Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Semmire sem jó, csak lehet vele villogni.Cumbee írta:Grat! Megdolgoztál érte.Amúgy a támogatók száma jó valamire? Láttam már többször, hogy van ilyen, de nem tudom, hogy mire jó.
Grat! Megdolgoztál érte.MichaaBee írta:Menőznék egy kicsit, nézzétek el.
Fel a szamárlétrán 2011-11-07
A csapatod a legjobb 50 között volt rangsorolva
Helyezés: 49
Miskolc régió csapatai:
1 . Ezeréves Sólymok 6. NB I
2 . Fiskális FC 2. II.1
3 . A.S.C. Mike 1. III.14
4 . Mintha a telefonba azt mondanám, hogy HÜLLŐ! 3. III.9
5 . Diósgyőri VTK 4. III.5
Ez pedig már támogatói funkció és köze sincs a csapaterősséghez, de örülök neki.![]()
A legtöbb támogatóval rendelkező csapatok
1. A.S.C. Mike 207
2. AS GialloRosso 49
3. FC Fuss Utána 41
4. Sagrada Família 39
5. Hali 32
6. Alibi FC 30
7. Goblin Spuri FC 30
8. Ütős FC 29
9. Moslék 26
10. Szia cica, Laci vagyok! 26
11. Romleo 26
12. FK Pentele 25
13. Kisördög 23
14. Zalán&Milan FC 22
15. Halimba Fc. 22
Szerencsémre a 7. és 8. fordulóban játszok ellene, addig pedig az új kp-imnak föl fog menni a hűsége.Cumbee írta:Tippelek: középpályát edz és van pár saját nevelésű játékosa.Barcaman1993 írta:HÖ! Ezt nem hiszem el. Ezt nem értem. Simán nyertem 5-1-re, nem is ez a probléma, de mit látok. Az előző és bajnoka, akinek tavaly jó átlagos volt azt hiszem a legmagasabb kp-ja, fogta és igazolás nélkül nagyszerű átlag felettire fölvitte. Így nem valószínű, hogy sok esélyem lesz...
Az előző kérdésre: Igen, segít kideríteni, szal ha lényegében mind1(márpedig az) hogy milyen eredményt érsz el az ifi meccseiden, akkor hagyd azon és ne változtasd!
Rólam: Az előző szezonban 2. lettem, 1 ponttal lemaradva az elsőtől, így idén az első meccsemet a tavalyi elsővel játszottam. Beállítottam a csapatomat f*szán, erre elfelejtem átállítani a PIC-et normál játékra. Ki is kaptam 2-1-re és kb a középpályán buktam a meccset. Ha normált játszom nem ő, hanem én nyerem a birtoklást és tuti más a vége...
Ahogy előttem írták már,vagy kp edző a srác, vagy a hűségbónusz dobta meg ennyire az értékelést! Vagy esetleg mind2... (és akár még motsolhatott is)Barcaman1993 írta:HÖ! Ezt nem hiszem el. Ezt nem értem. Simán nyertem 5-1-re, nem is ez a probléma, de mit látok. Az előző és bajnoka, akinek tavaly jó átlagos volt azt hiszem a legmagasabb kp-ja, fogta és igazolás nélkül nagyszerű átlag felettire fölvitte. Így nem valószínű, hogy sok esélyem lesz...
Nagy grat! Az a lényeg, hogy a 3 pont a zsebben van, ha sikerül a középmezőnyben végezned, akkor az már rohadt szép teljesítmény.MichaaBee írta: Más: nagy meglepetésre (és sok szerencsével) sikerült 4-0-ra behúznom első harmadosztályú bajnokimat. Ha minden igaz, akkor hétfőn ezzel 50. helyen leszek rangsorolva az országban.
Hogyne segítene?Barcaman1993 írta:Egyáltalán a kreatív játék elősegíti, hogy kiderüljön, hogy milyen specük van? Mert ha nem, akkor fölöslegesen nyomom ezt a taktikát.
Tippelek: középpályát edz és van pár saját nevelésű játékosa.Barcaman1993 írta:HÖ! Ezt nem hiszem el. Ezt nem értem. Simán nyertem 5-1-re, nem is ez a probléma, de mit látok. Az előző és bajnoka, akinek tavaly jó átlagos volt azt hiszem a legmagasabb kp-ja, fogta és igazolás nélkül nagyszerű átlag felettire fölvitte. Így nem valószínű, hogy sok esélyem lesz...
Egyáltalán a kreatív játék elősegíti, hogy kiderüljön, hogy milyen specük van? Mert ha nem, akkor fölöslegesen nyomom ezt a taktikát.Cumbee írta:Ennyit tudsz tenni. Innentől már a szerencsétől függ, hogy épp dobja-e edzésriportban, de egyébként simán elképzelhető, hogy mostanában pont nem húztál speces emberkéket.Barcaman1993 írta:Dániel Németh (335850149)
Egy kérdés. Hogyan tudom növelni annak az esélyét, hogy kiderítsem a játékosok specjeit? Kreatív játékot szoktam nyomni, de nem igazán volt mostanában egy sem. Kösz a segítséget.
Ennyit tudsz tenni. Innentől már a szerencsétől függ, hogy épp dobja-e edzésriportban, de egyébként simán elképzelhető, hogy mostanában pont nem húztál speces emberkéket.Barcaman1993 írta:Dániel Németh (335850149)
Egy kérdés. Hogyan tudom növelni annak az esélyét, hogy kiderítsem a játékosok specjeit? Kreatív játékot szoktam nyomni, de nem igazán volt mostanában egy sem. Kösz a segítséget.
