lenni.
:)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Cesc91
Barça C

2011.11.13. 22:37:20

Sziasztok új vagyok, segítségeteket kérem:D Kedves Barátommal Barca Milán meccset 1ütt néztük meg. És vagy 25 Milán drukker között kellett végig néznem egy száll Barcás létemre. Szeretnék bosszút állni rajta és Milán Barca meccset egy olyan helyen szeretném végig nézni vele ahol igaz Katalán katlan lesz örjöngő Blaugranakkal. Szal az lenne a kérdésem h hol lesz megtaláltható a legtöbb Barca drukker hova menjünk meccset nézni?:) várom válaszotok akár ide akár üzibe. u.i csak Budapesten.
PCsabi
aka Game90

2011.10.29. 16:08:21

Ha minden jól megy, akkor 19:45-19:50 körül ott leszek a hely előtt!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.10.29. 15:49:36

Nah, foglalva van egy asztal a Kamra Campusban (itt van az Schönherz koli mellett nem messze), olyan 5 főre, ha van kedved Drigo csatlakozzatok, mi hárman Slitherékkel ott leszünk (eddig Game okézta, de gondolom Slither is mindjárt). Szóval van hely ha van kedved, vagy még valaki másnak akár.
Ja igen 300 a csapolt soproni (pinyóban hülye borsodi van ugyanennyiért)

A Pinyó az annyira felkapott, hogy multkor vasárnap este alig találtunk helyet... :D
jelwaz
Entrenador del Barça

2011.10.29. 15:45:44

Drigo írta:
Eazzy írta:Kettőt kihagytál, ahol már néztem meccset. Egyik a Pinyó, ott van pár TV, szoktak is meccseket adni. A másik meg az Egyetemi és nyugdíjas klub ott van egy [auto_cenzúra] nagy kivetítő is ott is adnak mindig valami meccset.
Valóban. Igaz, ezekbe nem szoktam járni. Mivel bulik nem szoktak ott lenni, ha meg inni akarunk, arra megvannak a saját törzshelyeink. A pinyóban életemben egyszer voltam, akkor is kb 1 percig, mert nem volt hely, az ek-ban meg vagy 1,5 éve nem voltam.
A múltkor mi is lementünk a Pinyóba, nem volt hely, mindenki meccset nézett. Aztán megnéztünk egy másik helyet, a Barakot, ami az út túl oldaln van egy kicsit feljebb, a Móricz felé. A csaposon kívül 2-en voltak bent, szal még a dohányzás sem volt vészes. Egy nagy plazma/lcd/mittomén milyen tévén meg ment a meccs. A sör 330, mint a Pinyóban, csak nincs diáksör (-30 Ft).
Ha Pinyóba mentek, nézzétek meg a bejegyzésem a panaszkönyvben (ez az eddigi egyetlen) XD
Drigo
Eurobarca Staff

2011.10.29. 15:04:50

Eazzy írta:Kettőt kihagytál, ahol már néztem meccset. Egyik a Pinyó, ott van pár TV, szoktak is meccseket adni. A másik meg az Egyetemi és nyugdíjas klub ott van egy [auto_cenzúra] nagy kivetítő is ott is adnak mindig valami meccset.
Valóban. Igaz, ezekbe nem szoktam járni. Mivel bulik nem szoktak ott lenni, ha meg inni akarunk, arra megvannak a saját törzshelyeink. A pinyóban életemben egyszer voltam, akkor is kb 1 percig, mert nem volt hely, az ek-ban meg vagy 1,5 éve nem voltam.
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.10.29. 14:36:47

Drigo írta:
Slither írta:
Drigo írta:
Múltkor is ott kötöttünk ki Marcival, vagyis az volt az egyik állomás, lehet, hogy benézek ma is.
Elvileg Csabival (Game) és Janival (Eazzy) ott leszünk. Most keresek egy helyet a közelben ahol a meg tudnánk nézni a meccset előtte.
Tudsz vmi jó/olcsó helyet? :)
Az egyetem környékén? Ne vicceljünk már :D Ami a legközelebb van az a kármán, nem túl drága, ráadásul nemdohányzó!!! csak nem tudom, hogy lesz-e kivetítés, bár ha többen leszünk, akkor biztosan. csapolt sört ne vegyetek, mert brutálisan vizes. ott a popcorner is nem messze, ott tuti lesz a meccs, vagy van még a martos, ott is szoktak meccsek lenni, ez utóbbi mind dohányzó. van még az icsa, de az inkább torzulásra való, mivel csak egy kis tv van, és lezüllött alkoholisták. a többi kocsma meg nem alkalmas meccsnézésre.
Kettőt kihagytál, ahol már néztem meccset. Egyik a Pinyó, ott van pár TV, szoktak is meccseket adni. A másik meg az Egyetemi és nyugdíjas klub ott van egy baszom nagy kivetítő is ott is adnak mindig valami meccset.
Válasz küldése