A real meg még játszik az Atma, Sevilla, Valencia ellen.

Mi ez a pesszimizmus?shutterisland írta:na mindegy, kíváncsi leszek este a san mamésban...egyszerűen egy ilyen meccsen sem fog beleférni a döntetlen, mert ezek szinte mindenkit ki fognak tömni, és akkor b.szhatjuk a két clasicot, ha 6+ pont előnyük lesz a többi meccsből adódóan.
ezért kell otthon minden meccset nyerni és idegenben is verni kell a sociedad szintű csapatokat... az oké,hogy néha becsúszik 1-1 gyengébb meccs,de a sociedad ellenit mi rontottuk el és a sevilla is verhető lett volna,ha kellően oda koncentrálunk. a valencia ellen idegenben az se lett volna gáz,ha kikapunk.shutterisland írta:na mindegy, kíváncsi leszek este a san mamésban...egyszerűen egy ilyen meccsen sem fog beleférni a döntetlen, mert ezek szinte mindenkit ki fognak tömni, és akkor b.szhatjuk a két clasicot, ha 6+ pont előnyük lesz a többi meccsből adódóan.
10 volt neki a meccs előtt...Tocy írta:12 van neki most nem?
ez a .... ronaldo meg még rúg egyet majd mindjárt, és megelőzi messit...de utálom az ilyet.Tocy írta:Én is csak eredmenyek.comon néztem rá, nem bírom én az ilyetshutterisland írta:rohadtul frusztrál, pedig 2-1 óta nem is nézem...
Én is csak eredmenyek.comon néztem rá, nem bírom én az ilyetshutterisland írta:rohadtul frusztrál, pedig 2-1 óta nem is nézem...
Ázsia pénze a célSanama írta:miért van ilyen korán a meccs?
11es és szabadrúgás,ez annyira nem vészesshutterisland írta:sajnos ronaldo elkapta a fonalat, pedig olyan jó volt nézni, ahogy hisztizik, csapkod, önzőzik