Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt sosem szerettem. Ne adj'Isten nem lett volna les, és rimánkodik valaki hogy nem adtak meg egy szabályos gólt, holott mindenki megállt csak a csatár nem. Na most nem ez volt a helyzet, de akkor is fölösleges leírni.Ilúvatar írta:Messi lesgól...
Ezt egyből el kellett vállalni, legalábbis 10ből 9 játékos így csinálja... Utólag könnyű okosnak lenni, de ha meg bemegy most mindenki áradozna...szajko írta:miért kapkodsz Ini??
van azért egy Valencia is...bence-barca írta:Itt mindig vért kell izzadni... Espanyol és Real után szerintem ez a legnehezebb pálya...
Itt mindig vért kell izzadni... Espanyol és Real után szerintem ez a legnehezebb pálya...Senyera írta:Azért itt ma szerintem vért kell izzadnunk a győzelemért.
2 éve sokkal rosszabb volt a pálya. Csúsztak másztak a játékosok mégis nyertünk. Akkor Busi is gólt lőttbence-barca írta:Úgy szidjátok most a pályát, mintha még nem játszottunk volna ilyenen... De ténylegbarcadome írta:a pályal minősége kittűűnőő....még jó hogy nem csúsznak el a játékosok.. : | (N)![]()
Előbb utóbb meg kell , hogy legyen a vezető/ győztes gól !