2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
http://drugsbunny.hu/partnerek/scitec-nutritionshutterisland írta:mondjuk azt én is észrevettem, hogy a scitec nagyon tolva van a bb-n, bunny által is, aztán az egyik audioblogban "elkotyogta", hogy ő amúgy külsősként dolgozik is nekik..
Ha te úgy gondolod, hogy a scitec top kategóriás akkor vedd azt, én mindenesetre nem vásárolok középkategóriás terméket, ha ugyanolyan áron tudok venni felső kategóriásatRonaldinhoX írta:
Europa legnagyobb oldala:team-andro.de
Nezd meg hany ember forumozik!
Ott.....
Bodybuilding.com Europaban!
"valami [auto_cenzúra] oldalon....."
Nem baj ha hulye vagy hozza csak ne ird a hulyesegeket!
pont csak a legnagyobb német oldal keresési eredménye
Suchergebnisse für 'scitec'
Ihre Suche lieferte keine Ergebnisse.
De ettől függetlenül lehet igazad és vmi kis sufni oldalon árulhatják és ott biztos van vmi toplista amin az első háromban benne van, de ne hülyéskedj már, egy komoly oldalon a top50-be alig férnek be...
roni009 írta:Europa legnagyobb oldala:team-andro.deRonaldinhoX írta:Mielott ilyen hulyesegeket leirsz a masodikra nezz mar utanna mertroni009 írta: muscletechet elég sokan dícsérik, nem hiszem hogy túlságosan mellényúlnál vele ha azt vennéd
második kérdésedre meg már írta, hogy se amerikában se németországban nem lehet venni scitec terméket, ennek meg vmi oka csak lehet
Nemetorszagban az elso 3 markaban van!Ezt csak igy hallod es
mondodtovabb a hulyeseged?Massal isnigy vagy az eletben?
Nezd meg hany ember forumozik!
Ott.....
Bodybuilding.com Europaban!
"valami [auto_cenzúra] oldalon....."
Nem baj ha hulye vagy hozza csak ne ird a hulyesegeket!
pont csak a legnagyobb német oldal keresési eredménye
Suchergebnisse für 'scitec'
Ihre Suche lieferte keine Ergebnisse.
De ettől függetlenül lehet igazad és vmi kis sufni oldalon árulhatják és ott biztos van vmi toplista amin az első háromban benne van, de ne hülyéskedj már, egy komoly oldalon a top50-be alig férnek be...
pont csak a legnagyobb német oldal keresési eredményeRonaldinhoX írta:Mielott ilyen hulyesegeket leirsz a masodikra nezz mar utanna mert Nemetorszagban az elso 3 markaban van!Ezt csak igy hallod es mondodtovabb a hulyeseged?Massal isnigy vagy az eletben?roni009 írta:muscletechet elég sokan dícsérik, nem hiszem hogy túlságosan mellényúlnál vele ha azt vennéddaffy írta:a muscletech gyártóval van valakinek tapasztalata? nagyon szemezek a termékeivel. ugyan nagyon drágállom,de ki szeretném próbálni valamelyiket,ha van pozitív visszajelzés.
marquez! egy linket passzolj majd kérlek,ami alapján el tudom dönteni,hogy miért szemét a scitec és miért jobb az, amelyik jobb. köszönöm
második kérdésedre meg már írta, hogy se amerikában se németországban nem lehet venni scitec terméket, ennek meg vmi oka csak lehet
roni009 írta:én a helyedben inkább minőségi gyártóktól vennékshutterisland írta:édesapámtól kaptam egy tízest utólagosan szülinapomra, úgy döntöttem, könnyen jött, könnyen megy, tápkieg-re fogom költeni, máskor úgy sem nagyon tehetem meg, hogy több félét is használjak.
nos, fehérjém, vitaminom, maltodextrinem van, az edzés utáni dextrozt pedig sima bolti natúr szőlőcukor ledarálásával megoldom.