Amit itt a 2. bekezdésben leírtál az is egyértelmű a számomra. Ezzel számoltam. Természetesen olcsóbb lett volna 18 évesen, de azért ez az ár amivel többet fizettem vissza fog jönni. Így azért erősebb lesz a támadásom, mint simán jó, vagy remek csatárokkal. Szerettem volna egy embert, aki megnyomja egy kicsit a támadást. Egyébként az előző szezonomban is volt 2 ember, akit 17 végén vettem relatíve drágán aztán az eladásnál nagyon szép hasznot hoztak. Úgyhogy ez annyira még nem biztos, hogy probléma. Ráadásul az is jó benne (meg az összes többi csatárban, akit veszek), hogy most még elég alacsony a fizujuk, de mikor olyan világklasszis szint felé fognak érni az a -20% nagyon jól fog jönni a magyar származásuk miatt. Én nem aggódok. Ráadásul úgy néz ki, hogy több bevételem van a játékoseladásokból, mint amennyit számoltam, ezért egy kis plusz kiadás már nem oszt nem szoroz.MichaaBee írta:Hiába nem pontos az árbecslés, árösszehasonlításra maradéktalanul alkalmas. Az a szépsége, hogy nem mindenki tudja használni és nem ért annyira a játékhoz, hogy felmérje egy 80 napos és egy 3 napos közötti különbséget.
A leigazolt játékossal kapcsolatban pedig el kell, hogy keserítselek, nem okoskodni meg ünnepet rontani akarok, csak jobb ha tudod. Az gondolom világos Neked is, hogy ez a játékos sose lesz U20-as válogatott, de még nagyválogatott se nagyon. Viszont épp abba futottál bele, amit Te magad mondtál, hogy nem ugyanaz egy 3 napos és egy 100 napos játékos. Ezt a csatárt 2-3 milláért meg lehetett volna venni megfelelő tetején, amikor felhozták akadémiáról.Persze most nem azt mondom, hogy kidobtál 140 millát az ablakon, mert majdnem egy szezon edzést megspóroltál vele. Csak ezt meg is fizetted.
Egyszer nekiülök már majd számolgatni és kitalálom, hogy mennyi az, amit egy 17 év végi edzett játékosért megéri kiadni....
Természetesen jobb áron mennek a megfelelő gólszerzésűek, de nagyon nehéz őket összehasonlítani. Ahogy elnéztem elég alacsony áron viszik mind2-őt, gondolom a végén ugrik föl az áruk. Az árbecslés meg használhatatlan, mert nem mindegy, hogy 17/10-es, vagy 17/100-as. Abban reménykedek, hogy a következő edzésen szintet lép és akkor nem kell számolgatni. Bárcsak szintet lépneMichaaBee írta:Ha 17-en fölül max 2-3 edzés kell neki, akkor az még belefér. Több semmiképp sem.
szerk.: ez fontos és most jutott eszembe: nézd meg a most átadón lévő játékosoknál, hogy mennyit jelent ugyanilyen képességek mellett a +1 szint gólszerzés. Ha jelentősen többet, akkor edzd ki neki, ha nem, akkor hagyd középszerűn és térj át a szélsőjátékra.
Ha 17-en fölül max 2-3 edzés kell neki, akkor az még belefér. Több semmiképp sem.Barcaman1993 írta:Hát épp ez az. Mikor infót adott Németh gólszerzéséről, akkor középszerű szinten volt. Azóta már jó pár edzést kapott, de nem tudom még, hogy mennyi kell. Már csak 1 edzésem lesz ha jól számoltam 17/0-ig. Szerintem már sok edzés nem kell neki, sztem olyan 3-4 edzést már legalább kaphatott középszerű szinten. Szerinted esetleg így hozzam föl 17/0-án, vagy mondjuk 17/15-ön megfelelő gólszerzéssel? Na most számítana piszkosul sokat a laptopom bénasága miatt elvesztett 1 edzés.MichaaBee írta:Ha Németh elérte a megfelelő gólszerzést, akkor jöjjön fel egyből. De ha sokára fogja elérni, akkor hagyd a fenébe és jöjjön 17/0-nál. Az elég egyértelmű, hogy Marosvölgyit nem tudod edzeni, szerintem 18 végére alig lennél meg vele. Nyilvánvaló, hogy a 3 szélsőjátékosodat kell edzened, ők fiatalok és reményteljesek.
Hát épp ez az. Mikor infót adott Németh gólszerzéséről, akkor középszerű szinten volt. Azóta már jó pár edzést kapott, de nem tudom még, hogy mennyi kell. Már csak 1 edzésem lesz ha jól számoltam 17/0-ig. Szerintem már sok edzés nem kell neki, sztem olyan 3-4 edzést már legalább kaphatott középszerű szinten. Szerinted esetleg így hozzam föl 17/0-án, vagy mondjuk 17/15-ön megfelelő gólszerzéssel? Na most számítana piszkosul sokat a laptopom bénasága miatt elvesztett 1 edzés.MichaaBee írta:Ha Németh elérte a megfelelő gólszerzést, akkor jöjjön fel egyből. De ha sokára fogja elérni, akkor hagyd a fenébe és jöjjön 17/0-nál. Az elég egyértelmű, hogy Marosvölgyit nem tudod edzeni, szerintem 18 végére alig lennél meg vele. Nyilvánvaló, hogy a 3 szélsőjátékosodat kell edzened, ők fiatalok és reményteljesek.
Már pont kérdezni akartam, h csak nálam nem volt edzés, mert szintlépéseket várok és semmi változás nem történt.Barcaman1993 írta:Miért nincs még mindig edzés? Cumbee ez a szélső nagyon brutális, csak már egy kicsit öreg.