Sportfogadás
- visca el barca
- Presidente del Barça
oh h a franc essen bele...
(1-0) qpr-mancity D - 2-3
ried-rapid wien D - 1-1
betis-malaga D - 0-0
levante-vale V - 0-2 a második félidoben, uis lejön
novara-roma D - 0-2
250x....
(1-0) qpr-mancity D - 2-3
ried-rapid wien D - 1-1
betis-malaga D - 0-0
levante-vale V - 0-2 a második félidoben, uis lejön
novara-roma D - 0-2
250x....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
[cenzúra][cenzúra][cenzúra][cenzúra]
Győr-Randers H
Albacomp-Kecskemét H
Anzsi-Szamaraj H (3-1)
Bremen-Köln H (3-2)
Arsenal-West Brom H (3-0)
Blackburn.Chelsea V (0-1)
QPR-city V (2-3)
Hll City-West Ham V (0-2)
Haladás-Loki V (0-1)
Arisz-Olympiakosz V (2-3)
GENK-KORTRIJK H (2-2)
200-> 24.795
hogy az a mocskos tetves......
Győr-Randers H
Albacomp-Kecskemét H
Anzsi-Szamaraj H (3-1)
Bremen-Köln H (3-2)
Arsenal-West Brom H (3-0)
Blackburn.Chelsea V (0-1)
QPR-city V (2-3)
Hll City-West Ham V (0-2)
Haladás-Loki V (0-1)
Arisz-Olympiakosz V (2-3)
GENK-KORTRIJK H (2-2)
200-> 24.795
hogy az a mocskos tetves......

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- Barcaman14
- Director del Fútbol
...lett volna!daffy írta: ejj a qpr
ha bejön,akkor gratulálok,remek tipp.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- visca el barca
- Presidente del Barça
szerk:
most kezd érdekes lenni az este
délután a kis münchen elvitte minden életkedvemet, estére csináltam egy vaddisznót
(1-0) qpr-mancity D
ried-rapid D
betis-malaga D
novara-roma D
levante-vale V
250x
az első 3 már kipipálva
novaranak már csak egy félidő kell...
a levantenak meg ideje elfáradni
most kezd érdekes lenni az este

délután a kis münchen elvitte minden életkedvemet, estére csináltam egy vaddisznót
(1-0) qpr-mancity D
ried-rapid D
betis-malaga D
novara-roma D
levante-vale V
250x
az első 3 már kipipálva

novaranak már csak egy félidő kell...
a levantenak meg ideje elfáradni

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2011.11.05. 21:51:08-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- visca el barca
- Presidente del Barça
én, mint parma szimpatizáns, nyugodt szívvel ajanlom a laziot H-ba... én is játszom, idegenben sajnos rettentoen gyengek vagyunk 

- Primitive
- Entrenador del Barça
daffy írta: Primitive!
gratulálok!!! sorolom mit szeretnék,jó?

Én holnap egy Espanyol win-t szeretnék. Megnéztem a Villarreal keretét, ki a sérült, és ki az egészséges... Rossi, Nilmar, Zapata, Cani, Senna, Camuñas nem lesznek vendég oldalon. És a Montjuic-ban teljes kerettel is kemény dió nyerni! Szóval csábító az 1,83-as odds!
u.i. a Fradi is nyerni fog holnap. A Császárra emlékeznek holnap, nagy lesz a hangulat, elképzelhetetlennek tartom, hogy ne nyerjenek!
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
ejj a qprdaffy írta:
az ott biztos biztos? a lazio nem nyer,se a city?
Barcaman14 írta:
Majd kiderül! Smile A Lazio otthon nem remekel a bajnokságban, szerintem simán pontot szerezhet a Parma. A Citynek pedig most már botlani kell! Very Happy Tudom hogy erre nem lehet alapozni...bízom a QPR-ben!

ha bejön,akkor gratulálok,remek tipp.
Primitive!
gratulálok!!! sorolom mit szeretnék,jó?