úgy gondoltam, ebből kijön egy zsírsav, egy glutamin, meg valami bcaa.
ezeken vacilálok :
omega vagy flax
l-
glutamine vagy gluta rx
Na Te magyarazd mar el nekem hogy mi a kulonbseg a Sportika glutamin meg mas glutamin kozott?????De a legjobb a Bcaa????
bcaa-x vagy bcaa 6400
ez így bármilyen kombóban 10-11 között kijönne...és úgy osztanám be, hogy két hónapig elég legyen.
gondolkodtam, hogy valamelyik helyett creatine-t, csak az sötét ló, ki tudja, hogy nekem a monohidrát, az etil-észter, vagy mondjuk a tri-creatin malát jön be...(mivel eddig csak crea-bombot próbáltam, az meg komplex.)
vélemény,tipp,javaslat ?
http://www.sportika.eu/247-l-glutamin/1 ... -300g.html
http://www.sportika.eu/357-omega-3-es-o ... 0-kapszula
http://www.sportika.eu/244-elagazolancu ... -300g.html
ezek is pont 11e Ft-ra jönnek ki és egy picit jobb termékek azoknál amit linkeltél
Mielott ilyen hulyesegeket leirsz a masodikra nezz mar utanna mert Nemetorszagban az elso 3 markaban van!Ezt csak igy hallod es mondodtovabb a hulyeseged?Massal isnigy vagy az eletben?roni009 írta:muscletechet elég sokan dícsérik, nem hiszem hogy túlságosan mellényúlnál vele ha azt vennéddaffy írta:a muscletech gyártóval van valakinek tapasztalata? nagyon szemezek a termékeivel. ugyan nagyon drágállom,de ki szeretném próbálni valamelyiket,ha van pozitív visszajelzés.
marquez! egy linket passzolj majd kérlek,ami alapján el tudom dönteni,hogy miért szemét a scitec és miért jobb az, amelyik jobb. köszönöm
nekem pl a full forcos monohidrát egy g vizet se kötött meg, így a második zsákbamacska, ha nincs szerencséd akkor x ezer ftot kidobsz a kukába, mint én is. Sztem az első hasznosabb lenne mint a második, de én nem ragaszkodnék a tabis bcaahoz, az ugyanis drágább mint a por állagú, igaz az meg nagyon rossz izűshutterisland írta:jólvan már, én csak erre alapoztam : link...bunnyaudio
a gyártókkal úgy vagyok, hogy a helyi sciteces boltos srác híres itt arról, hogy nála lehet alkudni, úgyhogy relatíve jó áron kapom meg, netről nem szeretek rendelni (mert ezeket az amcsi gyártókat nem lehet kapni itt csabán, csak 1-2 nagyon drágát.)
más :
akkor melyik érné meg jobban 2 hónapra ?
napi 2 omega3 tabi + napi 5-10 gramm glutamin + napi 2 bcaa-x tabletta
vagy
napi 2 omega3 tabi + kreatin kúra monohidráttal + edzések előtt 3 tabi scitec AAKG.
árban ugyan ott vagyok, az utóbbit azért preferálom inkább, mert a creabombos kúrámmal meg voltam elégedve, illetve régebben kipróbáltam a hemo-no-t, és a bedurranás fokozásos téma rohadtul átjött, plusz ugye az arginine-nek egyéb patent hatásai is vannak.
nyilván előbbi kombó előrébb van a rangsorban, de az a mennyiség, amit ezen az áron tudnék szedni belőle, elég kevésnek tűnik, nem hiszem, hogy nyomna a lattba.
muscletechet elég sokan dícsérik, nem hiszem hogy túlságosan mellényúlnál vele ha azt vennéddaffy írta:a muscletech gyártóval van valakinek tapasztalata? nagyon szemezek a termékeivel. ugyan nagyon drágállom,de ki szeretném próbálni valamelyiket,ha van pozitív visszajelzés.
azt nem tudom mennyire tulhypoltak, de egyik haverom nemrég vett 1-1 doboz sciteces bcaa-t, érdekes módon más állaga volt mindkettőnek, ugyannannak a terméknek... most meg vett egy california fitnesses bcaa-t és azt mondta ég és föld a különbség a kettő közöttshutterisland írta: én az amerikai gyártókról azt olvastam (hallottam is) hogy vannak szteroidszármazékok benne, és le is buktak vele..tudjátok, ezek a génaktivátorok, meg alvó izomrost aktiválós túlhypeolt tengerentúli termékek...van róla bb-n cikk, meg bunnyanak egy audioblog bejegyzése.
