Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem hiszem hogy 30 gólt vágott volna Eto'o , Messi középen akart játszani és azért van akkora játékos , hogy Guardiola ezt megengedte neki(be is jött)sjd írta:Szóval helyette elcseréltük Ibrára, + még fizettünk 50 millát, ahelyett, hogy elmegy ingyen és megvettük volna simán Villát 40ért. úgy nézem, tényleg jobban jártunk...MessiFan írta:elgondolkodtam hogy Eto'o ingyér ment volna el ha nem hosszabbítanak vele (márpedig ez nem lett volna valószínű)
Ugyan már, ne szépítsük, lehet h Eto'o pont ugyanolyan balhés vt, mint Ibra, de legalább lőtt 2x annyi gólt, hatalmas ökörség volt ez esetben egy pont ugyanannyira kezelhetetlen játékosra cserélni. Az meg, hogy Messivel középen mennyit nyertünk, relatív, lehet h egy 15 gólos Ibra és egy 35 gólos Messi helyett lett volna egy 30 gólos Eto'onk és egy 20 gólos Messink
Szóval helyette elcseréltük Ibrára, + még fizettünk 50 millát, ahelyett, hogy elmegy ingyen és megvettük volna simán Villát 40ért. úgy nézem, tényleg jobban jártunk...MessiFan írta:elgondolkodtam hogy Eto'o ingyér ment volna el ha nem hosszabbítanak vele (márpedig ez nem lett volna valószínű)
Nem kell túlmagyarázni szerintem, ez Guardiola hibája volt - kár szépíteni.MessiFan írta:Ma mikor olvastam a vonaton a 'ződújságban a cikket akkor magamban lejátszódott 1-2 dolog.
Miért kellett egy 36 meccs alatt 30 gólt szerző játékost elcserélni, egy felfújt hólyagra akinek a tudása előtt megemelem a kalapom, de + 30 millióért Moratti röhögve fogadta el az ajánlatot.
Aztán rájöttem, hogy mivel Messi amúgy is középen akart játszani, szélen meg ott volt Henry meg Pedro elgondolkodtam hogy Eto'o ingyér ment volna el ha nem hosszabbítanak vele (márpedig ez nem lett volna valószínű).
Ráadásul kitudja miért küldte el Pep Samut? Lehet ő sem volt szentlélek és nem csinálta azt amit Guardiola akart.
És most itt van Villa akivel azon kívül hogy pluszt nem jelent a csapatnak, ott van szélen és megcsinálja amit mondanak neki Messi pedig középen játszhat.
Szóval amikor olvastam, mérges voltam de mire végigjártam ezt a történetet rájöttem, hogy Pep annyira nem hülye, csak a pénz nem a fán terem
Mindenesetre értékelném, ha legáláznánk a MilantBarcaman14 írta:Majdnem...chonggy írta: Szószerint azt h "Valaki engem b*szogat?"...de azért tényleg nemsemmi h ahonnan elment,az a csapat rögtön telenyerte magát...
Az scudettóra van esélye idén, bár abból már van egy pár, de a BL-re nem hinném.
Majdnem...chonggy írta: Szószerint azt h "Valaki engem b*szogat?"...de azért tényleg nemsemmi h ahonnan elment,az a csapat rögtön telenyerte magát...
Barcaman14 írta:Valami ilyesmi: " Ez kib*szás velem?" Az!Sanama írta:Ez a kép hatalmasaz írás mit jelent az alján?
Reméljük idén is hasonló a forgatókönyv!
Valami ilyesmi: " Ez kib*szás velem?" Az!Sanama írta:Ez a kép hatalmasaz írás mit jelent az alján?
Ez a kép hatalmas
Ha jól értettem Ibra szavait, a meccsekre ill. a meccs előtti összetartásokra kellett Audival menni, nem edzésreDrigo írta:Az utóbbi napokban elég sok szó esik erről a kocsi mizériáról. Mint ahogy elég sokan én sem tudom, hogy pontosan mi áll a szerződésekben. De pl Alves is Bentleyvel jár edzésre, Pep egy Jeeppel, stb. Szóval nem mindenki használja a "céges" verdákat.noname írta:Mellesleg a kocsis dologról: a klub azért kap ingyen audikat h a játéksok azzal járjanak. Akkor illene h edzésre leaglább azzal járjanak. Ha nem tetszik a kocsi, akkor máshova menjenek amivel akarnak.
Az utóbbi napokban elég sok szó esik erről a kocsi mizériáról. Mint ahogy elég sokan én sem tudom, hogy pontosan mi áll a szerződésekben. De pl Alves is Bentleyvel jár edzésre, Pep egy Jeeppel, stb. Szóval nem mindenki használja a "céges" verdákat.noname írta:Mellesleg a kocsis dologról: a klub azért kap ingyen audikat h a játéksok azzal járjanak. Akkor illene h edzésre leaglább azzal járjanak. Ha nem tetszik a kocsi, akkor máshova menjenek amivel akarnak.