Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
felszólalok!sjd írta:A Gyűrűk Ura csak egyetlen okból nem tetszhet, és az az, hogy a könyvet előbb olvastad és úgy láttadbence-barca írta: Mellesleg nekem a Gyűrűk ura olyan, mint sokaknak a Star Wars.
(ha pedig nem olvastad a könyvet, akkor "pokolra vagy annál rosszabb helyre" küldelek![]()
)
nah, én vagyok a legbecsületesebb filméző és az én pontjaim maradtak lemessideco írta:http://data.hu/get/4452088/Eurobarca_Filmklu.xls
Itt a lista az értékelésekről. Ha valami nem őkés, zaklassatok
Star Warsot én sem szeretem, mondjuk minden sci-fit nagyjából utálokFtcSikiHun írta:Sokszor kérdezitek, hogy kinek melyik film a kedvence. Na de ki melyik filmet utálja a legjobban?
A Gyűrűk Ura csak egyetlen okból nem tetszhet, és az az, hogy a könyvet előbb olvastad és úgy láttadbence-barca írta: Mellesleg nekem a Gyűrűk ura olyan, mint sokaknak a Star Wars.
Na ez egy olyan mondat volt, amiért most sokan a pokolra vagy annál rosszabb helyre küldenek...visca el barca írta:
sőt, a star warsot is utálom (max az ujabbakat "élveztem" a technika miatt)
nah ez egy nagyon jo kérdés. luihoz hasonloan pl én is utálom a westerneket. mára, filmezés terén nagyjabol eljutottam odaig, h olyan filmnek neki sem kezdek amirol tudom h nem az én világom (pl. ilyen másnaposok és hasonlo "sztár" mozi filmek)FtcSikiHun írta:Sokszor kérdezitek, hogy kinek melyik film a kedvence. Na de ki melyik filmet utálja a legjobban?
James Bond filmekkel lehet kikergetni a világból, meg a western se az a műfaj amiért ugrálok.FtcSikiHun írta:Sokszor kérdezitek, hogy kinek melyik film a kedvence. Na de ki melyik filmet utálja a legjobban?
Nálam talán a Bazi nagy film a nyertes. Egyszerűen borzasztó volt.FtcSikiHun írta:Sokszor kérdezitek, hogy kinek melyik film a kedvence. Na de ki melyik filmet utálja a legjobban?
Ilyeneket hogy hagyhattál ki eddig:Dmessideco írta: Estére melyiket vállaljam még be? Játssz/ma vagy Hét élet?
Én mindkét filmet szeretem, de a Játszmát jobban, úgyhogy szerintem kezd azzal.messideco írta:Estére melyiket vállaljam még be? Játssz/ma vagy Hét élet?
Direktben nem de már láttam kb a felét.messideco írta:Még egyiket sem nézted meg, ugye?ultrasur írta: Majd pótlom a filmklubbos elmaradásaimat és leszek az utolsó ajánló.![]()