Szteroidszármazék??? Az mi, csak nem ide adta le a Fazekas a "mintáját"?shutterisland írta:én az amerikai gyártókról azt olvastam (hallottam is) hogy vannak szteroidszármazékok benne, és le is buktak vele..tudjátok, ezek a génaktivátorok, meg alvó izomrost aktiválós túlhypeolt tengerentúli termékek...van róla bb-n cikk, meg bunnyanak egy audioblog bejegyzése.roni009 írta:Mindkét gyártó egész jó minőségű cuccokat gyárt, scitec csak Magyarországon számít jó márkának. Én is Scitecet vásároltam eddig, de most felfedeztem egy helyi boltot, ahol jobb minőségű termékeket adnak azonos vagy olcsóbb áron, így én is áttérek az amerikai termékekre. Ha jól tudom amerikában nem is lehet venni scitec terméket, mert telenyomják a cuccaikat szeméttel, fehérje esetében töménytelen mennyiségű cukorral, vitaminoknál talán kisebb a difi, bár nemrég görcsölt be este a lábam, folyamatos sciteces ca+mg szedése közben, napi 2 dbot szedek naponta, így lehet vitaminokból se fogom ezt a gyártót választanishutterisland írta:marquez : köszi a cikkeket, olvasgatom, de bizonytalan vagyok, mit vegyek.ami biztos, az az omega3.
roni009 : a scitecnél jobb az a gyártó ?
szerk.: mellékesen nem vásárolnék a shop.builderről bazi drágák10-30%al olcsóbban meg tudod venni máshol. ha nézelődsz a neten
csak akkor fáj,ha megugrik. elképzelhető,hogy túlerőltetem és nem bírja a terhelést? vagy esetleg nagy súlyt választok és nem tudom koordinálni a mozgást és nem szabályos?marquez2 írta: törzs izmainak erősítése, bemelegítés, nyújtás, zsírok rendbetétele, vmi spec formula: msn, glukozamin, kondroitin alapú, pl: animal flex
A gond akkor komolyabb ha fáj is, akkor hanyagold azokat a gyakorlatokat ami fájdalmat okoz és próbáld az elöbbieket. Ha nem használ akkor szakorvos!!
törzs izmainak erősítése, bemelegítés, nyújtás, zsírok rendbetétele, vmi spec formula: msn, glukozamin, kondroitin alapú, pl: animal flexdaffy írta:nekem egy jó ízület védő ajánlás kéne. a bal vállam szokott ugrálni,főleg ferdepados nyomásnál és döntött oldalemelésnél.
meg a tejes kiviPersze: kardióedzés Very Happy
Nem tudom most mire gondolsz igazán.
meg a tejes kiviPersze: kardióedzés Very Happy
Nem tudom most mire gondolsz igazán.
Ami a zsírbevitelt illeti olvasgass vissza 2-3 oldalt, elég sokat írtam róla, sőt ha jól emlékszem egy mintát is írtam amire törekedni kéne.Cumbee írta:Köszi az infókat. A megfelelő zsírbevitel alatt egyébként mit kell érteni? A kajámon egyébként annyit tudtam változtatni 2-3 hónap alatt, hogy az édességes, chipsek hasonlók fogyasztását szinte fullosan elhagytam. A húsfogyasztásom anno kb úgy nézett ki, hogy minimum 70% disznó a többi minden más. Mostanra ez 60% csirke a többi más. Régebben mindenhez rohadt sok kenyeret ettem, most igyekszem ahol csak lehet ezt lecserélni rizsre, + havi szinten minimum 3*-4* több zöldséget/gyümölcsöt eszek az utóbbi 3-4 hónapban, mint azelőtt. Ezek mellett leszoktam a hajnali 3-kor még elugrok a mekibe egy kis kajáért típusú étkezésekről is és igyekszem a szénsavas üdítőket lecserélni gyümölcslevekre. Még így sem tökéletes minden, de szerintem sosem leszek az a csibemell+rizs+ásványvíz reggeltől estig típusú ember, egy jó hamburgert(nem feltétlen mekis) egy milánóit, vagy 1 lasagne-t szerintem mindig be fogok iktatni, ha megkívánom, de igyekszem a többi kajálást nem szeméttel feltölteni. Az izületvédőről sajnos nem tudom, hogy mennyire lesz hatásos, de 24 évesen ott tarok, hogy több mint fél éve derékfájdalmaim vannak és múltkor pl bementem városba kocsmázni, 2 órán keresztül magam alá kellett hajtogatnom a lábaimat mert nem volt hely (193cm magas vagyok, hosszú lábakkal, szal ez nem szokatlan