Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát ez hatalmasgergo9 írta:A rendőr felesége éppen otthon csalja férjurát az ágyban, amikor hirtelen hazajön a férj. Az asszony nem tud mit csinálni, gyorsan elbújtatja az idegen tagot a tv mögé. A feleség megrémül, ugyanis a férje amint belépett az ajtón leült a TV elé meccset nézni. A feleség (hogy kicsalja a férjét a TV elől megpróbál kitalálni valamit, amivel felállítja az urát a készülék elől. Azt mondja az asszony:
-Gyere már ki te ember a konyhába, mert olyan érdekesség történt, hogy amikor a sörödet ki akartam volna tölteni a korsódba, akkor a korsónak hirtelen leesett az alja, de a sör nem folyt ki. Azt mondja a rendőr.
-Ez neked érdekes, képzeld el, én meg nézem a meccset, kiállítottak egy játékost, oszt itt ment el mellettem.
Az indiai filmipar hatalmas alkotásokat adott a nemzetközi piacnak nézzétek meg ezt isP.U.Y.O.L. írta:Rátaláltam egy régi kedvencre. Szerintem ide nem linkeltem még!
Ki az a Steven Segal???
Szerintem meg pont nem, mert a "No Drug" van áthúzvavisca el barca írta:überfail
A Baseball sapkás...TT írta: hol van itt Pinto?
Én sem láttamTT írta:hol van itt Pinto?messideco írta:Pinto milyen laza szerkóban van
hol van itt Pinto?messideco írta:Pinto milyen laza szerkóban van
Jól megy a picsájuknak....