Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Esetleg kezdj el nekik szurkolni.Ilúvatar írta:Na itt már nem nézem... hulladék ez a Barca. 6 pont difi, plusz az el clasico --> 9 pont difi lesz.
Grat Madrid, tiétek a kupa. Megyek vissza tanulni államira... pá.
Szerintem Pep sem tudja. Majd azt mondja meccs után, hogy "Alexis csak most tért vissza nem bír még 90 percet". Ugyan úgy érthetetlen ez a csere mint a Thiago - Keita.Messa írta:Valaki magyarázza el azt, hogy miért. Miért Alexisnek kell lejönni, aki a csapat legjobbja volt? Villa miért játszik végig úgy, hogy NB2-es szintet hoz?

ma NB3-ba jobbat nyújtottamMessa írta:Valaki magyarázza el azt, hogy miért. Miért Alexisnek kell lejönni, aki a csapat legjobbja volt? Villa miért játszik végig úgy, hogy NB2-es szintet hoz?
én meg azt olvastam, hogy ha kikapunk akkor kínaiak felvásárolják az egész csapatot és zoknigyárat csinálnak belőle.lluisllach89 írta:Állítólag diszkvalifikálnak minket a király kupából és persze a Bl-ből is.ronaldinho89 írta:pff vége a szezonnak ha most kikapunk. komolyan mondom nem hiszem el amit csinálunk.

Gratulálok.Ilúvatar írta:hulladék ez a Barca.

embence-barca írta:Ezt nem hiszem el rákapcsolok a streamre és 1-0.
X sem lenne jó, nem, hogy a vereség. Akkor jelenleg 6 pont a difi, Xszel 5. Ha ezek az eredmények születnek egy győzelemmel sem előzünk Clássico után...
Állítólag diszkvalifikálnak minket a király kupából és persze a Bl-ből is.ronaldinho89 írta:pff vége a szezonnak ha most kikapunk. komolyan mondom nem hiszem el amit csinálunk.