helyzet) és utánna órákig fájtak a térdizületeim, ezért gondoltam ha valamennyit javít a helyzetemen már megéri. Annyi kérdésem lenne még, hogy a gaba és a másik álltam linkelt termék közül te melyiket ajánlanád? Elég hasonló hatásúnak tűnik a 2 termék, szal ott döntenem kéne.marquez2 írta: Fokozatosan bővíteni az ismereteidet, majd ezeket alkalmazni és ha kell korrigálni, amúgy nagyon tetszik, ahogy megközelíted a dolgokat, már ami a kiegészítőket illeti. Annyit tennék hozzá, hogy először azért a kajával kezd, ezen próbálj meg lassan pozitív irányba változtatni, csak ezek után jönnek a kiegészítők, hogy csak egy banális példát írjak az izületvédőket a hajadra is kenheted, ha a zsírbeviteled nem megfelelő. Ami az elágazó szénláncú aminosavak ( BCAA aminosavlánc) fogyasztását illeti, ezeket első sorban edzéseid köré kell szervezned. E három aminosav alkotja izom-szövetállományod aminosav tartalmának 35 %-át. A három aminosav közül is kiemelt a leucin, mely szerkezetéből adódóan két- háromszor nagyobb mennyiségben használódhat fel, mint a valin és az izoleucin. Ezeket edzések során fogyasztva megóvják az izom glikogén készleteit, csökkentik a fehérje degradációt és a fáradtságérzet kialakulását. Ennek nyomán aerob edzések előtt és a súlyzós edzések közben hathatós segítséget jelenthetnek. A leucin emellett egyéb előnyöket is szolgáltat, melyet elsősorban edzések után élvezhetsz. A leuicn fokozza az izomsejtek tápanyagfelvételét.Emellett a vércukorszintre való tekintet nélkül képes, az inzulin-szint szabályozására és nem utolsó sorban fokozza a zsírvesztést. Az optimális adagolás pedig 5-10 gramm lehet 2-1-1 leucin/izoleucin/valin arányban aerob és súlyzós edzés előtt, súlyzós edzés közben és súlyzós edzés után. Nagyjából ennyit a bcaa-ról.
én az amerikai gyártókról azt olvastam (hallottam is) hogy vannak szteroidszármazékok benne, és le is buktak vele..tudjátok, ezek a génaktivátorok, meg alvó izomrost aktiválós túlhypeolt tengerentúli termékek...van róla bb-n cikk, meg bunnyanak egy audioblog bejegyzése.roni009 írta:Mindkét gyártó egész jó minőségű cuccokat gyárt, scitec csak Magyarországon számít jó márkának. Én is Scitecet vásároltam eddig, de most felfedeztem egy helyi boltot, ahol jobb minőségű termékeket adnak azonos vagy olcsóbb áron, így én is áttérek az amerikai termékekre. Ha jól tudom amerikában nem is lehet venni scitec terméket, mert telenyomják a cuccaikat szeméttel, fehérje esetében töménytelen mennyiségű cukorral, vitaminoknál talán kisebb a difi, bár nemrég görcsölt be este a lábam, folyamatos sciteces ca+mg szedése közben, napi 2 dbot szedek naponta, így lehet vitaminokból se fogom ezt a gyártót választanishutterisland írta:marquez : köszi a cikkeket, olvasgatom, de bizonytalan vagyok, mit vegyek.ami biztos, az az omega3.
szerk.: mellékesen nem vásárolnék a shop.builderről bazi drágák10-30%al olcsóbban meg tudod venni máshol. ha nézelődsz a neten
Mindkét gyártó egész jó minőségű cuccokat gyárt, scitec csak Magyarországon számít jó márkának. Én is Scitecet vásároltam eddig, de most felfedeztem egy helyi boltot, ahol jobb minőségű termékeket adnak azonos vagy olcsóbb áron, így én is áttérek az amerikai termékekre. Ha jól tudom amerikában nem is lehet venni scitec terméket, mert telenyomják a cuccaikat szeméttel, fehérje esetében töménytelen mennyiségű cukorral, vitaminoknál talán kisebb a difi, bár nemrég görcsölt be este a lábam, folyamatos sciteces ca+mg szedése közben, napi 2 dbot szedek naponta, így lehet vitaminokból se fogom ezt a gyártót választanishutterisland írta:marquez : köszi a cikkeket, olvasgatom, de bizonytalan vagyok, mit vegyek.ami biztos, az az omega3.