- ab1daL
- Director del Fútbol
Bátor.Primitive írta:No, én ezzel a szelóval indítottam a hétvégémet
Néztem a meccset, és igencsak voltak meleg pillanatok. A 47' percben meg elég szerencsétlen gólt kapni, rögzített szituból.
Egyébként, nem ezt akartam játszani, hanem a Cseh teinsz sikert, illetve Liverpooli győzelmet. Hál' Istennek, lekéstem, így nem kell már izgulnom

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Primitive
- Entrenador del Barça
No, én ezzel a szelóval indítottam a hétvégémet
Néztem a meccset, és igencsak voltak meleg pillanatok. A 47' percben meg elég szerencsétlen gólt kapni, rögzített szituból.
Egyébként, nem ezt akartam játszani, hanem a Cseh teinsz sikert, illetve Liverpooli győzelmet. Hál' Istennek, lekéstem, így nem kell már izgulnom

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- visca el barca
- Presidente del Barça
visca el barca írta:én a nyúkasztl-everton 2.25-ös H-val szemezgetek nagyon....
jó szemezgetésnek tűnt, 2-0 a félidőben, kár h a szelo többi meccse rosszul áll

Köszi! ment a pü!Drigo írta:Itt le van írva minden pontosan. Csak kattints a "Részvételi feltételek"-re. Ha gondolod, tudok meghívót küldeni, írj pü-t.
djibril írta:Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy pontosan hogyan működik a bwin meghívó,mert a honlapon nem találtam róla semmit. Szóval ha én mondjuk csak 2000 Ft-ot szeretnék felrakni,akkor is megkapom a 4000-es bónuszt,vagy akkor csak 2000 jár? És utána azt hányszor kell megforgatni
És valaki tudna küldeni 1 meghívót:?: Emailt majd püben küldök.

-
- Eurobarca Staff
Itt le van írva minden pontosan. Csak kattints a "Részvételi feltételek"-re. Ha gondolod, tudok meghívót küldeni, írj pü-t.
djibril írta:Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy pontosan hogyan működik a bwin meghívó,mert a honlapon nem találtam róla semmit. Szóval ha én mondjuk csak 2000 Ft-ot szeretnék felrakni,akkor is megkapom a 4000-es bónuszt,vagy akkor csak 2000 jár? És utána azt hányszor kell megforgatni
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Sziasztok!

Csütörtökön bejött egy ilyen szelvény:
Shamrock - PAOK V
Legia Varsó - Rapid Bukarest H
Lazio - FC Zürich H
Maccabi TA - Stoke City V
Atl. Madrid - Idenese H
200Ft ---> 4255Ft
Ma tettem egy ilyet:
Körmend - Atoerőmű H
Dinamo Moszkva - Szpartak Moszkva H
Mallorca - Sevilla V
*(0-1) Milan - Catania H
Braga - Benfica V
300 ----> 10000
Elég húzós, de meglátjuk.
Shamrock - PAOK V
Legia Varsó - Rapid Bukarest H
Lazio - FC Zürich H
Maccabi TA - Stoke City V
Atl. Madrid - Idenese H
200Ft ---> 4255Ft
Ma tettem egy ilyet:
Körmend - Atoerőmű H
Dinamo Moszkva - Szpartak Moszkva H
Mallorca - Sevilla V
*(0-1) Milan - Catania H
Braga - Benfica V
300 ----> 10000
Elég húzós, de meglátjuk.

