Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szombat az lehet kicsit necces lesz, mert este koncertre megyünk Eazzyvel, szóval csak egy lightos labdázásban tudunk résztvenni, kell az erő az esti tomboláshoz.P.U.Y.O.L. írta:Őrs Vezér tértől 1 Metró megálló.Eazzy írta:Én szerintem szívesen mennék egyet dobálgatni, ha nem gond, hogy fából faragták apukámék a kezemet!
Nagyjából bármikor jó, ha valami elérhető távolságban van ez a Pillangó tér.![]()
Viszont közben nézegettem időjárás jelentést és lehet, hogy fix szombat lesz a dologból, mert vasárnapra lehűlés és eső várhat, bár lehet, hogy ez még változik. (szombat viszont még nyár)
Őrs Vezér tértől 1 Metró megálló.Eazzy írta:Én szerintem szívesen mennék egyet dobálgatni, ha nem gond, hogy fából faragták apukámék a kezemet!
Nagyjából bármikor jó, ha valami elérhető távolságban van ez a Pillangó tér.
Valamelyik hétvégére lehetne szervezni. Igaz, saját tapasztalatom szerint nem túl nagy az utazási hajlandóság a mostani közösségben. Elég csak megnézni, mennyire csökken a találkozókra feliratkozók száma. Még a pestieket sem nagyon sikerül aktivizálni, a vidékiekről nem is merek beszélni. Fiatalságot lehet, hogy el sem engedik a szülei, egy melósnak, meg nem túl olcsó mulatság oda-vissza az út, kaja, és akkor még szállása sincs.Kalap1988 írta:Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy márciusban-áprilisban nem szeretnétek egy találkozót? Nem kell olyan monumentálisat, mint a nyári, de én örülnék neki, mert még sosem voltam. Mivel volt itt hajlandóság kosárlabdázásra is, ezért ki lehetne bérelni egy termet ( ne kelljen két külön kinti pályát), ahol lehet focizni is, illetve kosarazni is. Nem vagyok bp-i, de 6-7 ezer Ft-ért óránként biztosan lehet ( vidéken kb egy komolyabb, már kézilabdapálya méretű terem ára ennyi) bérelni termet, amit mondjuk 3 órára kikapva ( 1,5 óra foci, 1,5 kosár, de lehet 4 óra is) 20 körül kijöhetünk. Sok felé elosztva az nem pénz. Aztán meg lehetne improvizálni és iszogatni, az már nem igényel különösebb szervezést. Szerintetek? Segítek, amiben tudok, bár nincs Pesten csak átlagos helyismeretem.
Nosza, szervezzünk egyet mondjuk február első hetében- nekem jövő hét nem jó, mert zúzunk Prágába csütön. Marcival úgyis beszéltünk már róla, csak nem tudtunk helyet, de akkor már az a probléma is leszállt.Slither írta:Ki kéne próbálni a Gold Crownt. Ott vannak külön kártyaasztalok, és az Íjásznál mindenképpen jobb hely.
Ki kéne próbálni a Gold Crownt. Ott vannak külön kártyaasztalok, és az Íjásznál mindenképpen jobb hely.Drigo írta:De lesz még ilyen, csak egy új helyet kell találnunk, mert az Íjász "túl olcsó" és "túl puccos" nekünk
Tegnap szerdánbowlinggolyo írta:Melyik szerdán lenne? Mert érdekelne a dolog pár embert már úgy is ismerek személyesen.Igaz jöv szerdán és csüt is vizsgázok,de a csütörtöki nem olyan gáz szal előtte este egy lightos sörözés belefér.Drigo írta:Most komolyan mindenki ekkora antiszociális? Egy tökös ember sincs köztetek?
Melyik szerdán lenne? Mert érdekelne a dolog pár embert már úgy is ismerek személyesen.Igaz jöv szerdán és csüt is vizsgázok,de a csütörtöki nem olyan gáz szal előtte este egy lightos sörözés belefér.Drigo írta:Most komolyan mindenki ekkora antiszociális? Egy tökös ember sincs köztetek?
Drigo írta:Fiatalság!
Itt a remek lehetőség, hogy élőben is megismerhessétek a fórum krémjét, meg engem
Szerdán 6-7 óra körül összegyűlünk, hogy egy jó hangulatú sörözés mellett pókerezzünk és dumáljunk egy kicsit.
