Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
milyen erősebb csoport ?? a Lyon akik évről évre egyre sz*rabbbak vagy az Ajax a Bl egyik legkutyaütőbb csapata ??Barcaman1993 írta:A BL-t sztem hagyjuk. Összességében erősebb a csoportjuk, mint a miénk, de az össze cspat kutyaütő a Realhoz képest. Nálunk viszont van egy Milan, ami szintén egyáltalán nem egy nagy szám, de mégis inkább tekinthető nagycsapatnak, mint a Lyon vagy az Ajax. Egyébként teljesen egyetértek veled. Hiába húznánk be a 2 klasszikust, amire jelenleg nincs nagy esély, akkor is ha 7 ponttal többet szednek, akkor már előttünk vannak. Egyszerűen bajok vannak a helyzetkihasználásunkkal. Minden meccset eddig behúzhattunk volna, ha a helyzeteink bemennek. A Real semmivel nem erősebb nálunk, egyszerűen csak hatékonyabb. Szinte helyzet nélkül rúgnak 4-et egy Espanyolnak, míg mi 2-0-ról egy perc alatt leadunk egy már megnyert meccset. Vhogy itt érzem őket jobbnak.shutterisland írta:ez meg a másik véglet, hogy mindenkit seggh.lyének kell titulálni, amiért csalódott, egyrészt a botlások miatt, másrészt meg azért, mert a madrid (jelenleg) a bajnokságban szárnyal, és még a bl-ben is látszik, hogy mennyit fejlődtek, gólt sem kaptak egy, a miénknél erősebb csoportban, és valszeg 100%-osan lesznek csoportelsők tükörsimán.
persze, mondhatjuk, hogy majd a clasicókon megmutatjuk, én leszek a legboldogabb, csak arra hívtam(hívtuk) fel a figyelmet, hogy nem az a két meccs a lényeg, hanem a többin nem szabad egyszerűen botlani, mert ezek nagyon nagyon keveset fognak, és ne hogy 7 vagy több ponttal többet szerezzenek a clasicokon kívül.
mondjuk egy premier leaguet, ami elvileg erősebb, meg lehet nyerni 80 ponttal is, ott belefér 10 vereség meg 4 döntetlen, itt viszont (persze nem biztos, hogy így lesz) de a clasicókon kívüli 36 meccsből jó lenne egy 95-öt alsóhangon összeszedni...tudom, sok, de a bajnoki címhez szerinetm kelleni fog ennyi.
és én csak attól félek, hogy túl sok lesz a botlásunk.
A BL-t sztem hagyjuk. Összességében erősebb a csoportjuk, mint a miénk, de az össze cspat kutyaütő a Realhoz képest. Nálunk viszont van egy Milan, ami szintén egyáltalán nem egy nagy szám, de mégis inkább tekinthető nagycsapatnak, mint a Lyon vagy az Ajax. Egyébként teljesen egyetértek veled. Hiába húznánk be a 2 klasszikust, amire jelenleg nincs nagy esély, akkor is ha 7 ponttal többet szednek, akkor már előttünk vannak. Egyszerűen bajok vannak a helyzetkihasználásunkkal. Minden meccset eddig behúzhattunk volna, ha a helyzeteink bemennek. A Real semmivel nem erősebb nálunk, egyszerűen csak hatékonyabb. Szinte helyzet nélkül rúgnak 4-et egy Espanyolnak, míg mi 2-0-ról egy perc alatt leadunk egy már megnyert meccset. Vhogy itt érzem őket jobbnak.shutterisland írta:ez meg a másik véglet, hogy mindenkit seggh.lyének kell titulálni, amiért csalódott, egyrészt a botlások miatt, másrészt meg azért, mert a madrid (jelenleg) a bajnokságban szárnyal, és még a bl-ben is látszik, hogy mennyit fejlődtek, gólt sem kaptak egy, a miénknél erősebb csoportban, és valszeg 100%-osan lesznek csoportelsők tükörsimán.
