Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen,ő is csatlakozott a 20 millások klubjához.Ugye ez egy bűvös határ,amit férfiaknál már jópáran,de nőknél is néhányan már elértek.ozsimiki írta: Nem oly rég talán még Kurdt írta,hogy pl Will Smith 20milla alatt nem vállal filmet. Ill neki már annyi a tarifája.
Igen.miihii írta:Ezen felül ugye ha azt vesszük,h egy nagyobb név simán eltesz ugyanennyit mozifilmenként,akkor nem is olyan túlzás.Főleg,h egy mozi másfél-két óra,ez meg a tízszereseozsimiki írta:
+ott van még,hogy okosak is, tudják,h most szinte bármit megadnak nekik,és ki kell használni. Lehet ezután nem lesz pl Hall ennyire híres sorozatban, most kell megszednie magát, lehet gondol a jövőjére is,vagy a gyerekeiére. stb,stb,stb
egyszóval: nem ítélem el őket emiatt.![]()
És sztem igencsak durván jól hozza a karaktert,pedig ezt sem lehet egyszerű eljátszani
Ezen felül ugye ha azt vesszük,h egy nagyobb név simán eltesz ugyanennyit mozifilmenként,akkor nem is olyan túlzás.Főleg,h egy mozi másfél-két óra,ez meg a tízszereseozsimiki írta:visca el barca írta: nem semmi pénzsóvár a csávóamugy nem akkora szinész h ekkorákat szakitson
(hejj de fogtok most ezert utalni
). soha nem értettem ezeket a "pár" dolláron vitatkozó embereket... legen szó akár színészről, akár sportolóról..mert aztán nem mindegy h 10 vagy 12 millió dollárt kap egy évadért...
+ott van még,hogy okosak is, tudják,h most szinte bármit megadnak nekik,és ki kell használni. Lehet ezután nem lesz pl Hall ennyire híres sorozatban, most kell megszednie magát, lehet gondol a jövőjére is,vagy a gyerekeiére. stb,stb,stb
egyszóval: nem ítélem el őket emiatt.
én próbálok belegondolni,és megértem mind őt,mind a többit is.visca el barca írta:nem semmi pénzsóvár a csávóRobcsyy írta:Dexter +2amugy nem akkora szinész h ekkorákat szakitson
(hejj de fogtok most ezert utalni
). soha nem értettem ezeket a "pár" dolláron vitatkozó embereket... legen szó akár színészről, akár sportolóról..mert aztán nem mindegy h 10 vagy 12 millió dollárt kap egy évadért...
nem semmi pénzsóvár a csávóRobcsyy írta:Dexter +2
Jííííííhhhhálui1698 írta: Fuck Yeah!
Valahol ezek a szavazatok vannak amúgy összesítve? Excel táblázat pl.messideco írta:Végre még egy tag, akinek tetszik ez a film. Amúgy én kilencest adtam rá
+1 már nekem is csak 1 van. Abból is maradt kb. 40 perc.lluisllach89 írta:Nem filmjeivel, hanem csak 1 filmmel. Legalábbis én.
Nem filmjeivel, hanem csak 1 filmmel. Legalábbis én.messideco írta:visca el barca:
Na ne...szogass tovább vele![]()
![]()
Az első kör filmjeivel adósak:
-Mezner2
-lui
-sjay
-lluislach89
dzsekicsent és a filmjeit én is utálom, de hát azok is pont annyira ázsiaiak, mint amennyire a following művészfilmsocio66 írta:ez megint jól hangzik számomra,mert ki nem állhatom az ázsiaiakat.visca el barca írta: nagyon-nagyon réteg film, uhogy akinek nem jönnek be az ázsiai és/vagy szamurájos témák, az durván végig fogja szenvedni.
nem bírom a kinézetüket,a nyelvüket,a szokásaikat,legszívesebben felgyújtanám az összes kínai boltot és kajáldát.röviden kb ennyi.
a jackie chan-filmeket sem szeretem,bár ez biztos szentségtörés sokaknál.
ez megint jól hangzik számomra,mert ki nem állhatom az ázsiaiakat.visca el barca írta: nagyon-nagyon réteg film, uhogy akinek nem jönnek be az ázsiai és/vagy szamurájos témák, az durván végig fogja szenvedni.
messideco írta:Lehet, persze. Ha itt vagy, írd le