Bárkit szívesen látunk, nem feltétel sem a pókerezés, sem az ivászat. Aki esetleg másban jó, lesz lehetősége biliárdozni, csocsózni, hazai és nemzetközi médiasztárokkal megismerkedni, de szívesen fogadunk egyéb produkciókat is. Ha úgy alakul az este, tőlünk biztos fogtok látni 1-2 érdekes dolgot.
Szóval jelentkezzetek bátran.
A helyszín Budapest. Nyugatinál az Íjász "pub".
Legutóbb ott néztem a Milan-Barca meccset és fele-fele arányban voltak Barcások és Milanosok. Jó egy teremben voltak az eurobarcáról az emberek akik sajnos nem voltak túl sokankanty írta:Nézz kicsit jobbra és kicsit fel.Paulaner, ott állítólag szép számmal szoktak Barcások lenni.
Nézz kicsit jobbra és kicsit fel.Cesc91 írta:Sziasztok új vagyok, segítségeteket kérem:D Kedves Barátommal Barca Milán meccset 1ütt néztük meg. És vagy 25 Milán drukker között kellett végig néznem egy száll Barcás létemre. Szeretnék bosszút állni rajta és Milán Barca meccset egy olyan helyen szeretném végig nézni vele ahol igaz Katalán katlan lesz örjöngő Blaugranakkal. Szal az lenne a kérdésem h hol lesz megtaláltható a legtöbb Barca drukker hova menjünk meccset nézni?:) várom válaszotok akár ide akár üzibe. u.i csak Budapesten.
A múltkor mi is lementünk a Pinyóba, nem volt hely, mindenki meccset nézett. Aztán megnéztünk egy másik helyet, a Barakot, ami az út túl oldaln van egy kicsit feljebb, a Móricz felé. A csaposon kívül 2-en voltak bent, szal még a dohányzás sem volt vészes. Egy nagy plazma/lcd/mittomén milyen tévén meg ment a meccs. A sör 330, mint a Pinyóban, csak nincs diáksör (-30 Ft).Drigo írta:Valóban. Igaz, ezekbe nem szoktam járni. Mivel bulik nem szoktak ott lenni, ha meg inni akarunk, arra megvannak a saját törzshelyeink. A pinyóban életemben egyszer voltam, akkor is kb 1 percig, mert nem volt hely, az ek-ban meg vagy 1,5 éve nem voltam.Eazzy írta:Kettőt kihagytál, ahol már néztem meccset. Egyik a Pinyó, ott van pár TV, szoktak is meccseket adni. A másik meg az Egyetemi és nyugdíjas klub ott van egy [auto_cenzúra] nagy kivetítő is ott is adnak mindig valami meccset.
Valóban. Igaz, ezekbe nem szoktam járni. Mivel bulik nem szoktak ott lenni, ha meg inni akarunk, arra megvannak a saját törzshelyeink. A pinyóban életemben egyszer voltam, akkor is kb 1 percig, mert nem volt hely, az ek-ban meg vagy 1,5 éve nem voltam.Eazzy írta:Kettőt kihagytál, ahol már néztem meccset. Egyik a Pinyó, ott van pár TV, szoktak is meccseket adni. A másik meg az Egyetemi és nyugdíjas klub ott van egy [auto_cenzúra] nagy kivetítő is ott is adnak mindig valami meccset.
Kettőt kihagytál, ahol már néztem meccset. Egyik a Pinyó, ott van pár TV, szoktak is meccseket adni. A másik meg az Egyetemi és nyugdíjas klub ott van egy baszom nagy kivetítő is ott is adnak mindig valami meccset.Drigo írta:Az egyetem környékén? Ne vicceljünk márSlither írta:Elvileg Csabival (Game) és Janival (Eazzy) ott leszünk. Most keresek egy helyet a közelben ahol a meg tudnánk nézni a meccset előtte.Drigo írta:
Múltkor is ott kötöttünk ki Marcival, vagyis az volt az egyik állomás, lehet, hogy benézek ma is.
Tudsz vmi jó/olcsó helyet?Ami a legközelebb van az a kármán, nem túl drága, ráadásul nemdohányzó!!! csak nem tudom, hogy lesz-e kivetítés, bár ha többen leszünk, akkor biztosan. csapolt sört ne vegyetek, mert brutálisan vizes. ott a popcorner is nem messze, ott tuti lesz a meccs, vagy van még a martos, ott is szoktak meccsek lenni, ez utóbbi mind dohányzó. van még az icsa, de az inkább torzulásra való, mivel csak egy kis tv van, és lezüllött alkoholisták. a többi kocsma meg nem alkalmas meccsnézésre.