Steve fb-on írta:Penteken Dogma!:)
Wááá, remegek, mint a tinilány az első dugás előtt..

Legyen má' péntek!
Steve fb-on írta:Penteken Dogma!:)
Tavaly xp-t telepítettem, ez azért jobbnak ígérkezik.lui1698 írta:+Victor_Valdes írta:Tényleg a jó öreg Funk-ot el is felejtettem.Lesz mit hallgatni szenteste.
![]()
Day oldalán olvasom, hogy lesz még egy Vicc Beatz mixtape 2.
Km: Busa Pista, DSP, Eckü, Káva, Saiid, Bobakrome,
Bobafett, Vészkijárat, Killakikitt, D.A.V.E & Natter
Nem lesz csendes éj.![]()
Csak győzzem kivárni, még kb. egy hónap amíg ezek kijönnek.
+Victor_Valdes írta:Tényleg a jó öreg Funk-ot el is felejtettem.Lesz mit hallgatni szenteste.
Tényleg a jó öreg Funk-ot el is felejtettem.lui1698 írta:+ Funktasztikus.Victor_Valdes írta:Ajjaj, mi lesz itt év végén? Antal, Steve, Deniz?
Rendesen szét leszünk szedve.
+ Funktasztikus.Victor_Valdes írta:Ajjaj, mi lesz itt év végén? Antal, Steve, Deniz?
Talán ő az egyetlen, legalábbis az én szememben, aki megengedhet magának ilyen beszólásokat.lui1698 írta:"48-ora alatt 3000 lejatszas...5000 megosztas a Facebookon. 4 dislikes:)))
Par nap es kidobjuk a lemezt, addig is tegyetek ki, hogy az is tudja aki meg nem.
Kevesen kerestek meg eddig a szakmabol nagy a csend,...fosnak a szakmabeliek mert erzik hogy ezzel a lemezzel kireppelek mindenkit))"
- Steve
Lassan csak eljön az pillanat amit már nem is tudom mióta várok(unk).
Második kiemelt részhez meg annyi, hogy ilyenek talán nem kéne neki se.
szerk.:
+ jön Deniz klip is a lemez mellé.
werkfilm:
http://www.youtube.com/watch?v=D7pjzEgN ... ce=message
Én spec tesóméval szoktam garázdálkodni, arra a kis időre míg pl. Pistám, Deniz meg a többiek oldalát végigfutom.Cali írta:Istenem, minden a facebook körül forog, hogy erre miért nem gondoltam?!
Victor_Valdes írta: Hivatalos facebook profilokról, legalábbis én többnyire.![]()
Steve meg a legnagyobb! Mióta kidobta azóta pörgetem, annak ellenére, hogy csak promo.
Hivatalos facebook profilokról, legalábbis én többnyire.Cali írta:Nagyon várós. Imádom Steve-t!
Amúgy ti ezeket a zenéket, vagy pl. most ezt a promot hol találjátok meg ilyen gyorsan?Annyi zenét meg klipet benyomtok ide, ami csak egy napos... Mondjuk ennek én csak örülök!
Az túlzás, hogy most hallgat, de fiatalabban Fie meg How much is the fish ment!rivaldo94-barca írta:Scootert hallgat valaki? Jött ki mostanában új albumuk?
Nagyon várós. Imádom Steve-t!
Egyértelmű, hogy Muri Enikő lesz 2011 legjobb női hangja az X faktorban, de akár az egész sorozat győztese is lehet, minden esélye meg van rá Enikőnek!S.Agüero írta:Azért Muri Enikő sem volt rossz!Game90 írta:RTLMost-on visszanéztem a szombati X-Faktor-t, hát Tarány megint alázta a mezőnyt. Jó hang, jó dalválasztás, a mozgás nem érdekel. Lil C hangja nem igazán tetszik, de szimpatikus figura + igazi "tinibálvány", szerintem ő lesz az egyik legsikeresebb versenyző ebből a szériából, ami amúgy 2-3 előadó kivételével bűngyenge.
Új Common track, kb. fél órája tette ki fb-ra:
Common - Celebrate![]()
Jó ez a Common!![]()