Kalap1988 írta:Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy márciusban-áprilisban nem szeretnétek egy találkozót? Nem kell olyan monumentálisat, mint a nyári, de én örülnék neki, mert még sosem voltam. Mivel volt itt hajlandóság kosárlabdázásra is, ezért ki lehetne bérelni egy termet ( ne kelljen két külön kinti pályát), ahol lehet focizni is, illetve kosarazni is. Nem vagyok bp-i, de 6-7 ezer Ft-ért óránként biztosan lehet ( vidéken kb egy komolyabb, már kézilabdapálya méretű terem ára ennyi) bérelni termet, amit mondjuk 3 órára kikapva ( 1,5 óra foci, 1,5 kosár, de lehet 4 óra is) 20 körül kijöhetünk. Sok felé elosztva az nem pénz. Aztán meg lehetne improvizálni és iszogatni, az már nem igényel különösebb szervezést. Szerintetek? Segítek, amiben tudok, bár nincs Pesten csak átlagos helyismeretem.
Valamelyik hétvégére lehetne szervezni. Igaz, saját tapasztalatom szerint nem túl nagy az utazási hajlandóság a mostani közösségben. Elég csak megnézni, mennyire csökken a találkozókra feliratkozók száma. Még a pestieket sem nagyon sikerül aktivizálni, a vidékiekről nem is merek beszélni. Fiatalságot lehet, hogy el sem engedik a szülei, egy melósnak, meg nem túl olcsó mulatság oda-vissza az út, kaja, és akkor még szállása sincs.
Ettől persze megpróbálhatjuk, én egy fociban bármikor benne vagyok, azzal meg mindenki jobban jár, ha nem kosarazok.
Egyébként kinti, műfüves pálya 5-6k-tól kezdődik, ugyanez fedett megoldásban 8-9k. Gondolom egy parkettás terem sem lehet eget verő. Szóval 10-15 embertől valóban nem téma ez a része. De a nem pestieknek (ahogy fentebb írtam) elsősorban a városba és az azon belüli utazás az, ami megdobja a büdzsét.
De mondjuk az is beszédes, hogy 2 hét alatt nem jött a hsz-edre semmilyen reakció. De mivel állandóan én szervezkedek itt, gondoltam megteszem, ami tőlem telik.