Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az lehet, hogy elé jött volna ki, de ahogy Alonso is elismerte, hogy az utolsó etapon(keményebb gumikon) jobb volt a Meki tempója(Mint, ahogy eddig mindig küszködött a Ferrari ezeken az abroncsokon).Ha a HRT nem jön ki Alo elé a box előtt, lett volna még esélye megelőzni Hamit, de viszont így esélytelen volt.![]()
így, h ezt írtad tuti nem fogják leírni, csak azért is.ozsimiki írta:5ből 3 megvolt, még van két tag,akitől várom ennek a komoly kaliberű dolognak a felhozatalát.
(ezt majd törölöm,vagy szerkesztem onra
)
ozsimiki írta:Jellemző...
szóval aki kezdi, az nem ovi,csak ugratás,aki hasonlóképp reagál,az már sértés
legközelebb nem kell elkezdeni,mint írtam alább.
Nem hogy inkább ünnepelnéd Hamilton győzelmét, aki 100%ban kihasználta,h a leggyorsabb nincs már a mezőnyben![]()
Arról nem tehetek,h a neked címzett viccelést személyes sértésnek vetted,mint ahogy a Vettelre általában bárkitől írt dolgokat.Elkezdted itt magyarázni,meg Hamiltonozni pedig talán kitűnt a dolog,h ugrattalak.És írtam,h nem különösebben érdekel,h ki nyalókázza Vettelt a boxban,cs feltűnt,h ennyire megrohamozták egy semmiség miatt.Ennyi.Ha nagyon be akartam volna neked szólni,akkor azt írom,h remélem hamarosan kirúgják a magas paripát,a koncon végre marakodók,akinek dobott egy csontot a nagykutya... De nem teszem,mert nem ollan fajta vagyokozsimiki írta:Gondolom ezt biztos forrásból tudod. Most mutatták a kamerák,ennyi. Azért ne menjünk át már oviba lassan,h most abba kötsz bele egyrészről,h valaki szomorú mert kiesett az élről +hogy ezért vigasztalja a saját csapata +Bernie /aki mint írtam, máshoz is ment már oda ilyen szituban, Schumihoz tuti,de láttam már Alonsonál is, meg más fejest pl Hamiltonnál is anno/. Hiányozhat már neked,h vkit izomból kilökjön,h lehessen valós okok miatt is megtalálni. Az ilyen reakciók miatt már lassan úgy tűnik.
Szerintem hagyjuk,az ilyen "vérlázító" szituációk felhozatalát![]()
Én nem Hamival hasonlítgatom és azt sem mondtam,h őt senki se vígasztalnáozsimiki írta:egyrészről, honnan tudod,h fekete barátodat nem vigasztalná senki ha vezető helyről kiesne? szerintem de. Bocsánat,h szeretikmiihii írta:Ozsi,
te is már a repcsin ülsz,h pátyolgasd egy kicsikét szeeeegény Vettelt?Amilyen hosszú a sor,simán odaérsz még
De tényleg,minek ennyire nyalogatni a gyereket?Egy rakás ember esett már ki,volt h VB-ok,mégsem szaladt mindenki oda vígasztalni.Pláne nem egy ilyen eset után...Nah,mindegy,talán a VB cím majd segít neki elaludniBernie meg máshoz is oda szokott menni.
az meg ne legyen Vettel hibája,hogy mutatják a kamerák. a legjobbat még ilyen szituban is szokás![]()
Webber, hanyadszor játssza már el,h nem tud egy előzést végigvinni? Bár a Mekik egyenesben gyorsak.
szerk: ha a VB mégse segítene neki elaludni, elég visszanézni Hamilton unalmas fejeit az utóbbi versenyekről![]()
egyrészről, honnan tudod,h fekete barátodat nem vigasztalná senki ha vezető helyről kiesne? szerintem de. Bocsánat,h szeretikmiihii írta:Ozsi,
te is már a repcsin ülsz,h pátyolgasd egy kicsikét szeeeegény Vettelt?Amilyen hosszú a sor,simán odaérsz még
De tényleg,minek ennyire nyalogatni a gyereket?Egy rakás ember esett már ki,volt h VB-ok,mégsem szaladt mindenki oda vígasztalni.Pláne nem egy ilyen eset után...Nah,mindegy,talán a VB cím majd segít neki elaludni
Az én tippem viszont így jött be telinekmiihii írta:
Vettel rohadjon meg,elrontotta a telimet az időmérőre:
Két futammal ezelőtt már megszerezte egyszer,az volt a végre valahárapiton írta: Szegény Hamilton, elég keserű arcot vágott az edzés után, azt hitte, hogy most végre valahára összejön a pole.