Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha lenne elég pénzem meg ötletem és egy profi ember aki megcsinálná, simán beülnék fájdalmat tűrveshutterisland írta:nekem is nagyon tetszenek, van is már néhány, de igazából egy ilyet csak szalonban csináltatnék (a home tattoo-sok közül is sok nagyon ügyes, csak mégsem annyira bízok bennük) viszont nagyon drága lenne.
meg hát a fájdalom sem mellékes...viszont betyárjólnézki
Egy viking temetőt ábrázól,latin felirattal: Mors certa,hora incerta. A halál biztos,de hogy mikor jön, bizonytalan.MessiFan írta:Tyűű ez brutálisan néz ki. Imádom az ilyen teljes tetkókat. Egyszer lehet én is teletetováltatom a karomat, csak fogalmam sincs mi lenne rajta
Tyűű ez brutálisan néz ki. Imádom az ilyen teljes tetkókat. Egyszer lehet én is teletetováltatom a karomat, csak fogalmam sincs mi lenne rajta
Nálam ok.Fecooo írta:aki 3.6-os Firefoxot használ, azoknak megy az NSO?
nekem tartalomkódolási hibát ír ki, chrome-mal nincs baj...
Teljesen egyetértek.Mihu írta:Nemtudom Ti hogy vagytok vele, de nekem a Sport TV-n ez a Harmadik félidő nevű cirkusz nagyon irritál. Eddig a Sport TV számomra az egyszerűséget de egyben a szakértelmet jelentette. De ez a műsor lerombolt mindent. Gondolom hogy Nyilasiéknak meg a meghívott focistáknak is milyen izgalmas és érdekes lehet egy ilyen bohóckodásban szerepelni, bár hát nekik is pénz a pénz...
44 szó, 499 karakter.S.Agüero írta:nektek mennyi sikerül?
https://www.facebook.com/acershop.hu?sk ... 7139920112
nekem 14 szó és 645 karakter, de egyszer 17b szó is összejött, csak ott kevesebb karakterrel.
![]()
Mihu írta:Nemtudom Ti hogy vagytok vele, de nekem a Sport TV-n ez a Harmadik félidő nevű cirkusz nagyon irritál. Eddig a Sport TV számomra az egyszerűséget de egyben a szakértelmet jelentette. De ez a műsor lerombolt mindent. Gondolom hogy Nyilasiéknak meg a meghívott focistáknak is milyen izgalmas és érdekes lehet egy ilyen bohóckodásban szerepelni, bár hát nekik is pénz a pénz...
de nem járokshutterisland írta:Firefox írta:gyerekek kiszabott rosszul vagyok már kábé este 7től folyamatosan hányok, fos.ok., minden bajom van @
ez valami vírus lehet amúgy, én is átestem rajta, csak szerencsére csak hányinger volt a hányás helyett...szerintem megmentett, hogy magas dózisú vitamint szedek egy ideje.
a jó oldala, hogy ha suliba jársz még., akkor legalább egy hét pihi.![]()
jobbulást.
Firefox írta:gyerekek kiszabott rosszul vagyok már kábé este 7től folyamatosan hányok, fos.ok., minden bajom van @
Igen, én is tapasztaltam. Szerintem jó dolog, de én is meglepődtemMessiFan írta:Tegnap este félbehagytam egy kosármeccset a jútyubon, és ma mikor megnyitottam ott kezdte el ahol befejeztem. Ilyet mióta csinál?:D