persze, mondhatjuk, hogy majd a clasicókon megmutatjuk, én leszek a legboldogabb, csak arra hívtam(hívtuk) fel a figyelmet, hogy nem az a két meccs a lényeg, hanem a többin nem szabad egyszerűen botlani, mert ezek nagyon nagyon keveset fognak, és ne hogy 7 vagy több ponttal többet szerezzenek a clasicokon kívül.
mondjuk egy premier leaguet, ami elvileg erősebb, meg lehet nyerni 80 ponttal is, ott belefér 10 vereség meg 4 döntetlen, itt viszont (persze nem biztos, hogy így lesz) de a clasicókon kívüli 36 meccsből jó lenne egy 95-öt alsóhangon összeszedni...tudom, sok, de a bajnoki címhez szerinetm kelleni fog ennyi.
és én csak attól félek, hogy túl sok lesz a botlásunk.
hát... pepe,ramos,arbeloa nélkül nem lesz könnyűab1daL írta:utána majd a Sevillához kell látogatni. Na majd meglátjuk!
idegenben a valencia nem lesz könnyű. otthon azért verni kéne a kis madridi csapatot,illetve a gijontól félek talán legkevésbé a háromból,bár ha az első kettő balul sül el,akkor baj lehetshutterisland írta: meglepne, ha a valencia-am-sevilla-bilbao-gijon ötös ellen nem gyűjtenék be a 15, de minimum a 13 pontot.
nekünk viszont innentől egyszerűen nem szabad hibázni, csak akkor fér bele 1-1 döntetlen, ha a madrid már mögöttünk van a tabellán.
aki meg a clasicókra 6 ponttal számol...szerintem a 4 is nagyszerű teljesítmény, ha csak azt nézzük, mennyire feljött az utóbbi 1-2 évben a madrid.
én inkább angolos focinak hívnámaki meg a clasicókra 6 ponttal számol...szerintem a 4 is nagyszerű teljesítmény, ha csak azt nézzük, mennyire feljött az utóbbi 1-2 évben a madrid.
Így van, én is csak nevetni tudok az állandó pesszimizmuson. Várjuk ki az adott meccseket és a trófeák osztását, nem kapja meg senki hamarabb és főleg nem érdemtelenül. Végigharcoltuk a meccset egy olyan Bilbao-val szemben, akik bár néha durvák, de borzasztó erősek, szimpatikusak és valódi gladiátorok, akik nagyon tudnak küzdeni a mezükért. Ehhez jöttek hibák és a talaj. Sajnos a meccs közepén már biztos voltam benne, hogy itt vagy nem szerzünk pontot ( vagy 1-et) vagy maximum szenvedve nyerünk egy góllal, de nem többel. Ilyen volt a helyzet, de azt nem mondhatjuk, hogy nem tettek meg mindent. Iniestának nem ment ma leginkább, a mester helyében őt vettem volna le Xavi helyett, mert bár a főnököt is pihentetni kell és őt zavarhatta leginkább a víz, de mégis jobban játszott és nagyon jól mozgatta a csapatot. Ininek voltak szép megoldásai,de nagy hibaszázalékkal dolgozott, sajnos a gólhelyzeteknél is. Lesz ez még így se, nincs probléma, tovább kell haladni az úton, mert magam nem látok itt mentális problémát, a keret pedig erősebb lett. Ha valamiért nem mi nyernénk egy-egy sorozatot, akkor az az ellenfeleink érdeme lesz, mert mi sokkal nem lettünk gyengébbek, sőt... A formaidőzítés pedig meglátjátok, hogy a szokásos lesz... Amikor a leginkább kell.ozsimiki írta:Igazából úgy gondoltam,h nem is olvasok el semmit sem, mert sajnos már tudható,hogy a legtöbb topikban mit ír a többség. És ez nagyon szomorú.
megdöbbenve látom,hogy nem csak újak játszák el ezt,hanem valaki már 3.éve folyamatosan odaadja egy-egy ilyen x után a bajnoki címet a Madridnak,aztán persze április környékén meg elszáll magától,és a Barcától egyaránt,hogy "nahmegmutattuk,h ki a király, a madridnak sansza nem volt stb"...
