Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jólvan, amint módomban áll, megnézem. A Laurence Olivier-es verziót még régen láttam, akkor tetszett, lehet hogy most mindkettőt beadom egyszerre.visca el barca írta: KURDT!
HA OLVASOD EZT A HSZ-T, KÉRLEK NÉZD MEG A MOVIET ÉS VITÁZZUNK EGY NAGYOT!![]()
http://www.port.hu/zsoldoskatona_il_sol ... lm_id=8709csabooo írta:jöhetne valami jó kis zsoldos katonás film.
valami tipp ?
d úgy érti szerintem, hogy az ilyen filmeket pont azért szereti,aki szereti,mert csak kikapcsol,és nem kell agyalni közben, csak lesni ki kit mennyire lő szét.csabooo írta:engem valamér nagyon megfogott, nem tudom titeket lehet ha nem, de nekem nagyon bejött.d írta: Aztakuvva!
Azért szép, hogy valaki az Expendablest a sztorija miatt szereti... mert "nem a szokásos".![]()
![]()
ezért jöhetne még hasonló film is, valaki nem tud ?
Na jön is lefelesjay írta:Huhú srácok!!!
Attack the block/Idegen arcok
Most fejeztem be a filmet és kellemeset csalódtam. Ha akartok egy nagyon jót szórakozni, akkor ajánlom nektek ezt az akció,vígjáték,sci-fi,horrort
9/10
engem valamér nagyon megfogott, nem tudom titeket lehet ha nem, de nekem nagyon bejött.d írta:Aztakuvva!csabooo írta:húú nagyon jó film volt ez a The Expendables, nekem legalábbis nagyon bejött.Valami hasonló filmet esetleg valaki tud ajánlani ? lényeg hogy ne az a szokásos 'ölünk' sztori legyen, hanem valami csaj is pl, vagy akármi... mint ez a film is.
Azért szép, hogy valaki az Expendablest a sztorija miatt szereti... mert "nem a szokásos".![]()
Aztakuvva!csabooo írta:húú nagyon jó film volt ez a The Expendables, nekem legalábbis nagyon bejött.Valami hasonló filmet esetleg valaki tud ajánlani ? lényeg hogy ne az a szokásos 'ölünk' sztori legyen, hanem valami csaj is pl, vagy akármi... mint ez a film is.
A film után elolvastam, azt hiszem Ultrasur (nem tuti..) ajánlására. Nekem a film sokkal jobban bejött. A kritikát amúgy nem én írtam , nekem az egyik személyes kedvencem a filmmessideco írta:Hát izé ne... Könyvben sokkal jobban átérezhető az egész folyamat.sjay írta:/mechanikus_narancs_6
Ajánlom nagyon, hogy olvasd el. Megéri
szerk: visca el barca, bocsi, nem téged kerestelek. Megtaláltam :
endless loop? (a fogalom jelentése tiszta, de itt hol az endless loop? újra forgatják a már egyszer, valóságban megtörténteket? ez lenne az?)kurdt írta:Egy szóban megfogalmazva: szatíra.visca el barca írta:
Robert Altman: The Player (1992)
először is, talán nem lövök spoilert azzal, h szó sincs vigjatekrol, inkább a thriller és a dráma mezsgyéjén mozgó film volt ez.
[...]
szívesen megkérdezném altmant h mi célja volt ezzel a filmmel, mert én nem jöttem rá... bemutatni halivúdot? vmi önmarcangoló drámát csinálni? vagy mi?
Most muszáj egy kicsit sárgáznom:
Gondolj az első jelenetre: egy udvaron mindenféle embereket látunk, ketten közülük arról beszélgetnek, hogy mennyire bénák az olyan nyitányok/jelenetek, amikben naygon sokáig nincs vágás. Amikor őket másodszorra látod, akkor esik csak le, hogy épp egy ilyen jelenetet nézel...és szerintem ez zseniális!
Arról nem is beszélve, hogy a végére egy 'endless loop' lesz az egészből...
Egy szóban megfogalmazva: szatíra.visca el barca írta:
Robert Altman: The Player (1992)
először is, talán nem lövök spoilert azzal, h szó sincs vigjatekrol, inkább a thriller és a dráma mezsgyéjén mozgó film volt ez.
[...]
szívesen megkérdezném altmant h mi célja volt ezzel a filmmel, mert én nem jöttem rá... bemutatni halivúdot? vmi önmarcangoló drámát csinálni? vagy mi?