Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
most se számít, csak jó tudnidaffy írta:így van,de ha jól olvastam pár fordulóval ezelőtt,amikor cé vezette:soadroli írta: szívesen
más: most akkor Messi vezeti góllövőlistát?
az nem számít

így van,de ha jól olvastam pár fordulóval ezelőtt,amikor cé vezette:soadroli írta: szívesen
más: most akkor Messi vezeti góllövőlistát?
szívesendaffy írta:szóval nem.köszönömsoadroli írta:Hát mi közelebb vagyunk a "káprázatoshoz"daffy írta:ti pedig káprázatosan nyomjátok,igaz?![]()

szóval nem.köszönömsoadroli írta:Hát mi közelebb vagyunk a "káprázatoshoz"daffy írta:ti pedig káprázatosan nyomjátok,igaz?![]()
Hát mi közelebb vagyunk a "káprázatoshoz"daffy írta:ti pedig káprázatosan nyomjátok,igaz?

én azzal is megelégednék, ha mondjuk egy szöglet ramos bokájáról pepe hátára pattanna, onnan ronaldo kezére, a tizenegyest pedig messi kapufára rúgná, a kipattanót villa bele casillasba, marcelo fel akarna szabadítani, és hátbarúgná xabi alonsot, így pattanna puyol térdére, és onnan a kapufa segítségével a hálóba.soadroli írta:Nagyon szrul játszik a real...
Remélem megint kitömjük őket
nem.shutterisland írta:egyem meg pepét. a mai is megvolt neki, ha jól láttuk ferkóval...![]()
![]()
amúgy daffy, szerinted a realt ma ronaldo fékezi ennyire ? 9. percben teljesen biztos voltam, hogy egy ötöst ők is rúgnak. (bár még rúghatnak, csak a sociedad is jóóóféle)
ti pedig káprázatosan nyomjátok,igaz?Nagyon szrul játszik a real...
Remélem megint kitömjük őket Very Happy

nem lehet. már egy ideje ilyenshutterisland írta:amúgy ronaldo eszméletlenül frusztráltnak tűnik nekem, lehet van köze messi mai hármasának ehhez
Pontosan.Tocy írta:Felesleges ennyit foglalkozni a Reallal. Jól játszanak, és át fognak gázolni mindenkin, ez egyértelmű. A kivétel a mi csapatunk lehet, illetve még kb két Santander-féle meccsre számítok tőlük, de akár azokat is behúzhatják. Egy Bilbaon, Valencián, Villarrealon stb sokkal simábban képesek átmenni, mint mi. Nem szabad hibáznunk, és pozitívan kell kijönnünk a két Klasszikusból, oszt ennyi. Felesleges azon siránkozni, hogy már megint gáláznak, CR ennyi meg annyi gólt lőtt, stb-stb...

Minden meccs 90 percig tart, a meccs végeztél lehet ezt kijelenteni csak!shutterisland írta:sokáig álltunk a tabella élén

meglepődök,ha nem lesz 2 közte. ma meg is nézem a real meccset,ha már így pontvesztést várszdaffy írta:
meglepődök,ha nem lesz 2 közte. ma meg is nézem a real meccset,ha már így pontvesztést várszBob_Marley írta:Ez általában így van!Teljesen más a pályán és azonkívül!Mourinho dettó, aki tudjuk, hogy miket csinál, de nem egy videót láttam róla, hogy kiváló apa!De ha foci van akkor iszonyat ambiciózus, s a győzelem a fontos!És nem mellesleg zseniális taktikai érzéke van!
Amit alapvetően mi látunk belőlük nem tükrözik a teljes személyiségüket!
Hétvégén Sociedadban nem lesz könnyű dolga a RM-nek!Évek óta egy mumus a kis [auto_cenzúra] csapat, s most is lesznek forró percek szerintem!Az eredményt meg a sztárok val. hozzák, de talán nemA szezon még hosszú, úgyhogy plusz pár pont ide-oda nem is számít!De most szerintem mi leszünk előrébb pár ponttal majd, na meg a Levante

ki tudja, hányszor vették újra, mint mikor dinho 4x eltalálta a kapufát egymás utánIlúvatar írta:shutterisland írta:ronaldo már sötétben is lát ?![]()
![]()
![]()
![]()
simán ki lehet számolni fejben a labda útvonalát. mondjuk az tényleg lehetetlen, sőt furcsálom mikor labdaérintéskor kapcsolják le a villanyt. szvsz az képtelenség...
shutterisland írta:ronaldo már sötétben is lát ?![]()

érezték ezt barcelonában is, szerintem nagyrészt ezért hoztuk alexist, és cescet.Egyébként előbb vagy utóbb eljön a Real ideje, és kezdem úgy érezni, hogy nagyon közeledik, akár idén is letaszíthatják a Barcát a trónról. Ronaldo leigazolásától kezdve tudtam, hogy ez a csapat ha összekovácsolódik akkor lehet bármennyire is tökéletes a Barca játéka, nem lehet örökké a trónon ülni.
szerintem semmit nem akarnak vele bizonyítani,csak megvizsgálták,hogy mit tud egy profi egy átlag focistához képest.Bányász írta:Szerintem meg ez egy butaság.Mármint ez a teszt.És egyebet nem is kívánok hozzáfűzni.De érdekes egyébként csak butaság
Igen, ettől nem kell elájulni, mert biztos vagyok benne, hogy vannak még futballisták akiknél ezek a tesztek kb ugyan úgy sikerülnének. Ronaldo brutális játékos csak háát. Mindenkinek vannak hibáishutterisland írta:tök jó kis mérések amúgy, komoly, meg minden, de nem ettől lesz jobb messinél szerencsére.