2011.11.07. 11:13:28
Sajnos nem láttam a meccset, mert volt valami gond a gépemmel és nem tudtam stream-et elindítani, a koliban meg nincs Sport TV, csak Eurosport. Úgy hallottam, hogy gyenge meccset játszottunk. Nem hoztuk azt a szintet, amin valójában vagyunk, hanem fásultabb, szegényesebb játékot játszottunk és az időjárási körülmények sem voltak ideálisak. Ez van, van ilyen is, sajnos. Aggasztó, hogy pontokat vesztünk, de mindig is fogunk, ha tetszik, ha nem. A madrid is fog, én személy szerint nem aggódom, minden évben volt hosszabb-rövidebb hullámvölgy a Pep-éra alatt és mindig mi vigyorogtunk a végén. A madrid most nagyon erős, az tény. De meg tudjuk fordítani ezt az eredményt és lehetünk bajnokok. Hiszem, hogy azok leszünk, remek a keretünk, meg fogjuk csinálni!
De amit én itt láttam tegnap este... Valósággal lincshangulat volt... Egy rohadt döntetlen miatt... Az egész csapat el lett temetve, bajnoki cím át lett adva a realnak és még sorolhatnám... Normálisak vagytok? Ti mit éreztek ekkor, mikor ezeket egyáltalán kiötlitek? Milyen mentalitás ez? Miylen szurkolók vagytok? Nem voltunk jók, ez van. De hogy huszon akárhány fordulóval a vége előtt, gyakorlatilag alig a szezon harmadánál nyavalyás 3 ponton már a s*ggeteket veritek a földhöz, na az kiábrándító, infantilis és beteges... Egy aranykorszakot akartok lezárni 3 pont fórral az ellenfél javára, mikor még a szezon felétől is távol vagyunk?! Nem tudom milyen szurkoló az ilyen, tényleg nem... Jóban és rosszban a csapat mellett, sosem tágulni mellőle! Aki itt volt a sikereknél, az legyen itt a kudarcnál is! Egyszer ennek is vége lesz, de nem ez lesz az a szezon... Így nem fog befejeződni, ilyen állománnyal, ilyen edzővel. Amikor Pep elmegy és Xavi, Puyol talán szögre akasztja az cipőt, akkor majd, a váltásnál lehetnek gondok, de most nem lesz ilyen, az biztos! Borzasztó, hogy egyesek mennyire nem bírnak veszteni. De még ha vesztettünk volna is, nincs olyan probléma, ami miatt el lehetne temetni a történelem egyik legjobb csapatát (nemzetközi szinten)...
Gondolja már itt át mindenki, hogy most mit szeretne kezdeni magával, mert aki felesleges hülyeségeivel tesz tanúbizonyságot a kishitűségéről, az inkább ne is írjon... Temetni a csapatot ezek után... Majd ha kiesünk a BL-ből, meg a kupából és jól le leszünk maradva a madridtól, egyértelmű kedvtelenség látszik mindenkin a meccseken, majd akkor kezdjünk már könnycseppeket hullajtani... Röhejes, egyszerűen röhejes, hogy egyesek mennyire sötétek...
Football, bloody hell. /SAF/