Köszi az infókat. A megfelelő zsírbevitel alatt egyébként mit kell érteni? A kajámon egyébként annyit tudtam változtatni 2-3 hónap alatt, hogy az édességes, chipsek hasonlók fogyasztását szinte fullosan elhagytam. A húsfogyasztásom anno kb úgy nézett ki, hogy minimum 70% disznó a többi minden más. Mostanra ez 60% csirke a többi más. Régebben mindenhez rohadt sok kenyeret ettem, most igyekszem ahol csak lehet ezt lecserélni rizsre, + havi szinten minimum 3*-4* több zöldséget/gyümölcsöt eszek az utóbbi 3-4 hónapban, mint azelőtt. Ezek mellett leszoktam a hajnali 3-kor még elugrok a mekibe egy kis kajáért típusú étkezésekről is és igyekszem a szénsavas üdítőket lecserélni gyümölcslevekre. Még így sem tökéletes minden, de szerintem sosem leszek az a csibemell+rizs+ásványvíz reggeltől estig típusú ember, egy jó hamburgert(nem feltétlen mekis) egy milánóit, vagy 1 lasagne-t szerintem mindig be fogok iktatni, ha megkívánom, de igyekszem a többi kajálást nem szeméttel feltölteni. Az izületvédőről sajnos nem tudom, hogy mennyire lesz hatásos, de 24 évesen ott tarok, hogy több mint fél éve derékfájdalmaim vannak és múltkor pl bementem városba kocsmázni, 2 órán keresztül magam alá kellett hajtogatnom a lábaimat mert nem volt hely (193cm magas vagyok, hosszú lábakkal, szal ez nem szokatlan helyzet) és utánna órákig fájtak a térdizületeim, ezért gondoltam ha valamennyit javít a helyzetemen már megéri. Annyi kérdésem lenne még, hogy a gaba és a másik álltam linkelt termék közül te melyiket ajánlanád? Elég hasonló hatásúnak tűnik a 2 termék, szal ott döntenem kéne.marquez2 írta: Fokozatosan bővíteni az ismereteidet, majd ezeket alkalmazni és ha kell korrigálni, amúgy nagyon tetszik, ahogy megközelíted a dolgokat, már ami a kiegészítőket illeti. Annyit tennék hozzá, hogy először azért a kajával kezd, ezen próbálj meg lassan pozitív irányba változtatni, csak ezek után jönnek a kiegészítők, hogy csak egy banális példát írjak az izületvédőket a hajadra is kenheted, ha a zsírbeviteled nem megfelelő. Ami az elágazó szénláncú aminosavak ( BCAA aminosavlánc) fogyasztását illeti, ezeket első sorban edzéseid köré kell szervezned. E három aminosav alkotja izom-szövetállományod aminosav tartalmának 35 %-át. A három aminosav közül is kiemelt a leucin, mely szerkezetéből adódóan két- háromszor nagyobb mennyiségben használódhat fel, mint a valin és az izoleucin. Ezeket edzések során fogyasztva megóvják az izom glikogén készleteit, csökkentik a fehérje degradációt és a fáradtságérzet kialakulását. Ennek nyomán aerob edzések előtt és a súlyzós edzések közben hathatós segítséget jelenthetnek. A leucin emellett egyéb előnyöket is szolgáltat, melyet elsősorban edzések után élvezhetsz. A leuicn fokozza az izomsejtek tápanyagfelvételét.Emellett a vércukorszintre való tekintet nélkül képes, az inzulin-szint szabályozására és nem utolsó sorban fokozza a zsírvesztést. Az optimális adagolás pedig 5-10 gramm lehet 2-1-1 leucin/izoleucin/valin arányban aerob és súlyzós edzés előtt, súlyzós edzés közben és súlyzós edzés után. Nagyjából ennyit a bcaa-ról.