pár fórumer írásának örülök (pl Bob a bajnoki topikban,vagy itt Mikaos,Bányász,Abidal,stb), akik helyén tudják kezelni a szituációt,és nem szharják össze magukat MINDEN ALKALOMMAL,amikor a 4.éve csúcson levő csapatunk megenged magának 1-1 pontvesztést. Hozzáteszem,h IDEGENBEN, egy kumma nehéz pályán, nem egy futottak még mentalitású csapat ellen.
egyszerűen nem tudom megérteni a többséget, bár nem is feladatom, véleményemet leírtam azért.
meglepne, ha a valencia-am-sevilla-bilbao-gijon ötös ellen nem gyűjtenék be a 15, de minimum a 13 pontot.ab1daL írta:A Clásico előtti meccsei a Madridnak: Valencia idegenben (köv. forduló), Atlético Madrid otthon, Gijon idegenben. Nem könnyű menet. Egyből utánunk mennek a Sevillához, és nem sokkal később mennek a Bilbaohoz.
ez mondjuk elég problémás. szép dolog egy osasunát megszórni,de mint írtam korábban,a helyzetekkel gondok vannak és a nehezebb meccsek még hátra vannak.remélem cé lődözi tovább a gólokat,mert az mentheti a valagunkatAndris írta: Ja és a távolabbi jövőt illetően nemtom, de nekünk ellenben a madriddal asszem sok rangadónk lement már!
úgy érzem,hogy andris képes feldolgozni ezt a mértékű "sértést". mivel külön neki van címezve,így nem szívesen kérek mástól elnézést,de ha böki a szemed,akkor bocsáss meg!fater, miért nem mégy a madridistára pezsgőt locsolni inkább? Nem kell a feszültségkeltés...
fater, miért nem mégy a madridistára pezsgőt locsolni inkább? Nem kell a feszültségkeltés...daffy írta:no,akkor még sok ilyet kívánokAndris írta:Amúgy olyan jót ordítottam 2-2nél, mint talán utoljára Bellettinél. Nem teljesen, de szinte már megérte a pontvesztés az élményt!
javítottam az előzőt,nem tudom olvastad-e.
nektek mennyire zűrös a köv pár meccs a klasszikusig? értem ezalatt,hogy fáradtak lesztek-e várhatóan,sérültek,gány formában lévő tagok,stb?
Zaragoza otthon, Getafe idegenben, Levante otthon, Madrid, Vallecano otthon, Espanyol idegenben, Betis otthon, és ugye kimaradt a Málaga elleni meccs idegenben.daffy írta:nektek mennyire zűrös a köv pár meccs a klasszikusig? értem ezalatt,hogy fáradtak lesztek-e várhatóan,sérültek,gány formában lévő tagok,stb?
no,akkor még sok ilyet kívánokAndris írta:Amúgy olyan jót ordítottam 2-2nél, mint talán utoljára Bellettinél. Nem teljesen, de szinte már megérte a pontvesztés az élményt!
Amennyiben az a szerencse, hogy 20 összevissza csúszós-kipattogós helyzetből csak a végén tudtuk bevágni üres kapura, nagyságrendileg párban van azzal a szerencsétlenséggel, hogy a térfélen, ahol támadnunk kellett volna, egyáltalán nem lehetett focizni, nos úgy természetesen igazad van.Nazario írta:Ekkora szerencsével pontot menteni.Andris írta:Ugyanakkor örülhetnek a mai 3 pontnak, mert kétlem hogy ekkora szerencsétlenséggel fogunk még pontot veszteni idén.
ez sem tény? harmadszor fordul elő idén és mivel előtte írta,hogy november van,még nincs lefutva a bajnokság,erre aszondja,hogy ilyen nem lesz többet. akkor mi is a helyzet?lluisllach89 írta: Már érted miért mondjuk hogy megnövekedett az önbizalmad?