Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jó. én már át is kékeztemmessideco írta:Köszi a meglátást, használni fogjuk!
A sötétkék szín tetszik?
Hát izé ne... Könyvben sokkal jobban átérezhető az egész folyamat.sjay írta:/mechanikus_narancs_6
nem vagyok én pap, honnan tudnám?messideco írta:Visca el barca! Elküldöd p.ü-ben a többi jelet is a Jelenések könyvéből?
Hú de jó hogy felhoztad. Terence Hillnek van egy filmje a fenti témában, nagyon rég láttam, de imádtam, és ismét kedvet kaptam hozzá, mert megkoptak az emlékeim a filmet illetően;mondjatok olyan 'műfajában kiemelkedő' filmeket amik a Francia Idegenlégióról szólnak, és főleg/inkább a harc legyen a fő téma.
A légiós, van Dammeval.csabooo írta:mondjatok olyan 'műfajában kiemelkedő' filmeket amik a Francia Idegenlégióról szólnak, és főleg/inkább a harc legyen a fő téma.
tegnap megnéztem hogy mi ez,hát van egy online könyvtáram,ahova fel lehet tölteni képeket,zenéket,viszont a fájlméret korlátolt,így egy film pl. már nem megy fel. ezért van egy sima mappám is a gépen,ahova ha bemásolom a cuccot,akkor elkezdi feltölteni és elvileg ha kész van akkor megjelenik az online könyvtáramban is.messideco írta: valaki érti a dropbox használatát
Doctore kajak úgy néz ki mint Abidalkanty írta:http://www.origo.hu/teve/20111107-ilyen ... video.html
Kíváncsian várom. Az első évad nagyon tetszett, aztán betették ezt a 6 részt, ami az előzményeket mutatta, na az már nem kötött le annyira.
minden sorozatot az motivál,hogy hogyan csináljanak belőle még több pénzt.visca el barca írta:
lost kapcsán nem az utolso részre gondoltam, hanem arra hogy az 5.-6- évad teljesen feleselges volt. tipikusan hogyan csinaljunk még több pénzt...
lost kapcsán nem az utolso részre gondoltam, hanem arra hogy az 5.-6- évad teljesen feleselges volt. tipikusan hogyan csinaljunk még több pénzt...csababarca írta:Ízlések és pofonok.
Himym számomra még mindig a legjobb szitkom (Jóbarátokkal együtt). Megunhatatlan, számomra egy rész sem unalmas.
Lost meg így volt jó, az utolsó rész brutálisan jó volt. De ez is olyan,kinek mi jön be. Számomra akkor lett volna béne sorozat,ha egyszerűen csak elcsónakáznak a szigetről,vagy jönnek,és megmentik őket az illetékesek.
oh, nem, a hogyan csesszünk egy jo sorozatot, az a lost voltEazzy írta:Nem volt véletlen, hogy kaszáltam is, mert nem tetszett. Pont ahogy mondod. Kihagytam két évadot, mondom meglesem, hátha kiderül ki a muter. Rossz ötlet volt elismerem.
Egyébként az első három évad nálam toronymagasan az egyik legjobb szitkom. Azóta csak lefelé megy. Ami most van az már a túlzások túlzása. A hogyan csesszünk el egy jó sorozatot.