Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Miért? Mert azt teszik ami a dolguk?Kelemen Berti írta:a getafének mihamarabbi kiesést kívánok

Bocs rosszul fogalmaztam: az idegenbeli bajnoki mérkőzéseinkre gondoltam. Folyamatosan csak toszogatunk, nincs meg az átütő erő.Gauchomester írta:...

Dehogy higgadok le, nemtudja összerakni a kezdőt sem.Rewolution5 írta:légyszives higgadj le ... semmi szükség erre a beszédre,Kash írta:Kezdem azt hinni, hogy pep csak a Barcának köszönheti a kupákat, önmagában egy sz*r edző, komolyan. Minek hozta le Alexist???????????? Villa, kérlek a ziccereket rúgd be.

Ja ilyen...nem vertük a madridot a szuperkupában, sem a portót, sem amilant, nem vagyznk veretlenek sem még...komolyan egyesek annyir aszánalmasak, hogy az nem igaz. jobban felhúz ez, mint az esetleges vereség. Aki meg 1-0-nál kikapcsolja a tv-t a 70. percben, annak csak gratulálni tudok...remélem ezt tette anno a Cghelsea-Barácn is. Komolyan egyesek tényleg ne nézzenek inkább meccset, vagy keressenek az életükben valami mást, ha ennyire retardáltak, hogy egy gynege meccset nem tudnak elviselni. Bocsánat, ha tükörként látod ezt a hozzászólást, köszönöm.salas9 írta:Én nem lepődök meg. Ilyen az egész szezonunk...
légyszives higgadj le ... semmi szükség erre a beszédre,Kash írta:Kezdem azt hinni, hogy pep csak a Barcának köszönheti a kupákat, önmagában egy sz*r edző, komolyan. Minek hozta le Alexist???????????? Villa, kérlek a ziccereket rúgd be.