Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
...lett volna!daffy írta: ejj a qpr
ha bejön,akkor gratulálok,remek tipp.
daffy írta: Primitive!
gratulálok!!! sorolom mit szeretnék,jó?
ejj a qprdaffy írta:
az ott biztos biztos? a lazio nem nyer,se a city?
Barcaman14 írta:
Majd kiderül! Smile A Lazio otthon nem remekel a bajnokságban, szerintem simán pontot szerezhet a Parma. A Citynek pedig most már botlani kell! Very Happy Tudom hogy erre nem lehet alapozni...bízom a QPR-ben!
Bátor.Primitive írta:No, én ezzel a szelóval indítottam a hétvégémet
Néztem a meccset, és igencsak voltak meleg pillanatok. A 47' percben meg elég szerencsétlen gólt kapni, rögzített szituból.
Egyébként, nem ezt akartam játszani, hanem a Cseh teinsz sikert, illetve Liverpooli győzelmet. Hál' Istennek, lekéstem, így nem kell már izgulnom
visca el barca írta:én a nyúkasztl-everton 2.25-ös H-val szemezgetek nagyon....
Köszi! ment a pü!Drigo írta:Itt le van írva minden pontosan. Csak kattints a "Részvételi feltételek"-re. Ha gondolod, tudok meghívót küldeni, írj pü-t.
djibril írta:Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy pontosan hogyan működik a bwin meghívó,mert a honlapon nem találtam róla semmit. Szóval ha én mondjuk csak 2000 Ft-ot szeretnék felrakni,akkor is megkapom a 4000-es bónuszt,vagy akkor csak 2000 jár? És utána azt hányszor kell megforgatni
És valaki tudna küldeni 1 meghívót:?: Emailt majd püben küldök.
djibril írta:Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy pontosan hogyan működik a bwin meghívó,mert a honlapon nem találtam róla semmit. Szóval ha én mondjuk csak 2000 Ft-ot szeretnék felrakni,akkor is megkapom a 4000-es bónuszt,vagy akkor csak 2000 jár? És utána azt hányszor kell megforgatni
És valaki tudna küldeni 1 meghívót:?: Emailt majd püben küldök.
Valenciát én is meg akarom tenni, jó a szorzó rájuk, és a Levante sztem kipukkadt. De a többi kérdőjeldaffy írta:skótokra soha. nálam ez kőbe van vésve.levproff írta:hétvégére egy ilyen?
Manchester, Real(0-1), Barca, Bayern, Rangers
~3x
szerintetek? félévután egy mix
én a levante - valencia V-n filózok. a levante jó helyezése miatt az odds nem rossz és érzésem szerint pont kipukkadt a lufi,a vale pedig nem gyenge csapat.
a napoli - juve meg nálam jó nagy x.
Majd kiderül!daffy írta:az ott biztos biztos? a lazio nem nyer,se a city?
az ott biztos biztos? a lazio nem nyer,se a city?Barcaman14 írta: Granada-Racing D 3,20
Levante-Valencia V 2,40
Lazio-Parma D 3,40
QPR-Man.City (1-0) H 2,69
200ft14050ft
Egy kis módosítás után a már feladott szelvény!:Barcaman14 írta: Marseille-Nice H 1,44
Genoa-Inter V 2,60
Xamax-Zürich V 2,16
Genclerbirligi-Besiktas V 2,00
Liverpool-Swansea (0-1) H 1,78
200ft5760ft
Atalanta-Cagliari D 3,00
Chievo-Fiorentina V 2,60
Augsburg-Bayern D 5,50
Granada-Racing D 3,10
200ft26600ft
skótokra soha. nálam ez kőbe van vésve.levproff írta:hétvégére egy ilyen?
Manchester, Real(0-1), Barca, Bayern, Rangers
~3x
szerintetek? félévután egy mix
ahelyett h sirtok itt, felmentek szépen a tottenhamhotspur.com-ra és tájékozódtok.Zsolti95 írta:pont ezen akadtam ki én is.nincs Bale Adebayor Assou-ekotto stb. legalább az edzőjükért harcolhatnának.nekem is ezen ment el de még 2550 Ft nyerhetek 500 bólFCB.Gabesz írta:undorító csapat ez a tottenham,kiküld 1 full b csapatot,ráadásul a cserék között sincs semmi nagyágyú. megnéztem,az előző meccsükhöz képest senki nem szerepel. őszintén ez az edző hülye? így 3. helyere csúsznak vissza,remélem ki is fognak esni. nevetésges.
A tippmix hosszútávon nem túl nyereséges dolog, tekintve hogy mindent kötni kell, és gyengék az oddsok. Na meg ugyebár előszeretettel csináljak azt hogy utólag leveszik az oddsot. Fogadj neten.Barcaman14 írta:
Már próbálkoztam mindennel, nem mondom hogy sosem nyerek, de nyugodtan mondhatjuk hogy ritkán!Elkerül a szerencse, vagy szimplán tényleg nem az én "sportom" a sportfogadás! De nem adom fel, egyszer beköszönt a nyerőszéria...