Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én most este megnézem a Chuckot, a TWD-t meg DextertIlúvatar írta:a legújabb dexterhez nincs meg valakinek a magyar felirat?
a walking dead -é már fent van.
de turelmetlen vagyIlúvatar írta:a legújabb dexterhez nincs meg valakinek a magyar felirat?
a walking dead -é már fent van.
Persze, nyugodtansjd írta:Ebből elkérhetem az egyiket?sjay írta: Srácok, úgy oké lenne nektek, ha a két filmről a blogunkon írnék kritikát, és azt linkelném be?(úgy néz ki, h az elkövetkezendő hónapokban ez fogja lekötni a filmnézési kapacitásomat, szóval csak ezekről filmekről tudok majd írni nagyrészt)
Ebből elkérhetem az egyiket?sjay írta: Srácok, úgy oké lenne nektek, ha a két filmről a blogunkon írnék kritikát, és azt linkelném be?
hoppá, azt hittem, hogy a nov. 8-15-ös határidő rám is vonatkozik, azaz h keddre kell csak megadnom a két filmetmessideco írta:Hát vártam egy ideig a p.ü-vel, de nem jelentkeztél, így sorsoltam
Remélem nem baj
Ha sjd estig nem jelentkezik, akkor a következő veszi át a helyét.
teljesen igazad van,én nem is magamból indultam ki,de szerintem még mindig vannak olyanok akik nem tudják kihasználni rendesen az internet adta lehetőségeket. de legyen úgy,ahogy mondtad.utálom, hogy folyamatosan ellenkezek mindenkivel; de szerintem ez is fölösleges...heti 2 filmet mindenki le tud szedni a netről...
Adott esetben ugye a neten is meg lehet nézni, sőt istenments ugyan ebben a mai világban, de akár egy videótékába is el lehet menni...
Jól van; Előd, köszönöm a megértést és a segítséget (Daninak, aka sjd-nek is)...messideco írta:Első két film: (Eurobarca Filmklub)
Most pár óráig tudok netezni, úgyhogy kezembe vettem a dolgot; ment pü...messideco írta:Hát vártam egy ideig a p.ü-vel, de nem jelentkeztél, így sorsoltam
Remélem nem baj
Ha sjd estig nem jelentkezik, akkor a következő veszi át a helyét.
Namost, hogyha jól értelmezem ezt a listát, akkor hetekig nem kell semmit sem ajánlanom, csak néznem...messideco írta:Nem várok többet, kisorsoltam a listát
Szóval, aki jövőhétre adja a két filmet az sjd.
utálom, hogy folyamatosan ellenkezek mindenkivel; de szerintem ez is fölösleges...heti 2 filmet mindenki le tud szedni a netről...socio66 írta:dropbox
Ez mi is?socio66 írta: a dropboxos megoldást használjuk mi is?[/color]