"Tőlünk hangos a tér, visszhangzik minden utca"
MTE! 1987*1996*2003

MTE! 1987*1996*2003

Valenciát én is meg akarom tenni, jó a szorzó rájuk, és a Levante sztem kipukkadt. De a többi kérdőjeldaffy írta:skótokra soha. nálam ez kőbe van vésve.levproff írta:hétvégére egy ilyen?
Manchester, Real(0-1), Barca, Bayern, Rangers
~3x
szerintetek? félévután egy mix
én a levante - valencia V-n filózok. a levante jó helyezése miatt az odds nem rossz és érzésem szerint pont kipukkadt a lufi,a vale pedig nem gyenge csapat.
a napoli - juve meg nálam jó nagy x.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Majd kiderül!daffy írta:az ott biztos biztos? a lazio nem nyer,se a city?

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
az ott biztos biztos? a lazio nem nyer,se a city?Barcaman14 írta: Granada-Racing D 3,20
Levante-Valencia V 2,40
Lazio-Parma D 3,40
QPR-Man.City (1-0) H 2,69
200ft14050ft
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Egy kis módosítás után a már feladott szelvény!:Barcaman14 írta: Marseille-Nice H 1,44
Genoa-Inter V 2,60
Xamax-Zürich V 2,16
Genclerbirligi-Besiktas V 2,00
Liverpool-Swansea (0-1) H 1,78
200ft5760ft
Atalanta-Cagliari D 3,00
Chievo-Fiorentina V 2,60
Augsburg-Bayern D 5,50
Granada-Racing D 3,10
200ft26600ft

Első Inter helyett Roma V a Novara ellen, ugyanis kinéz egy halasztás az Inter meccsére heves esőzés miatt. A nyeremény így: 4410ft
2.
Granada-Racing D 3,20
Levante-Valencia V 2,40
Lazio-Parma D 3,40
QPR-Man.City (1-0) H 2,69
200ft

- visca el barca
- Presidente del Barça
én a nyúkasztl-everton 2.25-ös H-val szemezgetek nagyon....

skótokra soha. nálam ez kőbe van vésve.levproff írta:hétvégére egy ilyen?
~3x
én a levante - valencia V-n filózok. a levante jó helyezése miatt az odds nem rossz és érzésem szerint pont kipukkadt a lufi,a vale pedig nem gyenge csapat.
a napoli - juve meg nálam jó nagy x.
- levproff
- Director del Fútbol
hétvégére egy ilyen?
~3x
~3x

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- visca el barca
- Presidente del Barça
ahelyett h sirtok itt, felmentek szépen a tottenhamhotspur.com-ra és tájékozódtok.Zsolti95 írta:pont ezen akadtam ki én is.nincs Bale Adebayor Assou-ekotto stb. legalább az edzőjükért harcolhatnának.nekem is ezen ment el de még 2550 Ft nyerhetek 500 bólFCB.Gabesz írta:undorító csapat ez a tottenham,kiküld 1 full b csapatot,ráadásul a cserék között sincs semmi nagyágyú. megnéztem,az előző meccsükhöz képest senki nem szerepel. őszintén ez az edző hülye? így 3. helyere csúsznak vissza,remélem ki is fognak esni. nevetésges.
én is azt tettem, szépen le volt írva már a meccs előtti napon h kik fognak a kezdoben helyet kapni. ennyi.
nem véletlenül adták a meccs előtti napon vmi 1.6-1.7-ért a kazanyt...

-
- Capitá del Barça
A tippmix hosszútávon nem túl nyereséges dolog, tekintve hogy mindent kötni kell, és gyengék az oddsok. Na meg ugyebár előszeretettel csináljak azt hogy utólag leveszik az oddsot. Fogadj neten.Barcaman14 írta:
Már próbálkoztam mindennel, nem mondom hogy sosem nyerek, de nyugodtan mondhatjuk hogy ritkán!Elkerül a szerencse, vagy szimplán tényleg nem az én "sportom" a sportfogadás! De nem adom fel, egyszer beköszönt a nyerőszéria...
- ab1daL
- Director del Fútbol
A Spurs az első, szintén idegenbeli meccsére is B csapattal utazott. Most is azért nem tudtam dönteni, mert nem tudtam milyen kerettel utaznak oroszba. 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”